Işte Şafak panomuz... Şafak kaç tezkereci güzeller...?

günaydın arkadaşlar
Günaydinn.. nasilsin? yenisin galiba, $afak kac cnm?

Babykem ağzından bal damlıyoooooooo İnşallahhhhhhhhhhhhhh. siz düğünü ne zmn yapcanız. Türkiyedemi olacak?
insallahhhhhhhhhhhhhh
Dügünüm 29 veya 30 temmüz olucak ve istanbulda olacak allahin izniyle..
Bebekte dugunden 2 sene sonra falan istiyoruz insallah..
Birazcik para biriktirip bebisimize iyi bir gelecek sunmak istiyoruz

Siz nezaman dusunuyorsunuz cnm?

İnşallaaaaaaaaaahh cnmmmm.
Yani nebileyim çok ahsret kaldınız. Öpmek sarılmak koklamak istio cnm özlemini dindirmek istio benceeee:asigim:

4 AYCIK CANIM NE BİLİM BİZ ONU YAPIYORUZ ZATEN
BİR TUHAFIM NE ÇABUK GEÇTİ YİNE BULUŞMA SORUNLARI YAŞICAĞIMIZDAN TARTIŞICAĞIMIZDAN VE BEN SÜREKLİ AĞLICAĞIMDAN PEKDE GELSİN İSTEMİYORUM ŞİMDİsenağlama

Evettt Araaaaa :lepi: Ara :lepi:Ara :lepi: Ara :lepi: Ara :lepi:

alkisalkisalkis heyecan bastı bana da.. bakalım izinde mi diycekler nöbette mi..

ayyy geçmiş olsun canım yaa haklısın tabii :çok üzgünüm:

Begümmm bende meraklandım şimdi... opuyorumnanaktan İnşallah gelir cnm hasret giderirsiniz..

Çok geçmiş olsun cnmmm

ay sorma canım yaaa elleri buz gibi te döküyorum heyecandan .. keşke gelse yaa opuyorumnanaktan

günaydın arkadaşlar

günaydın kızlar hoşgeldiniz.. nabersiniz?

bende hiç sevmiyorum tavırlarımda ve hal herketlerinde dedi aman offf birde bana zaman verdi uyuz ya çok tuhafm bugün kızlarr

günaydın arkadaşlar

Günaydın cnm

Hoşgeldin cnmmma.s. napiosn?

Hayırlısı olsun cnmmmmm... Bizde sağsalim gelsin askerden gelsin Allah nasip ederse beklemek istemiyoruz. Ama büyük Konuşmakda istemiyorum...
Ayyy bebek deme bana ben çok istiyorum bebek Allahım aratmadan hemen verir inşallahhhhh:Saruboceq:

Burcum ozmn anlamadım askerinin derdini ne istediğini:) Başka bişey gelmiyo aklımaa...

Son düzenleme:
bende hiç sevmiyorum tavırlarımda ve hal herketlerinde dedi aman offf birde bana zaman verdi uyuz ya çok tuhafm bugün kızlarr
Vallah canim soylecek birsey bulamiyorum.. birazcik sacmalamis bana göre.

Aynen hayirlisi neyse o olsun..
insallah istedigin gibi hemen iniz olur..
Isim konustunuzmu simiden :lepi:
Vayyy bee :lepi:
canim sabah sana mesaj yazdim buraya.. ilk mesaj sabah.. okusuna hele..
1 sayfa geride galiba..
:teytey:

babyke canım, siz nikah yaptınız ama düğün olmadı dimi?

Hiç istemiyorum gelmesini ya açık açık sölese ya tamam çekingenim pek rahat olamıyorum onun yanında belkide bunu diyordur ama bilmiyorum ya şimdi bakıyorumda bu 15 ay ne çabuk geçmiş diyorum

günaydın canım iyi diyelim iyi olsun sen nasılsın:içelim:

Edacım geçmiş olsun umarım bir an önce düzelir askerin.

teşekkürler burcu canım.
Sende öyle kendini üzmeye başlama daha askerin gelmeden.askerlik onuda olgunlaştırmış aklını başına getirmiştir.işini yola koyduktan sonra söz yaparsınız seninde dışarı çıkma derdin bitmiş olur :1hug:

günaydın canım bir burukluk var içimde hayır olsun sen nasılsın canıma.s.

Ay İnşllah olurrrrrrrrrrrr:Saruboceq::Saruboceq:
Konuştuk tatlım bikaç tane isim var ama hergün değişio isimler:)
Kız erkek ikiside evlat tabi ama ben erkek çocuklarına bayılıyorummmmmmmmmmmmmm:asigim:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…