Işte Şafak panomuz... Şafak kaç tezkereci güzeller...?

Ama erken terhis olsun yaaa.. ne diyo bunlar... pfff hayirlisi yaaaaa..

babyke canım, siz nikah yaptınız ama düğün olmadı dimi?
evet biz su an 1 sene 10 aydir evliyiz canim.. yurt disi olayi oldugu icin..
dügün temmuzda insallah

inşaallah canım olgunlaşmıştır ama pek sanmıyorum yani yine aynı ama planları olduğunu söledi graafirlik mi ne yapıcakmış annesi öle demiş işte sen pc ile çok ilgilendiğinden grafikerliğe başla demiş bilmiyorum yani sonra planlarım var dedi işim bi olsun da dedi

Ay İnşllah olurrrrrrrrrrrr:Saruboceq::Saruboceq:
Konuştuk tatlım bikaç tane isim var ama hergün değişio isimler:)
Kız erkek ikiside evlat tabi ama ben erkek çocuklarına bayılıyorummmmmmmmmmmmmm:asigim:
ayyyy ne heyecanli demi..
cok güzel günler yasiyacagiz allahin izniyle hepimizz..
Biz isimleri bulduk bile.. kiz ve erkek ismi..
Bende cok erkek istiyorum... ama allah saglikli bi bebis versinde.. kiz veya erkek fark etmez

Bende cok erkek istiyorum... ama allah saglikli bi bebis versinde.. kiz veya erkek fark etmez

bende kız bebek hastasıyım ama ikizim olsun istiyorum çok ama malesef benim aşkım ikiz olduğu için anca torunlarımda olcak ne güzel olur ya hem arkadş olurlar hem beraber büyürler di ama çocuklarım arasında 2 yaş yada 3 yaş olsun en fazla o zaman daha rahat oluyor bana göre bir kızım olsun bir oğlum olsun düşüncesi bile çok güzel yaopuyorumnanaktanopuyorumnanaktan

Hiç istemiyorum gelmesini ya açık açık sölese ya tamam çekingenim pek rahat olamıyorum onun yanında belkide bunu diyordur ama bilmiyorum ya şimdi bakıyorumda bu 15 ay ne çabuk geçmiş diyorum

Hmm.. burcum sen sor ne istediğini ozmn:) Ay nasıl istemezsin kızz sen kesin heyecandan böyle diyosunn.Gelince görürüz seni:)

günaydın canım iyi diyelim iyi olsun sen nasılsın:içelim:

İyiyim tatlımmm.. Tektip yine gündeme geldi.İnşallah gelir artıkkk ve hemen kavuşuruz aşklarımızaaaa:Saruboceq::asigim:

sinir oluyorum artık ne okuyorum ne dinliyorum paralı askerliği çıkartmak için bizim zavallıları umutlandırıyorlar olursa olur artık napayım olmazsada beklicez sonuçta ama umutlanıp umutlanıp hayal kırıklığına uğramaktan çok sıkıldım gerçekten

Günaydın kızlar
Günaydin cnm nasilsin?
vallaha askimin ailesinde ve bizim ailede ikiz var bilmiyorumkismile
hayirlisi artik.. ben pes pese istiyorum iki tane..
Yasim illerledi.. mecburum yani.. aralikli olamaz malesef.. benneyaptımki

soruyom yok sen düşün diyo aman ne takıyorumki keyfii bilir yani
aman ben böleyim
bilmiyorum canım bugün tuhafım

Heyecanlı olmazmı Babkem yaaa. Aşkınız ve Aşkınız meyvesi.....Allahın ne büyük mutluluk olur. Allah hepimize böyle mutluluk yaşatsın inşallahhh:Saruboceq:

Günaydın kızlar
Hoşgeldin cnm

yok cnm kaçırmadın bişey de
biz hep sorunlar yaşıyoruz buluşma konusunda ve tartışıyoz sonrasında da günüm berbat geçiyor ve ağlıyorum yani

anladım canım bende evden izin alamazdım malesef oda iş çıkışlarıma gelirdi yada sabah beni işe bırakmaya öyle görebiliyorduk malesef hem bak gelince bakarsın istemeye gelir bu dertte kalkar

:Saruboceq: İNŞALLAH GELİR..

AMA NE DİYO BU YAA NEDEN SİLAHALTINDAKİ ERKEN TERHİS EDİLEMEZMİŞ, NERDE HAKSIZLIGI KALDIRAN ÇALIŞMALAR.. YİNE HAKSIZLIK OLUYO İŞTE...

günaydın canım iyi diyelim iyi olsun sen nasılsın:içelim:

GÜNAYDIN CANIM .. DÜN NİŞANLIMIN Bİ ARKADAŞI İZNE GELİYO YENGE BU DİYE BAĞIRDI BİZ TELEFONDA KONUSURKEN ACABA GELİYO MU YOKSA BENİ Mİ KANDIRDILAR DİYE HEYECANLA DÜŞÜNÜYORUM BEN DE CANIM YAA.. BAKALIM SONUÇ HAYALKIRILIĞI MI MUTLULUK MU OLACAK ...

Günaydın kızlar

GÜNAYDIIINNNN =)

Günaydin cnm nasilsin?

vallaha askimin ailesinde ve bizim ailede ikiz var bilmiyorumkismile
hayirlisi artik.. ben pes pese istiyorum iki tane..
Yasim illerledi.. mecburum yani.. aralikli olamaz malesef.. benneyaptımki

ay inşallah hayırlısıyla kavuşalım askerlerimize canım ondan sonra düğün topiğinden bebiş topiğine geçerizkaydirigubbakcemile5kaydirigubbakcemile5

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…