- Konu Sahibi muhammedimingamzesiyim
-
- #89.781
Ama erken terhis olsun yaaa.. ne diyo bunlar... pfff hayirlisi yaaaaa..alkisalkisalkis heyecan bastı bana da.. bakalım izinde mi diycekler nöbette mi..
ay sorma canım yaaa elleri buz gibi te döküyorum heyecandan .. keşke gelse yaa opuyorumnanaktan
Kıyamam cnm sana opuyorumnanaktan İnşallah gelir cnmmmm..:Saruboceq:
Kızlarrr yine tektip gündemde bakınnnnnnnnnnnnn
Kısa dönem 4 ay zorunlu 9 ay! - Mynet Haber
evet biz su an 1 sene 10 aydir evliyiz canim.. yurt disi olayi oldugu icin..babyke canım, siz nikah yaptınız ama düğün olmadı dimi?
6 günümüz kaldı canım
teşekkürler burcu canım.
Sende öyle kendini üzmeye başlama daha askerin gelmeden.askerlik onuda olgunlaştırmış aklını başına getirmiştir.işini yola koyduktan sonra söz yaparsınız seninde dışarı çıkma derdin bitmiş olur :1hug:
ayyyy ne heyecanli demi..Ay İnşllah olurrrrrrrrrrrr:Saruboceq::Saruboceq:
Konuştuk tatlım bikaç tane isim var ama hergün değişio isimler:)
Kız erkek ikiside evlat tabi ama ben erkek çocuklarına bayılıyorummmmmmmmmmmmmm:asigim:
ayyyy ne heyecanli demi..
cok güzel günler yasiyacagiz allahin izniyle hepimizz..
Biz isimleri bulduk bile.. kiz ve erkek ismi..
Bende cok erkek istiyorum... ama allah saglikli bi bebis versinde.. kiz veya erkek fark etmez
Hiç istemiyorum gelmesini ya açık açık sölese ya tamam çekingenim pek rahat olamıyorum onun yanında belkide bunu diyordur ama bilmiyorum ya şimdi bakıyorumda bu 15 ay ne çabuk geçmiş diyorum
günaydın canım iyi diyelim iyi olsun sen nasılsın:içelim:
Ama erken terhis olsun yaaa.. ne diyo bunlar... pfff hayirlisi yaaaaa..
Olsunnnnnnnnnnnnn... O zmn siz hemen kavuşuyosuznuz. Sonrada bizz.....İnşallahhhhhhhhhhhh:Saruboceq:
evet biz su an 1 sene 10 aydir evliyiz canim.. yurt disi olayi oldugu icin..
dügün temmuzda insallah
Günaydın kızlar
maşşallah canım da neden böyle gelmesin dediğini anlamadım çok şey mi kaçırdım
Ayy canim tesekkür ederim düsúndügün icin..babyke, senin patronla konuşa işi ne oldu canım yaa şimdi aklıma geldi?
Hmm.. burcum sen sor ne istediğini ozmn:) Ay nasıl istemezsin kızz sen kesin heyecandan böyle diyosunn.Gelince görürüz seni:)
İyiyim tatlımmm.. Tektip yine gündeme geldi.İnşallah gelir artıkkk ve hemen kavuşuruz aşklarımızaaaa:Saruboceq::asigim:
Günaydin cnm nasilsin?Günaydın kızlar
vallaha askimin ailesinde ve bizim ailede ikiz var bilmiyorumkismilebende kız bebek hastasıyım ama ikizim olsun istiyorum çok ama malesef benim aşkım ikiz olduğu için anca torunlarımda olcak ne güzel olur ya hem arkadş olurlar hem beraber büyürler di ama çocuklarım arasında 2 yaş yada 3 yaş olsun en fazla o zaman daha rahat oluyor bana göre bir kızım olsun bir oğlum olsun düşüncesi bile çok güzel yaopuyorumnanaktanopuyorumnanaktan
hmm.. Burcum sen sor ne istediğini ozmn:) ay nasıl istemezsin kızz sen kesin heyecandan böyle diyosunn.gelince görürüz seni:)
iyiyim tatlımmm.. Tektip yine gündeme geldi.inşallah gelir artıkkk ve hemen kavuşuruz aşklarımızaaaa:saruboceq::asigim:
ayyyy ne heyecanli demi..
cok güzel günler yasiyacagiz allahin izniyle hepimizz..
Biz isimleri bulduk bile.. kiz ve erkek ismi..
Bende cok erkek istiyorum... ama allah saglikli bi bebis versinde.. kiz veya erkek fark etmez
Hoşgeldin cnmGünaydın kızlar
yok cnm kaçırmadın bişey de
biz hep sorunlar yaşıyoruz buluşma konusunda ve tartışıyoz sonrasında da günüm berbat geçiyor ve ağlıyorum yani
günaydın canıma.s.
:1hug: günaydıııınnnnnn nasılsın tatlım
Burcum ozmn anlamadım askerinin derdini ne istediğini:) Başka bişey gelmiyo aklımaa...
Kıyamam cnm sana opuyorumnanaktan İnşallah gelir cnmmmm..:Saruboceq:
Kızlarrr yine tektip gündemde bakınnnnnnnnnnnnn
Kısa dönem 4 ay zorunlu 9 ay! - Mynet Haber
günaydın canım iyi diyelim iyi olsun sen nasılsın:içelim:
Günaydın kızlar
Günaydin cnm nasilsin?
vallaha askimin ailesinde ve bizim ailede ikiz var bilmiyorumkismile
hayirlisi artik.. ben pes pese istiyorum iki tane..
Yasim illerledi.. mecburum yani.. aralikli olamaz malesef.. benneyaptımki
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?