- Konu Sahibi muhammedimingamzesiyim
-
- #90.081
Ahhh cnm benim yaaa.. Allah korusun cnmm..
Ben iyiyim cnm.. cok sukur.. calisiyorum.. askerimi dusunuyorum.. herzamanki seyler
Senin canin niye sIKKIN cnm
Hadi yaa.. is yerindemi? hmmmm.. herkes cok nettemi takiliyor?hoşbuldum durum
aman sormayın ya artıık nete girdiğin saati nerelerde gezdin ne kadar kaldın hepsine bakıcaklarmış ya off dünden beri buna canım sıkkın
Günaydınnnnnnnnnn ben geldima.s.
Ohhh o yani kötü ya.. haftanin 5 günümü calisiyorsun?
takmak deilde cnm korktum açıkçası biraz.:1ninca:
Aman neyse Allahım korusun bütün kötülüklerden AMİN:Saruboceq:
sen nasılsın? neler yapıosn
hoşbuldum durum
aman sormayın ya artıık nete girdiğin saati nerelerde gezdin ne kadar kaldın hepsine bakıcaklarmış ya off dünden beri buna canım sıkkın
günaydın kızlarrr
üfffffffffffffffff ben çok özledim askımıııııııııııııııııııııııı.. keşke izne gelsee ama daha çok var şimdi gelirse 11ayı nasıl geçiririz bilmiyorum:2:senağlama
Hadi yaa.. is yerindemi? hmmmm.. herkes cok nettemi takiliyor?
günaydın kızlarrr
üfffffffffffffffff ben çok özledim askımıııııııııııııııııııııııı.. keşke izne gelsee ama daha çok var şimdi gelirse 11ayı nasıl geçiririz bilmiyorum:2:senağlama
günaydın durucum hoşgeldiiinnn kaydirigubbakcemile5
evet 5 gün allahtan ctesileri çalışmıyorum ama çok yorucu oluyo yaa eve gidince hiçbişeye halim kalmıyo direk duş yemek yatak :bbo: evlilik çok zor bu işyerindeyken, düşünüyorum napsam diye...sempatiksalakcinni
ayy oluyo öyle mallar cidden durucum yaa yüzük müzük umrunda olmuyo o ayıcıkların, allah korusun hepimizi :Saruboceq:
ayyy bizde de demişlerdi öyel burcucum yaa msn yasak işte girmiyoruz, internet de izleniyo dediler ama takmıyorum valla, eşşek gibi çalışıyorum arada bi nefes almak hakkım herhalde yani.. zaten biri gelince falan pat diye kapatıyorum ondan işte :bbo:
Günaydin cnm. nasilsin?günaydın kızlarrr
Ahh ahh bence cok ozledim vallaha... kac aydir gormedin cnm?üfffffffffffffffff ben çok özledim askımıııııııııııııııııııııııı.. keşke izne gelsee ama daha çok var şimdi gelirse 11ayı nasıl geçiririz bilmiyorum:2:senağlama
hmmm evet haftasonu izinli olmak super ya..günaydın durucum hoşgeldiiinnn kaydirigubbakcemile5
evet 5 gün allahtan ctesileri çalışmıyorum ama çok yorucu oluyo yaa eve gidince hiçbişeye halim kalmıyo direk duş yemek yatak :bbo: evlilik çok zor bu işyerindeyken, düşünüyorum napsam diye...sempatiksalakcinni
ayy oluyo öyle mallar cidden durucum yaa yüzük müzük umrunda olmuyo o ayıcıkların, allah korusun hepimizi :Saruboceq:
ayyy bizde de demişlerdi öyel burcucum yaa msn yasak işte girmiyoruz, internet de izleniyo dediler ama takmıyorum valla, eşşek gibi çalışıyorum arada bi nefes almak hakkım herhalde yani.. zaten biri gelince falan pat diye kapatıyorum ondan işte :bbo:
günaydın canım nslsın
ahh canım ya geçicek bişekilde baksana 4 ay geçmiş bile
işyerinde canım
bizdede yasak msn,face zaten aman ne bilim çok kötü bir durum ya öğle yemeğide bakabilcekmişiz bende öleyim yani hakkım ne olcak kötübişey yapmıyorumki
Günaydin cnm. nasilsin?
Ahh ahh bence cok ozledim vallaha... kac aydir gormedin cnm?
hmmm evet haftasonu izinli olmak super ya..
Evet evliyken calisabilirmisin onuda dusunmemiz lazim dimi..
nekadardir calisiyorsun?..
Bizim burada bisey demiyorlar internet hakkinda. zaten hep nette calisiyorum..
millet video izliyo.. dizi izliyo.. muzik dinliyo vs vs
Sansliyim baya.. ama ilk defa boyle rahat ise geldim..
1 sene aradiktan sonra sukurler olsun allahim dualarimi kabul etti..
Güzel bir is sahibi olmak istedim hep
Masallah hepimize.. is yerine yakin tasinin sizde askerinle? olamazmi?kafamçokkarıştı saçmalıyolar başka bişey deil...
yani düşündürüyo iş hayatı yoğunken evlilik zor olur gbi geliyo... 3 senedir burda çalışıyorum canım.. işimden de işteki konumumdan da çok memnunum ama yoğun olması yorucu olması ve yolun uzak olması kısımları zor kafamçokkarıştı
aman maaşllah de, çok var benim etrafımda benimle mezun olup hala iş arayan :çok üzgünüm:
günaydııınnn kaydirigubbakcemile2
bana hiç sormayın bu "özlem" işini deliricem artık, kesin unuttum onu diye düşünmey ebaşladım, yeniden tanışıcaz geldiğinde sempatiksalakcinni
dağıtım iznine gelmedi mi ne izni daha 11 ay var dur yahubizim 4 ay var nişanlım yine de çok uzun süre gelmiyim diyo delikafadulden
Günaydin cnm. nasilsin?
Günaydin.. iyilik tsk ederim.. calisiyorum... aslinda degil,. askimi dusunuyorum :jeyyar:günaydınnnnn canımmm nasılsınn a.s.
günaydınnn tatlım iyiyim senn nasılsınnn
Günaydin.. nasilsin cnm.. askerin nasil.. safagin kacti senin?günaydın kızlar a.s.a.s.a.s.a.s.
günaydın durucum hoşgeldiiinnn kaydirigubbakcemile5
HOŞBULDUM CNM
AMİNN cnm
günaydın canım nslsın
ahh canım ya geçicek bişekilde baksana 4 ay geçmiş bile
inşallah cnm
işyerinde canım
Günaydin cnm. nasilsin?
2 ay cnmm ama asır gibi geçti
Günaydin.. iyilik tsk ederim.. calisiyorum... aslinda degil,. askimi dusunuyorum :jeyyar:
Günaydin.. nasilsin cnm.. askerin nasil.. safagin kacti senin?
ohhhhh super cnm.. neler yapacaksiniz bakalim anlat...kaydirigubbakcemile3
benımde askım izne gelicek c.tesi o yuzden ktm dıye bıyere göturmuşler telefon bulmuş ordan mesajlaşıyoruz boshayallersmile
yani istanbulda yaşamaya alışan için, istanbul dışına taşınmak çok zor olur diye düşünüyoruz ikimizde alışığız istanbula :1ninca:Masallah hepimize.. is yerine yakin tasinin sizde askerinle? olamazmi?
günaydınnnnn canımmm nasılsınn a.s.
iyilik canım iş güç idare ediyoruz bi yandan da gün sayıyoruz :asigim:
sen nasılsın? nasıl gidiyo?
günaydınnn tatlım iyiyim senn nasılsınnn
günaydın kızlar a.s.a.s.a.s.a.s.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?