- Konu Sahibi muhammedimingamzesiyim
-
- #90.101
hmmmm hayirlisi cnm..tşk ederim iyiyim canım sen nasılsına.s.
asker yoğun buaralar guclubacismilebizde pek konuşamıyoruz :çok üzgünüm:
eşin nasılkaydirigubbakcemile5
şafak 232:kedi:
yani istanbulda yaşamaya alışan için, istanbul dışına taşınmak çok zor olur diye düşünüyoruz ikimizde alışığız istanbula :1ninca:
bakalım hele bi gelsin nişanlım, ona da yeni iş bakıcaz.. onunkinin yerine göre ya ben işimi değişitircem ya da mümkün oldugu kadar yakına gelicez .. zo rişler vallaaa.. kafamçokkarıştı
günaydıııınnnnnn hoşgeldiniz nasılsınız? opuyorumnanaktan
hmmmm hayirlisi cnm..
Vallaha askerim iyi.. cok sukur.. rahat yani..
az kaldi 4 aycikk :)
hmmm hayirlisi cnm.. insallah istediginiz gibi olur herseyyani istanbulda yaşamaya alışan için, istanbul dışına taşınmak çok zor olur diye düşünüyoruz ikimizde alışığız istanbula :1ninca:
bakalım hele bi gelsin nişanlım, ona da yeni iş bakıcaz.. onunkinin yerine göre ya ben işimi değişitircem ya da mümkün oldugu kadar yakına gelicez .. zo rişler vallaaa.. kafamçokkarıştı
günaydıııınnnnnn hoşgeldiniz nasılsınız? opuyorumnanaktan
ohhhhh super cnm.. neler yapacaksiniz bakalim anlat...
aiii kavusmak guzel bisey yaa zemuszemus
hmmm hayirlisi cnm.. insallah bol bol guzel vakit gecirirsiniz..benım okulum oldugu ıcın genel bı planımız yok aslında :sinifsinif:
gelsınde bakalım benım derslerıme göre ayarlıycaz artık kaydirigubbakcemile3
Canim bende ilk baslarda senin gibiydim.. esim bana tesellei veriyordu..ne güzel herkesin şafağı azalmışşşşşşşşşşş bnmkine bakın bidee offf
bu aralar çok kötüyüm sanki zaman hiç geçmioo... nişanlıma da böyle diyorum onunda morali bozuluo kıyamam bana teselli verio bidee üffff:sinifsinif:
nurancım hoşgeldin cnm
hmmm hayirlisi cnm.. insallah bol bol guzel vakit gecirirsiniz..
Canim bende ilk baslarda senin gibiydim.. esim bana tesellei veriyordu..
Degisiyo canim.. bi sen bi o.. gececek zaman..
insallah cnm..Bilmiorum babykem İnşallah geçer böyle kendinmden bezmiş haldeyimm salak gibi oldummmmirmirmirmirkafamçokkarıştı
cnm cavus hakkinda dun yazdigimi okudunmugünaydınnnnlarr
kızlaaaaaaaarr lady nerde ya kaç gündür göremiorum..
Bizim listede yok kaç gündür bilen varmıfisfisfis
canım lısteyı dun yayınlamıstı yanlıs hatırlamıyosam onun okulu acılmıs sanırım o yuzden fazla gıremıyo canım ama gecmıse bı bak lıste vardı
insallah cnm..
cnm cavus hakkinda dun yazdigimi okudunmu
hoşbuldum canımolumunekankayizsmilene güzel herkesin şafağı azalmışşşşşşşşşşş bnmkine bakın bidee offf
bu aralar çok kötüyüm sanki zaman hiç geçmioo... nişanlıma da böyle diyorum onunda morali bozuluo kıyamam bana teselli verio bidee üffff:sinifsinif:
nurancım hoşgeldin cnm
günaydınnnnlarr
kaydirigubbakcemile3
benımde askım izne gelicek c.tesi o yuzden ktm dıye bıyere göturmuşler telefon bulmuş ordan mesajlaşıyoruz boshayallersmile
hoşbuldum canım iyiyim olumunekankayizsmile
sen nasılsınolumunekankayizsmile
oh askerinin rahatı iyi demek kaydirigubbakcemile2
şafakda az kalmışş kaydirigubbakcemile2 kaydirigubbakcemile2
hmmm hayirlisi cnm.. insallah istediginiz gibi olur hersey
kızlar ya bana yardımcı olun kontor kartını almazlar demı mektublar acılıyo ya hanıı
hoşbuldum canımolumunekankayizsmile
sıkma canını :1hug: seninde azalacak şafağın bak gör:lepi:
hepimizizn karamsar olduğu zamanar oldu:çok üzgünüm:
hoşgelmişin yengecimopuyorumnanaktan
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?