Işte Şafak panomuz... Şafak kaç tezkereci güzeller...?

kaybetme korkusu herkesin içinde bir mebze olmalı bence yoksa illaki bir taraf çok üzülüyo, demin bir konu okudum 3 yıllık sevgilisi terk etmiş kızı inanmıyorum ya nasıl içim gitti bişey de yazamadım o kadar haklı bir acıki:gitme:

Bende bu korkunun sevgiden olduğunu düşünüyorum.

Hiçbir seven ayrılmasın inşAllah .. Hayırlısıyla hepimiz şu an beklediğimiz askerlerimizle evlenenelim inşAllah:)

grmsi aynı konudan bahsediyoruz sanırım:gitme: çok zor ya.. ilk defa içime korku düştü kızın yaşadıklarını biz de yaşıyoruz 4 yıldır herşeyim nişanlım benim eskişehirde o yokken gezmiyorum bile her yaz tatile gideriz biribirimizin odak noktasıyız ve maşallah herşey mükemmel gidiyo.. okuyunca ben de düşündüm daha şimdiden bu kadar sorumluluk ağır gelir miki bilmiyorumkismile biz de birgün böyle olurmuyuz ya Allah korusun nasıl bu duruma geliyolarmafoldumben

Son düzenleme:
bende askerden sonra sevgılımde özgüven oluşmasından korkuyorum ama korkunun ecele faydası yok be canım

ya kızlar korkunun ecele cidden faydası yok öle bişi olsa üzülmicez kahraolmıcaz demiyorum ama hayat oonlarsızda yaşanmıcak diye de düşünmüyorum açıkcası zamanla illaki acılar unutuluyo bence ileride ayrılmıyı düşünerek ilişki yürümez biticekse zaten ne yapsan faydasızdır oyüzden rahat olun

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…