- Konu Sahibi muhammedimingamzesiyim
-
- #90.461
grmsi aynı konudan bahsediyoruz sanırım:gitme: çok zor ya.. ilk defa içime korku düştü kızın yaşadıklarını biz de yaşıyoruz 4 yıldır herşeyim nişanlım benim eskişehirde o yokken gezmiyorum bile her yaz tatile gideriz biribirimizin odak noktasıyız ve maşallah herşey mükemmel gidiyo.. okuyunca acaba ben de düşündüm daha şimdiden bu kadar sorumluluk ağır gelir miki bilmiyorumkismile biz de birgün böyle olurmuyuz ya Allah korusun nasıl bu duruma geliyolarmafoldumben
ya kızlar korkunun ecele cidden faydası yok öle bişi olsa üzülmicez kahraolmıcaz demiyorum ama hayat oonlarsızda yaşanmıcak diye de düşünmüyorum açıkcası zamanla illaki acılar unutuluyo bence ileride ayrılmıyı düşünerek ilişki yürümez biticekse zaten ne yapsan faydasızdır oyüzden rahat olun
grmsi aynı konudan bahsediyoruz sanırım:gitme: çok zor ya.. ilk defa içime korku düştü kızın yaşadıklarını biz de yaşıyoruz 4 yıldır herşeyim nişanlım benim eskişehirde o yokken gezmiyorum bile her yaz tatile gideriz biribirimizin odak noktasıyız ve maşallah herşey mükemmel gidiyo.. okuyunca ben de düşündüm daha şimdiden bu kadar sorumluluk ağır gelir miki bilmiyorumkismile biz de birgün böyle olurmuyuz ya Allah korusun nasıl bu duruma geliyolarmafoldumben
selam hatunlar ben geldim....şafağımızzzz 34....istanbull sadeceeee 34 gün sonra aşkımla burda olucammm
herkese ıyı geceler kızlar
Allah korusun canım..
Amacımız ayrılan insanları kınamak falan değil.. üzüldüğümüz için söylüyoruz.. Allahım koru ayrılıktan nolur..
olumunekankayizsmile
canım işte biz bu yüzden kaybediyoruz onları odak noktamız yapmamalıyız seven insan illaki heran beraber olmak ister ama bence özel yaşam alanları olması lazım bu evliyken bile böyle olmalı heranını onla geçirmek doğru değil birazcık özlem hasret gerekli bakın şimdi askerdeler geldikleri ilk gün ki heycan nasıl oluyo anlarsınız yani ilişkilerde ancak böyle özlemle devamlı olur bence .
yok canım ne kınaması herşey insanlar için. elbet biter de unutulur da.. daha önce hepimiz yaşamışızdır elbet ayrlıklar.. ama Allah korusun ya ben de çok üzüldüm.
Allah sevenleri ayırmasın..
aşkım kıyamaz bana yaa :asigim:
Allah korusun incim ya :1hug:
kızlar bende kaçıyorum ii gecler
mucksssssssssssopuyorumnanaktan
canımm benimmŞeniz
canım işte biz bu yüzden kaybediyoruz onları odak noktamız yapmamalıyız seven insan illaki heran beraber olmak ister ama bence özel yaşam alanları olması lazım bu evliyken bile böyle olmalı heranını onla geçirmek doğru değil birazcık özlem hasret gerekli bakın şimdi askerdeler geldikleri ilk gün ki heycan nasıl oluyo anlarsınız yani ilişkilerde ancak böyle özlemle devamlı olur bence .
kesinlikle doğru söylüyosun canım, böyle diyorum ama asla nişanlıma o güveni vermiyorum nişanlandım ama hala olmazsa biter asla senden ayrılamam sanma mesajını veriyorum gerektiğinde.. ona da diyorum unutulmaz dye bişey yok Allah korusun tabi ama, bizim birbirimizden ayrı da hayatlarımız var bunu çok iyi aşıladım aşkımaçok sevdiğimizi ama herşeyin sevgi olmadığını hissettirmek lazım erkeklere..aklinialirimsmile
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?