Işte Şafak panomuz... Şafak kaç tezkereci güzeller...?

Allah korusun canım..

Amacımız ayrılan insanları kınamak falan değil.. üzüldüğümüz için söylüyoruz.. Allahım koru ayrılıktan nolur..

olumunekankayizsmile

Rahat olmalıyız evet olumunekankayizsmile

canım işte biz bu yüzden kaybediyoruz onları odak noktamız yapmamalıyız seven insan illaki heran beraber olmak ister ama bence özel yaşam alanları olması lazım bu evliyken bile böyle olmalı heranını onla geçirmek doğru değil birazcık özlem hasret gerekli bakın şimdi askerdeler geldikleri ilk gün ki heycan nasıl oluyo anlarsınız yani ilişkilerde ancak böyle özlemle devamlı olur bence .

Allah korusun canım..

Amacımız ayrılan insanları kınamak falan değil.. üzüldüğümüz için söylüyoruz.. Allahım koru ayrılıktan nolur..

olumunekankayizsmile

yok canım ne kınaması herşey insanlar için. elbet biter de unutulur da.. daha önce hepimiz yaşamışızdır elbet ayrlıklar.. ama Allah korusun ya ben de çok üzüldüm.

Allah sevenleri ayırmasın..
aşkım kıyamaz bana yaa :asigim:

Özlem faktörü önemli cidden, çok bunaltmamak gerek. arada özlemi tatmalıyızz kaydirigubbakcemile5

kesinlikle doğru söylüyosun canım, böyle diyorum ama asla nişanlıma o güveni vermiyorum nişanlandım ama hala olmazsa biter asla senden ayrılamam sanma mesajını veriyorum gerektiğinde.. ona da diyorum unutulmaz dye bişey yok Allah korusun tabi ama, bizim birbirimizden ayrı da hayatlarımız var bunu çok iyi aşıladım aşkıma çok sevdiğimizi ama herşeyin sevgi olmadığını hissettirmek lazım erkeklere..aklinialirimsmile

bende az önce bi topiğe yazdım buna benzer şeyler..
bağlılık evet ama bağımlılık iyi deil ilişkide..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…