- Konu Sahibi muhammedimingamzesiyim
-
- #90.521
Günaydin cnm.. nasilsin?
Ayyy insallah iyi haber gelir yaa.. 5 dak. da bir gazeteleri okurum vallaha netten..
Askimi cok özledim beaa... Cok seviyorum onu ben.. o Benim bu dünyadaki i$igim..
Dimi ya cnm.. bitsin.. katiliyorum.. cok sürdü yaa..:asigim: ben de çok özledim yaaaa gelsin artık yeter bu kadar sabır testi :çok üzgünüm:
günaydın kızlaaaarrr... nasılsınız?
boshayallersmile
ben de geliyorum simitimi çayımı alıyorum, canliradyo
amaa işe başladan önce burayı açıyorum mutlaka kaydirigubbakcemile3
yaa öyleymiş bugün büyük buluşma varmış, nele rkonuşulacak acaba neye karar verecekler yaaa çok uzamasa da bir an önce olsa da alsak sevdiklerimizi yaa opuyorumnanaktan
Dimi ya cnm.. bitsin.. katiliyorum.. cok sürdü yaa..
Senin o avatarini yerim.. oyyyyyy.. hihoyyyt
hayırlı görüşmeler olur inşallahh :Saruboceq:
Evet evet aynen3 gün icinde cift rakamlardasin masallah..
Neler hissediyorsun anlat bakalim? siz nezaman evlenmeyi düsünüyorsunuz?
Ayy basbakan bügün konusma yapacak.. cok heyecanliyim.. ama hemen karar cikmaz bence demi:uhm:
Evet çok heycanlıyım, çok mutluyum :) Asıl geri sayım 3 gün sonra başlayacak..
Askerden ocakta gelıyor, beyimiz kafasını toplasın da bi bakiciiiiiz :)
canim dun aksam ATV haberinde Söylediler.. tam askimla konusurken hatta..dinledim şimdi radyoda haberleri hiç bişey söylemedi toplantı var falan diye, sınır ötesini söyledi sadece meclise sunuldu diye sempatiksalakcinni
3 gün sonra ne var?
canim dun aksam ATV haberinde Söylediler.. tam askimla konusurken hatta..
bugun o kosaner ve erdogan tek tip askerlik hakkinda gorusmeleri olacakmis
Kiz megoooooooooooooooooooooohadi hayırlısıyla inşallah olsun tek tip adaleti artıkturkbayragi
gerçi erdoğan bedelli sevdasında! ve koşullu olarak getirir tek tipi ama............
Kiz megoooooooooooooooooooooo
Nerelerdesin sen?klava: Nasilsin cnm
canim dun aksam ATV haberinde Söylediler.. tam askimla konusurken hatta..
bugun o kosaner ve erdogan tek tip askerlik hakkinda gorusmeleri olacakmis
hadi hayırlısıyla inşallah olsun tek tip adaleti artıkturkbayragi
gerçi erdoğan bedelli sevdasında! ve koşullu olarak getirir tek tipi ama............
Günaydın güzellerrrrrrrrrrrrrrrr
Nasıl soğuk bi havadır bu yaaaaaaa dondum resmen:1ninca:
kızlarr günaydın heyecandan uyuyamadım valla kalbim küt küt düşer inşallah askerlik:Saruboceq:
birazdan okul kitaplarımı almaya gidicem inşallah geldiğimde haberleri açtığımda kabul olduğunu görürüm
GÜNAYDIN CANIIMMM.. NABSILSIN GÖRÜŞEMEDİK NE ZAMANDIR? EVET YAA İNŞALLAH HAYIRI HABERLER BAYRAM YAPARIZ BURDA kaydirigubbakcemile3
Günaydin cnmmm.. nasilsin? sicak giyindinmi bari..Günaydın güzellerrrrrrrrrrrrrrrr
Nasıl soğuk bi havadır bu yaaaaaaa dondum resmen:1ninca:
Ahh cnm benim.. özledim seni vallaha.. Nasil gidiyo? eni$te nasil cnm?bebekemmmŞeniz
uğruyorum arada ama denk gelemedik ki bi türlü fıstıkolumunekankayizsmile
Ayy cnmmm... bende cok heyecanliyim.. kiz okulami gidiyorsun sen?kızlarr günaydın heyecandan uyuyamadım valla kalbim küt küt düşer inşallah askerlik:Saruboceq:
birazdan okul kitaplarımı almaya gidicem inşallah geldiğimde haberleri açtığımda kabul olduğunu görürüm
YAA BEN İZLEMEDİM HABERLERİsempatiksalakcinni
İNŞALLAH YAA.. HADİ BAKALIM TOPLANSINLAR DA ARTIK Bİ KARAR VERSİNLER boshayallersmile
AAAA... MEGİMİZ GELMİİŞŞŞ opuyorumnanaktan NABER NASILSIN? NASIL GİDİYO?
İNŞALLAH CANIM YAA OLSUN BU İŞ ARTIK :sinifsinif:
GÜNAYDIIINNNNN... opuyorumnanaktan FELAKET SOGUDU HAVA SORMA, HEMEN NEZLE OLDUM ZATEN BEN DE :2:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?