Işte Şafak panomuz... Şafak kaç tezkereci güzeller...?

Kızlarrrrr nasılsınızzz sıızn usta bırlıgı ne zman acıklanmstı of cok merak edıyorum yabilmiyorumkismile

iyiyiz canım azıcık duygusala bağlayıp normale döndük

ayy tatlım ne sen sor ne ben söyleyeyim kafamçokkarıştı ne zaman belli olcak ne zaman belli olcak diye kendimi yedim günlerce,, herkesin belli olmuştu biizm çok geç belli oldu, bugün yarın diye oyalamışlardı aşkımın askeriyesialsanaalsanasmile dağıtım izni için eve gelmesine 4 gün kala öğrendik bizkafamçokkarıştı

Aman iyi olun tatlım ne guzelllkaydirigubbakcemile2 Kız cok merak edıyorum yemnden sonra olabılırmısss acaba nere olack dıye duusunmekten usandım he

Aman iyi olun tatlım ne guzelllkaydirigubbakcemile2 Kız cok merak edıyorum yemnden sonra olabılırmısss acaba nere olack dıye duusunmekten usandım he

ay canım çok iyi anlıyorum seni belirsizlik insanı mahvediyo resmen bir an önce nerde olacağını öğrenmek istiyo insan,, yeminden çok sonra belli oldu bizim canım, 1.ayda yemin oldu acemilik 75 gün sürdü zaten 70.günde falan öğrendik

Cnm baya uzun olms sıızn öğrenmensde sen de zorlnmsındır smdı bzm acemlk 75 olmucakms sanırım oyuzden erken öğrenblrs belkı.

Ohh ozaman erken cikacaksin dimi bugün?
Ben iyiyim cok sükür.. Bi kac gündür basim hep agriyo öglene dogru..
insallah bugün olmaz ya.. Ne i$ yapiyorsun cnm?

Havalardan mdıır nedir benim de başım çok ağrıyor. Başımdan enseme kadar zorluyor...Yok be güzelim erken çıkamıyorum malesef işim çok yoğun. Gıda uzmanıyım ben, et ürünlerinin üretim ve satınalmasını yapıyorum.

yaaa havadan olabilir.. uykusuz falanda degilim.. bende anlamadim.. Insallah gecer bir an önce.. ooh güzel is vallahaa.. bende hep böyle erken basliyorum..
alistim ama yaa.. millet hepsi uyurken ben is yerinde oluyorum sempatiksalakcinni

yaaa havadan olabilir.. uykusuz falanda degilim.. bende anlamadim.. Insallah gecer bir an önce.. ooh güzel is vallahaa.. bende hep böyle erken basliyorum..
alistim ama yaa.. millet hepsi uyurken ben is yerinde oluyorum sempatiksalakcinni

Daha rahat oluyor ya.. Sessiz sakin dinç kafayla planımı yapıyorum. Sonra sıcak çaıyımı içip işe başlıyorum.

Son düzenleme:
Günaydınn, 102 turkbayragi

Günaydin canim... Erkencisin bugün? Nasilsin

turkbayragi $afak 133 turkbayragi

günaydın kızlaaaarrr... nasılsınız?
boshayallersmile

Aynen bende öyle canim.. 6da basliyorum ve ilk 2 saat yanlizim.. ohhh
Powertürkü aciyorum, kahvemi aliyorum.. gel keyfim gel :lepi:

ben de geliyorum simitimi çayımı alıyorum, canliradyo
amaa işe başladan önce burayı açıyorum mutlaka kaydirigubbakcemile3

Evet evet aynen 3 gün icinde cift rakamlardasin masallah..
Neler hissediyorsun anlat bakalim? siz nezaman evlenmeyi düsünüyorsunuz?

Ayy basbakan bügün konusma yapacak.. cok heyecanliyim.. ama hemen karar cikmaz bence demi:uhm:

yaa öyleymiş bugün büyük buluşma varmış, nele rkonuşulacak acaba neye karar verecekler yaaa çok uzamasa da bir an önce olsa da alsak sevdiklerimizi yaa opuyorumnanaktan

Günaydin cnm.. nasilsin?
Ayyy insallah iyi haber gelir yaa.. 5 dak. da bir gazeteleri okurum vallaha netten..
Askimi cok özledim beaa... Cok seviyorum onu ben.. o Benim bu dünyadaki i$igim..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…