- Konu Sahibi muhammedimingamzesiyim
-
- #90.621
çalıştır hayal gücünü yavrum denemekten bişey çıkmaz :1rolleyes:
ama güzel yazdım di mi :1rolleyes:
ee yok mu aklınıza gelen bişey yahu
:1rolleyes:
yok canım yaaa arada bi bakıyorum hurriyetin sitesine falan ama işyerinde oldugum için çok da takip edemiyorum, bişey olursa da burdan öğrenicez sanırım, evde olup da haberlere bakanlar daha çabuk haberdar olur durumdan :uhm:
İnş artık son nokta koyulur gercekten psikolojım bozulmaya basladı benım ya bu ne ki böle her kafadan bır ses ya adam gıbı olmuyacak dıyın yada dşürün hıc mı vicdanınız yok sizin ya..
Tek tipi düşnmekten ustanın nereye cıkıcagını dusunmekten artıkkkk yoruldum yahuuuuohaoldumsmile
en sancılı dönemdesin zaten ustaya gönderdikten sonra ancak bişeyler düşünmemeye başlıyosun, hayırlısıyla belli olsun inşallah geçicek canım bak gör :1hug:
Cideen cnm ya artık bı karar verılsın ya uzlelım ya gulelım bıktım artık farklı haberler duymaktan.Ustaya gtdıkten sonra bu sekılde olamıycam canım sanıırm dimi? Bi sre gelemıycek ya bende gıdemıycem tabı doğu.katılıyorum canım aynı düşüncedeyim ben de olumunekankayizsmile öylee bekliyoruz dalga geçiyolar resmen Çok üzgünüm çoook
Caglacim nezaman ogreneceksin peki?
Caglacim nezaman ogreneceksin peki?
selaaaaam güzel hatunlarrrrr.
Çelik: Tek tip askerlik için çalışma yok - Siyaset - ntvmsnbc.com
buymuş canım demin söylenen haber.. saçmalamaya başladılar iyicene, mehmetçiğin moraliule oynamaya hakkı yok kimsenin demişler bi de utanmadan, kendileri oynamadı sanki bunca aydır konuşulanlarla...klava: :mymeka: Çok üzgünüm çoook
selaaaaam güzel hatunlarrrrr.
Cideen cnm ya artık bı karar verılsın ya uzlelım ya gulelım bıktım artık farklı haberler duymaktan.Ustaya gtdıkten sonra bu sekılde olamıycam canım sanıırm dimi? Bi sre gelemıycek ya bende gıdemıycem tabı doğu.
Cnm 7gun sora yemın törenı var yemnden bır hfta sora falan dıyorlar yanı 2bcuk haftya bellı olucak tabı doğu oldugu kesnleştı.
Çelik: Tek tip askerlik için çalışma yok - Siyaset - ntvmsnbc.com
buymuş canım demin söylenen haber.. saçmalamaya başladılar iyicene, mehmetçiğin moraliule oynamaya hakkı yok kimsenin demişler bi de utanmadan, kendileri oynamadı sanki bunca aydır konuşulanlarla...klava: :mymeka: Çok üzgünüm çoook
bu bakan çelik nerde yaşıyor hangi patiye üye Allah aşkına ya habire haberim yok aaa öylemi diyor kötükedihüso
dört arkadaş aynı araçla yolculuk ederken trafik kazasında ölür.
azrail:
—türk cehennemine mi? yoksa avrupa cehennemine mi gitmek istersiniz?
şaşıran dört kafadardan biri:
—fark nedir?
azrail:
— avrupa cehenneminde her gün bir kepçe, türk cehenneminde her gün bir kova bok yersiniz!!
üç tanesi:
— biz türk doğduk, türk ölürüz!
bir tanesi ise uyanıktır, avrupa cehennemini seçer.. aradan epey zaman geçer. avrupa cehennemindeki adam artık kepçe kepçe yemekten bıkmıştır, arkadaşlarının durumunu merak eder, hallerini görmek için ziyaretlerine gider. oysa onlar halay çekerek, sen şakrak gülerek karşılarlar onu. dayanamaz sorar:
— ben bir kepçesini hazmedemezken siz her gün bir kova bok yiyip nasıl bu kadar neşeli olursunuz?
— oğlum, oğlum! burası türk cehennemi, bir gün bok olur kova olmaz, bir gün kova olur bok olmaz, bir gün görevli işe gelmez, gelen her boka karışır, anlayacağın 3 aydır bir bok yediğimiz yok!..
ortalığı bok kötürüyor miirim
Şaka gbı yaaaaa
hoşbulduk gözdem flowerim ve pissym a.s. nasıl gidiyor şafaklar?duygucum müthiş bir fıkra fazla sözle ne hacet...alkisalkisalkis
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?