Işte Şafak panomuz... Şafak kaç tezkereci güzeller...?

çalıştır hayal gücünü yavrum denemekten bişey çıkmaz :1rolleyes:

ama güzel yazdım di mi :1rolleyes:
ee yok mu aklınıza gelen bişey yahu

:1rolleyes:

benim hayatta hiç bir zaman tek dileğim olmadı biliyo musunuz kızlar, her seferinde bişey isteyince ama şu da lsun bu da olsun, o olmazsa onun olması bi anlam ifade etmez gibi cümleler kurdum o yüzden buna da bişey bulamıyorum sırnaşık şey

İnş artık son nokta koyulur gercekten psikolojım bozulmaya basladı benım ya bu ne ki böle her kafadan bır ses ya adam gıbı olmuyacak dıyın yada dşürün hıc mı vicdanınız yok sizin ya..

İnş artık son nokta koyulur gercekten psikolojım bozulmaya basladı benım ya bu ne ki böle her kafadan bır ses ya adam gıbı olmuyacak dıyın yada dşürün hıc mı vicdanınız yok sizin ya..

katılıyorum canım aynı düşüncedeyim ben de olumunekankayizsmile öylee bekliyoruz dalga geçiyolar resmen Çok üzgünüm çoook

en sancılı dönemdesin zaten ustaya gönderdikten sonra ancak bişeyler düşünmemeye başlıyosun, hayırlısıyla belli olsun inşallah geçicek canım bak gör :1hug:

katılıyorum canım aynı düşüncedeyim ben de olumunekankayizsmile öylee bekliyoruz dalga geçiyolar resmen Çok üzgünüm çoook
Cideen cnm ya artık bı karar verılsın ya uzlelım ya gulelım bıktım artık farklı haberler duymaktan.Ustaya gtdıkten sonra bu sekılde olamıycam canım sanıırm dimi? Bi sre gelemıycek ya bende gıdemıycem tabı doğu.
Caglacim nezaman ogreneceksin peki?

Cnm 7gun sora yemın törenı var yemnden bır hfta sora falan dıyorlar yanı 2bcuk haftya bellı olucak tabı doğu oldugu kesnleştı.

yeni gelen arkadaşlar hoşgeldiniz.sempatiksalakcinni
bende hoşgeldim, yemeğe gidip geldimde

duygu.c şekerim ben şimdi sevdiceğimle başbaşa vuslata ermek isterdim desem ailem geliyor. yani tek olmuyo sanki bu istek sempatiksalakcinni

dört arkadaş aynı araçla yolculuk ederken trafik kazasında ölür.

azrail:
—türk cehennemine mi? yoksa avrupa cehennemine mi gitmek istersiniz?

şaşıran dört kafadardan biri:
—fark nedir?

azrail:
— avrupa cehenneminde her gün bir kepçe, türk cehenneminde her gün bir kova bok yersiniz!!

üç tanesi:
— biz türk doğduk, türk ölürüz!

bir tanesi ise uyanıktır, avrupa cehennemini seçer.. aradan epey zaman geçer. avrupa cehennemindeki adam artık kepçe kepçe yemekten bıkmıştır, arkadaşlarının durumunu merak eder, hallerini görmek için ziyaretlerine gider. oysa onlar halay çekerek, sen şakrak gülerek karşılarlar onu. dayanamaz sorar:

— ben bir kepçesini hazmedemezken siz her gün bir kova bok yiyip nasıl bu kadar neşeli olursunuz?
— oğlum, oğlum! burası türk cehennemi, bir gün bok olur kova olmaz, bir gün kova olur bok olmaz, bir gün görevli işe gelmez, gelen her boka karışır, anlayacağın 3 aydır bir bok yediğimiz yok!..

ortalığı bok kötürüyor miirim

selaaaaam güzel hatunlarrrrr.

hoşgeldin cannııım nasılsın? hihoyyyt

evet canım bana kalırsa en sancılı dönem bu ustabirliği belli olmadan önceki dönerm, nerey egidecek, izne gelebilecek mi, ben gidebilicek miyim görmeye, rahat olucak mı, iletişimimiz nasıl olucak, ... binlerce soru oluşuyo kafanda bunlara cevap buldukça da rahatlıycan doğal olarak, ustaya gittikten sonra bir düzene oturucak, tabi ki rahatlıycaksın sen de düzeni bildiğin gibi... inşallah bizden daha rahat bir ustabirliği size bekliyodur canım:) ama ne olursa olsun geçiyo, bitiyo işte.. herşeye göz yummayı, diş sıkmayı öğreniyoruz... biliyosundur sen de yazıyorum her fırsatta, ne gidebiliyorum ne gelebiliyo ne internete girebiliyo benim nişanlım, en son 21 şubatta görüştük... bi daha ne zaman görüşücez allah biliyo.. gün saymaya, ona moral vermeye, kendini güçlü tutmaya devam :)

bu bakan çelik nerde yaşıyor hangi patiye üye Allah aşkına ya habire haberim yok aaa öylemi diyor kötükedihüso

sorunun cevabı duydudan geldi sanırım ne dersin canım? :roflol:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…