- Konu Sahibi muhammedimingamzesiyim
-
- #90.661
öncelikle merahaba arkadaşım.bebişin hayırlı olsun.Rabbim hayırlısıyla kucağına almayı nasib etsin.hediyelerinde çok yakışmış.güle güle kullanopuyorumnanaktan
HOŞGELDİİNNNa.s.
xdurux hoşgeldin arkadaşım
ben geldimmmmmmmmopuyorumnanaktan
kızlar işte koçişimin yolladıgı hamilelik ve ayakkabılarım nasıl yakışmışmı opuyorumnanaktan opuyorumnanaktan
Hoşgeldin durumm
:1hug:
hb incimopuyorumnanaktan
nerelerdesin napiosun sennn:uhm:
Tatlım burdayımda doğru düzgün gşremedim bi kaç gündür kk ya işlerim yoğunduu kafamçokkarıştı
Kızlarrrr birde bu pazar İstanbula gidiyorum sınavaa..İng Bankın sınavına davet aldım ona giricem..
Eğer bi aksilik çıkmazsa ordanda Tolgalara gitmeyi planlıyorum..
Kızlarrrr birde bu pazar İstanbula gidiyorum sınavaa..İng Bankın sınavına davet aldım ona giricem..
Eğer bi aksilik çıkmazsa ordanda Tolgalara gitmeyi planlıyorum..
valla yaaa erkekler aramıyo bu kadarrr sempatiksalakcinnikolay gelsin cnm:)
kadın senin teli erkek nosu flnmı sandı aceppkaydirigubbakcemile3
Kuzum izmire diil ist.a gidiomm sempatiksalakcinni Vlla burası da çok soğukkk ee benmki dün fışardaydı güneşliydi hava tatlım yaa izmirdee kafamçokkarıştıwuuuuuuuuu
ne güzel gel kız gel ama İzmir soğuk kalın giy gelirkene
bende aşkımın yanına gitmek istiorummmmmmmmmmafoldumben
Ayyy ne köşeliyim ikinci okumamda anladımkaydirigubbakcemile3
İzmire dedil ailesine gitcekmişsin cnm.Ne alaka İstanbuldan İzmir bendeki akla bakkaydirigubbakcemile
valla yaaa erkekler aramıyo bu kadarrr sempatiksalakcinni
Kuzum izmire diil ist.a gidiomm sempatiksalakcinni Vlla burası da çok soğukkk ee benmki dün fışardaydı güneşliydi hava tatlım yaa izmirdee kafamçokkarıştı
benmkinin yanına gitsem önce sopalıcam sonra sevcemmklava:
Cnm ben sabahtan akşama kdr içerde olduum için gün içinde sıcak oluyodur bilmiyorum. Ama sabah işe gelirken ve akşam eve dönerken baya serin oluyo pazartesiden beri... Gün içinde güneşli oluyo gerçektenşakkıdı:smiley-cool:
Buranın gün içide soğuk tatlım yaa..Neyseki evimn girişinde çalışyorum yol gibi bi derdim olmuyo
Biliyorum tatlım askım diyo hele akşam donuyoz dio.:1ninca:. Yani İzmirden sonra ora kutuplar gibi geldi askımaa
sempatiksalakcinni öyle valla... Kış geliyo seninkine söyle Tekirdağ nın bayırrrrr mıı bayırr sempatiksalakcinni yollarında düşmesin..Buranın ayazı pek meşhurdur kuzum kardan çok buz olur heryerr sempatiksalakcinni
Ay ben gelecem bayramdan sonraaaa tamda kara kışta yaniii...:1ninca:
Olsun ben aşkımı göreyimde ora Maldivler gibin gelir banaopuyorumnanaktan
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?