Işte Şafak panomuz... Şafak kaç tezkereci güzeller...?

Bugün devamlı olarak bi tane nodan beni ara talebi geldi kızlar..
Daha öncede gelmişti bi kere bi bayan çıkmıştı yanlış oldu deyip kapatmıştık önemli dğeil demiştim...
Bugün ısrarlı bi şekilde gelince msj lar aradımm bi açışı var kadının telefonu o kadar cilveli bi aloo duymadım bugüne kadar..Bu güzel kalayladım zatenn sinirliyimmmm ondan çıkardım sinirimii alsanaalsanasmile

Kızlarrrr birde bu pazar İstanbula gidiyorum sınavaa..İng Bankın sınavına davet aldım ona giricem..
Eğer bi aksilik çıkmazsa ordanda Tolgalara gitmeyi planlıyorum..

wuuuuuuuuu
ne güzel gel kız gel ama İzmir soğuk kalın giy gelirkene
bende aşkımın yanına gitmek istiorummmmmmmmmmafoldumben

Kızlarrrr birde bu pazar İstanbula gidiyorum sınavaa..İng Bankın sınavına davet aldım ona giricem..
Eğer bi aksilik çıkmazsa ordanda Tolgalara gitmeyi planlıyorum..

Ayyy ne köşeliyim ikinci okumamda anladımkaydirigubbakcemile3
İzmire dedil ailesine gitcekmişsin cnm.Ne alaka İstanbuldan İzmir bendeki akla bakkaydirigubbakcemile

kolay gelsin cnm:)
kadın senin teli erkek nosu flnmı sandı aceppkaydirigubbakcemile3
valla yaaa erkekler aramıyo bu kadarrr sempatiksalakcinni
wuuuuuuuuu
ne güzel gel kız gel ama İzmir soğuk kalın giy gelirkene
bende aşkımın yanına gitmek istiorummmmmmmmmmafoldumben
Kuzum izmire diil ist.a gidiomm sempatiksalakcinni Vlla burası da çok soğukkk ee benmki dün fışardaydı güneşliydi hava tatlım yaa izmirdee kafamçokkarıştı
benmkinin yanına gitsem önce sopalıcam sonra sevcemm klava:

Cnm ben sabahtan akşama kdr içerde olduum için gün içinde sıcak oluyodur bilmiyorum. Ama sabah işe gelirken ve akşam eve dönerken baya serin oluyo pazartesiden beri... Gün içinde güneşli oluyo gerçektenşakkıdı:smiley-cool:

Buranın gün içide soğuk tatlım yaa..Neyseki evimn girişinde çalışyorum yol gibi bi derdim olmuyo

Biliyorum tatlım askım diyo hele akşam donuyoz dio.:1ninca:. Yani İzmirden sonra ora kutuplar gibi geldi askımaa

sempatiksalakcinni öyle valla... Kış geliyo seninkine söyle Tekirdağ nın bayırrrrr mıı bayırr sempatiksalakcinni yollarında düşmesin..Buranın ayazı pek meşhurdur kuzum kardan çok buz olur heryerr sempatiksalakcinni

Son düzenleme:

Ay ben gelecem bayramdan sonraaaa tamda kara kışta yaniii...:1ninca:
Olsun ben aşkımı göreyimde ora Maldivler gibin gelir banaopuyorumnanaktan

Ay ben gelecem bayramdan sonraaaa tamda kara kışta yaniii...:1ninca:
Olsun ben aşkımı göreyimde ora Maldivler gibin gelir banaopuyorumnanaktan

Hehehe gelir gelirr hiççç merak etme sempatiksalakcinni
Ayy ciddi ya t.dağ çok hoşumagidio benm ama inanılmaz bayır sokakları var..
Ben çorluda düz yolda kışın zor yürüyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…