- Konu Sahibi muhammedimingamzesiyim
-
- #9.061
N€RGİS;8529919 .!.:canım benim cok sağol benim de dualarım hep sizinle.askım bugün aradı patlamadan dolayı tunceliden hemen elazığa gelmişler 4 askerimiz sehit olmuş Allah ailelerine sabır versin.
oyyy tatlım geçmiş olsun yaa üzüldüm görünce yazdığnı bizim için bi gün bile çok önemliyken 45 gün....ama olsun canım napalım olan olmuş bi kere kendini çok fazla üzüp yıpratmamın bi faydası yok şuan 460 gün nası geçicekse 45 günde öyle geçer bitanem üzülme nede olsa sayılı zaman canım...460gün nasıl geçer die düşünürken bugun üstüne 45 gün daha eklendi nöbette uyuyakaldı die ceza yedi gözyummadılar aglıya aglıya bi halim kalmadı ne yapcam şimdi ben nasıl geçcek bu günler ben 15 ay bitmez derken üstüne bir bucuk ay daha eklendi niye bu kadar eziyet alamıyorum ztn askerde psikolojileri bozuluyor birde hapis allagım yardım et bana
ozamnnn artıkk bende varım....perşmbe gnü nasipse yollıycazzzzz sevdiğimiii:gitme:
iyiyiz tatlım sen nasılsınopuyorumnanaktan
canım biten 6 ay kalan 7 ay senin sakerin 13 aymı askerlik yapıyo laelaelaelaelae...............ŞAFAK=273...............
...............BİTEN=174 ...............
BİTEN 6 AY KALAN 7 AY
sağol canım benim :1hug:
arkadaşlarıydı yazmışsın msnde,aynı timden miydiler yoksa
çok üzüldüm ben de
Allah yerlerini mekanlarını cennet etsin
askerlerimizi de kazalardan belalardan korusun inşallah
ÇOK İYİYİM TATLIM BUGÜN İÇİMDE Bİ COŞKU FIRTINASI VARDI NEDEN BİLMİYORUM AMA AŞK FIŞKIRIYODU İÇİMDEN UZAKTAN UZAĞA SEVDİM BÜTÜN GÜN AŞKIMI ACAİP OLDUM YAA KIPIR KIPIRDIM HAYIR OLUR İNŞALLAH...kaydirigubbakcemile3
N€RGİS;8531272 .!.:canım biten 6 ay kalan 7 ay senin sakerin 13 aymı askerlik yapıyo laelaelaelaelae
yok aynı timden değil ama tanıyormuş arkadaslarıymış. amin canım
aman allah bozmasın bitanem
En kötü günün böyle olsun inşallah
kaydirigubbakcemile3TATLIM BAK ŞİMDİ İÇİNDE BULUNDUĞUM AYI SAYMIYORUM 8 AY KALMIŞ OLUYO 8 AYIM Bİ AYIDA İZİNDE GEÇİCEK ONUDA SAYMIYORUM 7 AY KALIYO AVUTUYORUM KENDİMİ BÖLE AZ KALDI DİE İŞTE ZAMAN BENDEN ÇALMASIN DİER BEN ZAMANDAN ÇALIYORUMlaelaelaelaelaelülülülülülü
inşallah tatlım hepimizin her günü böle olsun inşallah...
bu hesap mehmetinkiyle aynı:roflol:
izinleri saymıyo evdeyim nasılsa diyo[/QUOTE
kaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3
anladım canım hayırlısı olsun inşallah kaydirigubbakcemile5kaydirigubbakcemile3TATLIM BAK ŞİMDİ İÇİNDE BULUNDUĞUM AYI SAYMIYORUM 8 AY KALMIŞ OLUYO 8 AYIM Bİ AYIDA İZİNDE GEÇİCEK ONUDA SAYMIYORUM 7 AY KALIYO AVUTUYORUM KENDİMİ BÖLE AZ KALDI DİE İŞTE ZAMAN BENDEN ÇALMASIN DİER BEN ZAMANDAN ÇALIYORUMlaelaelaelaelaelülülülülülü
kızlar askerleriniz oruç tutcaklar mı
mardin çok sıcak tutamıcak da
benimki tutcakmış kuzum sanırım orda herkes tutuyo istemeyen hariç...
kızlar askerleriniz oruç tutcaklar mı
mardin çok sıcak tutamıcak da
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?