Işte Şafak panomuz... Şafak kaç tezkereci güzeller...?

N€RGİS;8529919 .!.:
canım benim cok sağol benim de dualarım hep sizinle.askım bugün aradı patlamadan dolayı tunceliden hemen elazığa gelmişler 4 askerimiz sehit olmuş Allah ailelerine sabır versin.

sağol canım benim :1hug:

arkadaşlarıydı yazmışsın msnde,aynı timden miydiler yoksa
çok üzüldüm ben de
Allah yerlerini mekanlarını cennet etsin
askerlerimizi de kazalardan belalardan korusun inşallah

oyyy tatlım geçmiş olsun yaa üzüldüm görünce yazdığnı bizim için bi gün bile çok önemliyken 45 gün....ama olsun canım napalım olan olmuş bi kere kendini çok fazla üzüp yıpratmamın bi faydası yok şuan 460 gün nası geçicekse 45 günde öyle geçer bitanem üzülme nede olsa sayılı zaman canım...
ozamnnn artıkk bende varım....perşmbe gnü nasipse yollıycazzzzz sevdiğimiii:gitme:

tatlım hoşgeldin aramıza allah kavuştursun...

...............ŞAFAK=273...............

...............BİTEN=174 ...............
BİTEN 6 AY KALAN 7 AY
canım biten 6 ay kalan 7 ay senin sakerin 13 aymı askerlik yapıyo laelaelaelaelae

yok aynı timden değil ama tanıyormuş arkadaslarıymış. amin canım

N€RGİS;8531272 .!.:
canım biten 6 ay kalan 7 ay senin sakerin 13 aymı askerlik yapıyo laelaelaelaelae

yok aynı timden değil ama tanıyormuş arkadaslarıymış. amin canım

kaydirigubbakcemile3TATLIM BAK ŞİMDİ İÇİNDE BULUNDUĞUM AYI SAYMIYORUM 8 AY KALMIŞ OLUYO 8 AYIM Bİ AYIDA İZİNDE GEÇİCEK ONUDA SAYMIYORUM 7 AY KALIYO AVUTUYORUM KENDİMİ BÖLE AZ KALDI DİE İŞTE ZAMAN BENDEN ÇALMASIN DİER BEN ZAMANDAN ÇALIYORUMlaelaelaelaelaelülülülülülü

bu hesap mehmetinkiyle aynı:roflol:
izinleri saymıyo evdeyim nasılsa diyo

anladım canım hayırlısı olsun inşallah kaydirigubbakcemile5

benimki tutcakmış kuzum sanırım orda herkes tutuyo istemeyen hariç...

canım ya o da tutmak istiyo ama çok aşırı sıcakmış
gececiler tutcakmış da gündüzcüler tutmıcaklarmış
biz burda neme alışığız ama çok kuru bi sıcağı varmış oranın
aslında denicem demişti son günlerde sıcaklar bastırmış baya
susuz duramıyolar ki:1no2:

bilgisayar iyice ısındı yaa,kapat beni uyuyayım diyokaydirigubbakcemile3
dinlensn azcık garibim
kızlar öpüyorum sizi
iyi geceler,opuyorumnanaktan

şafak.......275
mehtap......106

3 gün sonra 6 ayı geride bırakıyoruz meleğim:asigim:

şafak 153 benim askerim izne gelmeyecekmiş askere gitmeden zaten 6 ay görüşememiştik telefon ve internet hariç bi de askerlik şimdi çok zor zamanlar geçiriyorum yardim edin lütfen beni de alın aranızaa :çok üzgünüm::çok üzgünüm:
bu arada oruç tutmayacakmış susuz duramıyorlarmış zaten tutanların çoğu sonradan vazggeçıyormus dayanamıyorlarmış malesef ınsalah hayırlısıyla gelsın de ben de tutarım bıtanemle oruç birlikte telafi ederiz inşsallah.

turkbayragi SAFAK : 255 ARDAHAN turkbayragi

Sensiz oLmaz cünkü , yasamdaki her duygunun kisa ömürLü oLdugunu düsünürken , sen bana sonsuz sevmenin , sonsuz mutlulugun ne oldugunu gösterdin..
Bir insani hicbir seyi beklemeden sevmenin nasil birsey oldugunu anlattin..

:asigim: :asigim: :asigim: Canim Kocacim.. Gözümün nuRu.. hayaTimin anLami .. bebeklerimiz ve ben senin yolunu 4. gözle bekliyoruz.. hergün ikizlerimizle bir sana olan özlemimde büyüor aSkimm... :asigim: :asigim: :asigim:

Gelll Cennet kokuLum gelll.. Sensiz Bir Hicim benn... nolursun gelll.... mafoldumben

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…