Işte Şafak panomuz... Şafak kaç tezkereci güzeller...?

hoşş buldum canımmmmmmmmm geccek bugnler inşallahhhh....ben müsadenzle kaçıorm bugn yorucydu yarın grüşrüz artıkkk öptüm sizii

Geçicek inşallah canım biz hepimiz burdayız bak sanada yardımcı oluruz zorda olsa sıksada patlasakta geçiyor Allahın izniyle. Rabbim gittiği gibi gelmesini nasip etsinnnn hadi iyigeceler canım opuyorumnanaktan​

:roflol:
hep böyle mutlu olsalar canım di mi yaa
ama çok güldürdü beni dün akşam
yirim ben onu yirim yirimŞeniz
N€RGİS;8520329 .!.:

bugün 9. günümüz meleğim sesini duymadım seni cok seviyorum hem de cook

canım benim hep aklımdasın dua ediyorum sizin için sesini duyamamanın ne kadar zor olduğunu biliyorum seni çok iyi anlıyorum.hep yanındayım unutma olur mu:teselli:

turkbayragi Safak : 256 ARDAHAN turkbayragi

Sensiz oLmaz cünKü , aciLardan gecmis ve ''Artik oLmaz , '' diyerek umudu kesmis yüregim seninLe canLandi.. Hayat buLdu , yasamaya yeniden sariLdi..
Hic beklemezken cikip geldin sen .
En güzeL zamanLari verdin bana .. Sakin bu verdiklerini geri alma benden ...

:asigim: Sensiz olamam ben yasayamam kii birtanem .... :asigim:

Son düzenleme:
ufff zaman geçsin artık sesini duydum aşkımın bugün kayınvalidem ameliyat olucak aklı bizde şuan hastanedeyim kıslar işalah yine arayabilir yaamafoldumben

ildem bebişlerin iyi mi? en cokda senin morelinin iyi olması gerek canım

460gün nasıl geçer die düşünürken bugun üstüne 45 gün daha eklendi nöbette uyuyakaldı die ceza yedigözyummadılar aglıya aglıya bi halim kalmadı ne yapcam şimdi ben nasıl geçcek bu günler ben 15 ay bitmez derken üstüne bir bucuk ay daha eklendi niye bu kadar eziyet alamıyorum ztn askerde psikolojileri bozuluyor birde hapis allagım yardım et bana

uzak olanların yol izni oluyormus galiba o yüzden mi 15 ocakta cıkacaklar. 30 agustosta gidecem daha o bile gelmiyor 17 ocak nasıl gelecekkkkkkkkkkkk

Malatya'da benimki.. Bilemiyorum ki yol izni diye mi.. Öyle söylemişler ona da.. Biz ancak ekimde görüşebilcez bu gidişle.. Ben de aynen nasıl geçecek bu günler diye düşünüyorum mafoldumben

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…