Işte Şafak panomuz... Şafak kaç tezkereci güzeller...?

Kaç oda tutunuz cnm ayarlandmı otelll

annesi babası sen mi gidionuz canım?sizin baya yol warmışş bnm 8 saat fln sürüo izmir...o bile bana çok gelio.. allah kolaylık wersn canımmm

Evet tatlım 3müz gidiyoruzz valllaaa cok uzun kız yolnapcam bılmıyorum nete grerrım yolda ama sarj dayanmaz bı cagre bulmak lazım yoksa sıkıılırıım cok

şimdi gördüm gözdecim.. iim nolsun yazdıkalrınızı okuyodum öyle şimdi geldim..kaydirigubbakcemile3sen nasılsın 4günn kalmış kaydirigubbakcemile2
Nolsun tatlım ıyıdır uyku yok heycan cok sen napıon askerın nasıl
canım bnde otellere bakım dedim ama baya pahalı merkezde oteller?siz kaça tuttunuz canım

Tatlım benım odam geceliği 80,askerımın odasının da gecelıgı 80,Kayınvalıdemlerın geceliği 120.İlk geceyı bankaya yatrcaksınız yoksa rezerve yapılmıo dedıler valla yatrıdk tabı bu ılk gece sadece.Baya pahalı oldu ama otel 4 yıldız.

aynn cnm pahalı yaaa..zaten izmirde genelde pahalııı..bakalım artık bulcaz otel artık.. yarın bn bunu askermle konişiymmmopuyorumnanaktan

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…