- Konu Sahibi muhammedimingamzesiyim
-
- #91.161
An itibariyleee şafak 99turkbayragi
Usta birliği bır an önce bellııı olsun artık yaaaaaaakaydirigubbakcemile2
onada belli etmemeye çalışıom zaten canımm.. aradıgında hep mutluymuşum gbi konuşuom..onu üzmek istememmmo benm için çok degerlii...bide gdnce 2 gün izinleri war yaa onlarda imza sorunu yokmuş galiba dio birlikte zman geçriiriz anneleride gelcek napıcaz die onlar gder mi kalır mı die kafama takılıo yaaa:hulya:
Kaç oda tutunuz cnm ayarlandmı otelll
Kaç oda tutunuz cnm ayarlandmı otelll
aynennn canım yaaaaaaakaydirigubbakcemile2 senn askern ne kadar yapcak acemilgi?
canım sen kaynannla kalcan herelade :)
Eeee toplam 34 saat cekılıp de kalmamalrı pek hoş kaçmaz tatlım 3 oda tutduk bıletlerıde bugun aldık off gecsın 4 gunnnn =)
annesi babası sen mi gidionuz canım?sizin baya yol warmışş bnm 8 saat fln sürüo izmir...o bile bana çok gelio.. allah kolaylık wersn canımmm
Kevserrrrrrr naber cnımmmm???
Evet tatlım 3müz gidiyoruzz valllaaa cok uzun kız yolnapcam bılmıyorum nete grerrım yolda ama sarj dayanmaz bı cagre bulmak lazım yoksa sıkıılırıım cok
Nolsun tatlım ıyıdır uyku yok heycan cok sen napıon askerın nasılşimdi gördüm gözdecim..iim nolsun yazdıkalrınızı okuyodum öyle şimdi geldim..kaydirigubbakcemile3sen nasılsın 4günn kalmış kaydirigubbakcemile2
canım bnde otellere bakım dedim ama baya pahalı merkezde oteller?siz kaça tuttunuz canım
bazı arabalarda sarjı takmak içn yer oluo canımmm.. ama nadirennkaydirigubbakcemile2
Nolsun tatlım ıyıdır uyku yok heycan cok sen napıon askerın nasıl
tatlı heycan sennki gözdem sırnaşık şey bizimde ii inşallahya benimkide törenden sonra 2gün izne gelicek işte törene gidemiyorum ama yinede görmüş olucam bende..bende tık yok nedense çok farklı biduyguyaeyvahedigeldismile
tatlı heycan sennki gözdem sırnaşık şey bizimde ii inşallahya benimkide törenden sonra 2gün izne gelicek işte törene gidemiyorum ama yinede görmüş olucam bende..bende tık yok nedense çok farklı biduyguyaeyvahedigeldismile
kewsercm naber?2 gün gelio heee:)canm sz ner oturuodunuz izmire yakın mı?
aaaa nasıl kız yanınamı kacccak evcideeeeee
Tatlım benım odam geceliği 80,askerımın odasının da gecelıgı 80,Kayınvalıdemlerın geceliği 120.İlk geceyı bankaya yatrcaksınız yoksa rezerve yapılmıo dedıler valla yatrıdk tabı bu ılk gece sadece.Baya pahalı oldu ama otel 4 yıldız.
kewsercm naber?2 gün gelio heee:)canm sz ner oturuodunuz izmire yakın mı?
canım bizim yakınya 1.5saat yol..keşke benim yerimde siz olsaydınız inanki çok isterdim bunu ben gidemedim için bu fırsat pek işime yaramadı..ailesi zaten törenden sonra buaraya getirecek ozaman görücm artık bende
aaaa nasıl kız yanınamı kacccak evcideeeeee
aynensempatiksalakcinni
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?