- Konu Sahibi muhammedimingamzesiyim
-
- #91.181
süper ozman kızzzzzzzzcanım bizim yakınya 1.5saat yol..keşke benim yerimde siz olsaydınız inanki çok isterdim bunu ben gidemedim için bu fırsat pek işime yaramadı..ailesi zaten törenden sonra buaraya getirecek ozaman görücm artık bende
aynn cnm pahalı yaaa..zaten izmirde genelde pahalııı..bakalım artık bulcaz otel artık.. yarın bn bunu askermle konişiymmmopuyorumnanaktan
Evett cnm bır konus bakalımm vallaaaaaa ben hıc uyumam herlde bgun peşin peşin anlaştım:)) kayınvalıdem napar benı acebbbkaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile2
canım bizim yakınya 1.5saat yol..keşke benim yerimde siz olsaydınız inanki çok isterdim bunu ben gidemedim için bu fırsat pek işime yaramadı..ailesi zaten törenden sonra buaraya getirecek ozaman görücm artık bende
canm bizmkilern imza sorunu yokmuş galiba dmi?cmtesi imza atılıomuş normalde?bişi dedi mi sana askern?
aynensempatiksalakcinni
süper ozman kızzzzzzzz
Evett cnm bır konus bakalımm vallaaaaaa ben hıc uyumam herlde bgun peşin peşin anlaştım:)) kayınvalıdem napar benı acebbbkaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile2
bnde uyumam waşşazemuszemus
canm bizmkilern imza sorunu yokmuş galiba dmi?cmtesi imza atılıomuş normalde?bişi dedi mi sana askern?
sanırım yok tuğbacım okonuda konuşmadık belki imza konusunda sorun çıkar gelemyebilir ama şimdilik bisorun yok gibi.törenden sonra gelcem dedi çünkü.... pazar günüde dönücek geri..gözümlen görmeden inanamm bende sanırım dediğim gibi buyüzden hala tık yok bendesempatiksalakcinni
bnde uyumam waşşazemuszemus
kaydirigubbakcemile3he valaaaaaaaa bulmuşum askerımı bir de uyucamm mmıııııı.Ama çok perişanlıycam tabı öğlen 12buckta ckıoruz yolaaaaa ertesı sabah 4buckta ıspartadayız.
kaydirigubbakcemile3he valaaaaaaaa bulmuşum askerımı bir de uyucamm mmıııııı.Ama çok perişanlıycam tabı öğlen 12buckta ckıoruz yolaaaaa ertesı sabah 4buckta ıspartadayız.
canım yol çekmek gerçekten zor iş şimdiden kolaylık versin..ama askerini görünce bişeycin kalmaz merak etmeolumunekankayizsmile 2oda tutulsa iimiş canım vallasempatiksalakcinni siz uyumassınz zaten :))
tamm canım ii gecelerrkaydirigubbakcemile3gözdecim , kewsercmm ii geler..bn kaçtımmmmmsositososito
kevserr cnm kazak alll ,parfum alll,guzel bi çakmak alabılırsınnnn.. -gzdecglr
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?