- Konu Sahibi muhammedimingamzesiyim
-
- #91.361
Hosgeldin Flowercim
iyimisin biraz?
hahaha aynen.. zaten baska bisey yapmiyorum is yerinde.. gazeteleri takip ediyorum durmadan :) ahh ahh..sabah ilaçları içtim arka arkaya, biraz toparlandım ama çok uyku yapıo kafamı koyucak yer arıyorum canım yaa.. haberlere şöyle bi bakayım dedim ben de, sen de aynı anda bakmışsın
hahaha aynen.. zaten baska bisey yapmiyorum is yerinde.. gazeteleri takip ediyorum durmadan :) ahh ahh..
Hmm red bull ic canim :teytey:
heyaaaa cnm.. gelsinler artik yaa.. pfff benimki hemen dil kursuna gitsin..limonata yaptım kendime, yemekhaneden aldım taze limonları sıktım bardağa bi de şekerle ılık su ekledim içiyorum şimdi iyi gelir inşallah bilmiyorumkismile
yaa valla keşke olsa bir an önce de kendimize gelsek, gelse sevdiklerimiz yanımıza boshayallersmile
heyaaaa cnm.. gelsinler artik yaa.. pfff benimki hemen dil kursuna gitsin..
diplomasini alsinki gelsin yanimaaa.. ahhh ahh
`Bazen benimkide diyo.. hele bi askerligim bitsnde.. su an bisey dusunemiyorum diye.. kiyamiyorum yaaa.. robot gibi yasiyorlar oradabenimki neler yapıcak bakalım, hiç konuşmak istemiyo gelince bakıcakmış kafamçokkarıştı
hhaha canim bugunum 460 gün gibi gelir sana.. ama insallah oyle olmazBen geldim ayy kızlar sıkılıyorum akşam olmalı bugün hemen ya
Ben geldim ayy kızlar sıkılıyorum akşam olmalı bugün hemen ya
Ben geldim ayy kızlar sıkılıyorum akşam olmalı bugün hemen ya
`Bazen benimkide diyo.. hele bi askerligim bitsnde.. su an bisey dusunemiyorum diye.. kiyamiyorum yaaa.. robot gibi yasiyorlar oradaahh askim ahh
hhaha canim bugunum 460 gün gibi gelir sana.. ama insallah oyle olmaz
[ı]`bazen benimkide diyo.. Hele bi askerligim bitsnde.. Su an bisey dusunemiyorum diye.. Kiyamiyorum yaaa.. Robot gibi yasiyorlar oradaahh askim ahh[/ı]
[ı]hhaha canim bugunum 460 gün gibi gelir sana.. Ama insallah oyle olmaz[/ı]
bence de akşam olmalı hemen kafamıo ayakta tutamıyorum, çok da iş var yaa akannehir
heyecandan duramıyosun diimmmiiiiaklinialirimsmile
sıkılma ya saat olmuş bir buçuk öğleden sonrası hep kolay gecer bak:)
ben ne dicem belki doğru topik değil burası ama ben kendi kendme bişeyi çok sorun ediyorum
pko varmış bende
önceden kk ye grdiğim de hep görürdüm ama hiç bakmazdım ama derdim ki kedni kendme ya bende de olursa vsvsvs (takıntılıym da biraz)
şimdi pko varmış...kk ye şimdi grdiğim de devamlı anne olamayamn bayanların yazılarını görüyorum ve diyorum ki bi gn bende mi böle olucam
nagtf düşünceler çekiyor tüm olumsuzlukları ama engel olamıyorumsonra diyorum ki ya vajnüsmüs isem:):)
sonra buna üzülüyorum vsvsv psikoljm bozuldu elimde değil ama akannehir
Kızlar aşkım aradı konuştum sesi çok ii geliyodu çok mutluuyum ya:)
diyoki başkasını arıyım diyorum diyo ama direk seni numaranı çeviriyorum diyo:)
yemeğe gittim geldim kızlar.
Bi sıkıntı hali çöktü üstüme bilmiyorumkismile
Canim bende oyle hep dusunuyordum ama takintidan oluyor..Sıkılma ya saat olmuş bir buçuk öğleden sonrası hep kolay gecer bak:)
ben ne dicem belki doğru topik değil burası ama ben kendi kendme bişeyi çok sorun ediyorum
pko varmış bende
önceden kk ye grdiğim de hep görürdüm ama hiç bakmazdım ama derdim ki kedni kendme ya bende de olursa vsvsvs (takıntılıym da biraz)
şimdi pko varmış...kk ye şimdi grdiğim de devamlı anne olamayamn bayanların yazılarını görüyorum ve diyorum ki bi gn bende mi böle olucam
nagtf düşünceler çekiyor tüm olumsuzlukları ama engel olamıyorumsonra diyorum ki ya vajnüsmüs isem:):)
sonra buna üzülüyorum vsvsv psikoljm bozuldu elimde değil ama akannehir
Ay insallah cnm benim yaaa.. ahhh ulen ahhh yedin bitirdin askerlikkkkİNŞALLAH GELDİKLERİNDE ADAPTE SÜRECİ ÇOK UZUN SÜRMEZ DE HAYATA ÇABUK ATILIRIZ BABYKEM YAA :Saruboceq:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?