Işte Şafak panomuz... Şafak kaç tezkereci güzeller...?

sabah ilaçları içtim arka arkaya, biraz toparlandım ama çok uyku yapıo kafamı koyucak yer arıyorum canım yaa.. haberlere şöyle bi bakayım dedim ben de, sen de aynı anda bakmışsın
hahaha aynen.. zaten baska bisey yapmiyorum is yerinde.. gazeteleri takip ediyorum durmadan :) ahh ahh..
Hmm red bull ic canim :teytey:

hahaha aynen.. zaten baska bisey yapmiyorum is yerinde.. gazeteleri takip ediyorum durmadan :) ahh ahh..
Hmm red bull ic canim :teytey:

limonata yaptım kendime, yemekhaneden aldım taze limonları sıktım bardağa bi de şekerle ılık su ekledim içiyorum şimdi iyi gelir inşallah bilmiyorumkismile
yaa valla keşke olsa bir an önce de kendimize gelsek, gelse sevdiklerimiz yanımıza boshayallersmile

heyaaaa cnm.. gelsinler artik yaa.. pfff benimki hemen dil kursuna gitsin..
diplomasini alsinki gelsin yanimaaa.. ahhh ahh

benimki neler yapıcak bakalım, hiç konuşmak istemiyo gelince bakıcakmış kafamçokkarıştı
`Bazen benimkide diyo.. hele bi askerligim bitsnde.. su an bisey dusunemiyorum diye.. kiyamiyorum yaaa.. robot gibi yasiyorlar orada ahh askim ahh
Ben geldim ayy kızlar sıkılıyorum akşam olmalı bugün hemen ya
hhaha canim bugunum 460 gün gibi gelir sana.. ama insallah oyle olmaz

Ben geldim ayy kızlar sıkılıyorum akşam olmalı bugün hemen ya

Sıkılma ya saat olmuş bir buçuk öğleden sonrası hep kolay gecer bak:)

ben ne dicem belki doğru topik değil burası ama ben kendi kendme bişeyi çok sorun ediyorum

pko varmış bende

önceden kk ye grdiğim de hep görürdüm ama hiç bakmazdım ama derdim ki kedni kendme ya bende de olursa vsvsvs (takıntılıym da biraz)

şimdi pko varmış...kk ye şimdi grdiğim de devamlı anne olamayamn bayanların yazılarını görüyorum ve diyorum ki bi gn bende mi böle olucam

nagtf düşünceler çekiyor tüm olumsuzlukları ama engel olamıyorum sonra diyorum ki ya vajnüsmüs isem:):)

sonra buna üzülüyorum vsvsv psikoljm bozuldu elimde değil ama akannehir

Kızlar aşkım aradı konuştum sesi çok ii geliyodu çok mutluuyum ya:)
diyoki başkasını arıyım diyorum diyo ama direk seni numaranı çeviriyorum diyo:)

`Bazen benimkide diyo.. hele bi askerligim bitsnde.. su an bisey dusunemiyorum diye.. kiyamiyorum yaaa.. robot gibi yasiyorlar orada ahh askim ahh

hhaha canim bugunum 460 gün gibi gelir sana.. ama insallah oyle olmaz

İNŞALLAH GELDİKLERİNDE ADAPTE SÜRECİ ÇOK UZUN SÜRMEZ DE HAYATA ÇABUK ATILIRIZ BABYKEM YAA :Saruboceq:

[ı]`bazen benimkide diyo.. Hele bi askerligim bitsnde.. Su an bisey dusunemiyorum diye.. Kiyamiyorum yaaa.. Robot gibi yasiyorlar orada ahh askim ahh[/ı]

[ı]hhaha canim bugunum 460 gün gibi gelir sana.. Ama insallah oyle olmaz[/ı]

kız valla ya hemde nasıl varya:)

bence de akşam olmalı hemen kafamıo ayakta tutamıyorum, çok da iş var yaa akannehir
heyecandan duramıyosun diimmmiiiiaklinialirimsmile

hemde ne heyecan birde aşkımla konuştum ya kalbim yerindne fırlıcak gibi oldu:)

inşallah hemencecik geçer tatlım
aaaa olumsuzlukjlara kapılma pozitif düşün canım güzel şeyler olsun

Kızlarrr şimdi aşkım msj çekti askerlik düştü dedi tabur komutanı sölemişş tabur iştiması var tekrardan dedi şimdi haberlere baktım başbakann heran bedelli çıkabilir dfemişşşşşşş

Son düzenleme:
Canim bende oyle hep dusunuyordum ama takintidan oluyor..
bende bazen dusunuyorum benimdemi bebegim olmucak vs vs..
Yaptigim tek sey dua etmek..

İNŞALLAH GELDİKLERİNDE ADAPTE SÜRECİ ÇOK UZUN SÜRMEZ DE HAYATA ÇABUK ATILIRIZ BABYKEM YAA :Saruboceq:
Ay insallah cnm benim yaaa.. ahhh ulen ahhh yedin bitirdin askerlikkkk klava:

Başbakan Recep Tayyip Erdoğan Suriye’ye yapacağı 1 günlük ziyaret öncesinde havalimanında düzenlediği basın toplantısında 'tek tip askerlikle' ilgili önemli açıklamalarda bulundu.

Başbakan Erdoğan gazetecilere şu açıklamaları yaptı:

Türkiye ve Suriye bölgede barış ve istikrarın sağlanması konusunda kilit iki ülke konumunda.

Terörle mücadelede gerek yurtiçi gerek yurtdışı bütün bu etki alanlarını masaya yatırıyoruz.

İlgili birimler ülke içinde ve ülke dışında, diplomatik ilişkiler içinde terör örgütüne verilen destekleria azaltma girişimlerimizi sürüyor.

Sayın Merkel’le de bunları görüşme imkanımız oldu. Ellerinden geleni yaptıklarını yapacaklarını söylediler.

Suriye’nin bu konudaki kararlılığı ise devam ediyor.

HSYK İSTİFALARI

HSYK ile ilgili konu bizimle ilgili bir konu değil. Kendi çerçevesi içinde o süreç işleri. Süresi dolanlar süresi dolduğunda zaten ayrılır. Yerlerine gelecek olanlar da yeni anayasa paketinde belirlenmiştir.

Açıklanmamış bir şey üzerinde benim konuşmam doğru değildir. Atamalar noktasına kimin nereye nasıl atandığı polemiğine girmeye gerek yok çünkü o konuda muhatabımız değiller.

IRAK’TAKİ HÜKÜMET KRİZİ

Bu Irak halkının iç. Sorunudur. Bizden bir talep olursa sadece yardımcı olmaya çalışırız. Oraya bizden bir müdahale olması söz konusu olamaz.

7 ay oldu seçim yapılalı. Belirsizliğinde devam etmesi Irak halkı olduğu kadar çevre ülkeleri de rahatsız etmektedir. Oradaki bu sıkıntının giderilemeyişi bizi de üzmektedir. Irak’taki mevcut siyasi liderlerle hep sıkı ilişkimiz olmuştur.

Arzumuz Irak’ta bir milli mutabakat hükümeti kurulmasıdır.

CHP’NİN BAŞVURUSU

Şu anda herhangi bir sıkıntı söz konusu değil. Sayın Hicabi Dursun Anayasa Mahkemesi’nin yeni üyesi seçildi. Hayırlı olsun.

BEDELLİ ASKERLİK

Benim bedelli askerlik konusunda ne bir taahhüdüm olmuştur, pişmemiş aşa kimse su katmasın. Ortada bir pişmiş aş varsa onu paylaşırız.

İşin teknik boyutu Genelkurmay’a aittir. Böyle bir taahhüdüm olmadığı halde varmış gibi gösterilmesi beni üzeri.

İsmi verilmeden yapılan haberler artık bir kalıp haline geldi. Bunlar doğru değil.

TEK TİP ASKERLİK

Başbakan Erdoğan bir gazetecinin ''Tek tip askerlikle ilgili ben sizin şahsi görüşürünüzü soruyorum. Siz üniversite mezunu olan ve olmayanların eşit sürede askerlik yapmasını adaletsizlik olarak değerlendiriyor musunuz?'' sorusuna şu yanıtı verdi:

Siz benden spekülatörlük yapmamı bekliyorsunuz ama yapmayacağım. Silahlı kuvvetler çalışmasını bitirmek üzere. Önümüzdeki hafta bir brifing alacağım. Ondan sonra ne yapabileceğimize karar vereceğiz. Adalet çizgisi içinde bir düzenleme yapılmalı.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…