Işte Şafak panomuz... Şafak kaç tezkereci güzeller...?

edacım günaydın tatlım çok güzel bi zamanda aklına gelmişim:))

yok canım tam olarak belli değil ya bu gece çıkabilirim ya da sabah çıkarım dedi bilmiyorum yani tam olarak
ahh yarın burda olucak inanamıyorum ama biz yarın buluşamıcaz kızlar

gözün aydın canım.neden buluşamazmışsın askerin üzülürturkbayragi

ya sorma ben diş fırçalarken bişeyleri düşünürüm hep bu yüzden bile işe geç kaldığım çok olur

amanın yaaa ne heyecan ne heyecan olumunekankayizsmile
niye görüşemiyceksin cnım bnm?

Hadi yaa bilmiyorumkismile
Kısmet olursa ben gidicem benmkini almaya eğer alamazsam nasıl olcak dedim..
Bizimkilere akşam geliceğimi söylerim gündüz sennle buluşuruz dedi

öğleden sonra gelirmişde belli değilmişde ben saat 4 de eve gidicem diye tuttururmuşumda yani bu çocuğa nasıl 2-3 saat yetmiyor ben anlamıyorumki yetmiyor bana diye sürekli yanımda olmanı istiyorum diyor beni anlamıyor ama

çarşamba günü buluşucam saat 9 dan akşam 6 ya kadar günüm onunla geçicek

ya sorma ben diş fırçalarken bişeyleri düşünürüm hep bu yüzden bile işe geç kaldığım çok olur

amanın yaaa ne heyecan ne heyecan olumunekankayizsmile
niye görüşemiyceksin cnım bnm?

hadi ya send ebenim gibisin canım:))
valla ne heyecan bu akşamda uyuyamam sanırım ben ya

öğleden sonra gelirmişde belli değilmişde ben saat 4 de eve gidicem diye tuttururmuşumda yani bu çocuğa nasıl 2-3 saat yetmiyor ben anlamıyorumki yetmiyor bana diye sürekli yanımda olmanı istiyorum diyor beni anlamıyor ama

çarşamba günü buluşucam saat 9 dan akşam 6 ya kadar günüm onunla geçicek
bu sebepten dolayı kendisi söyledi ablasınada mail atmıştım ama cevapta yazmamış yoksa süpriz yapıaktım onu karşılamaya gitcektim oda böle söleyinc evazgeçtim

Valla 5 dk da olsa görüşürüm tatlım benmkide bişi demez zaten.. Hatta benmkine seni alıym sürpriz yapalım sizinkilere dedim.. Bayram sonunda gelirsen eğer ben size gidiyorum diye anneni ararrım annenin karşısına birlkte çıkarız dedim.. İnşallah öyle olur yaa

hımm ne güzel canım ya ama benimki sürekli yanında olmamı istiyorum diyor off ne yapıcam ben bununla
ayy ne güzel nbir süpriz olur annesine umarım bir aksilik çıkmaz

Alla alla neden belli değilmiş cnm geleceği saatbilmiyorumkismile
belki süpriz yapar çalıştığın yere gelir olumunekankayizsmile

Alla alla neden belli değilmiş cnm geleceği saatbilmiyorumkismile
belki süpriz yapar çalıştığın yere gelir olumunekankayizsmile

bilmiyorumki canım
bende öle düşündüm ama arabayla gittiğimi biliyır önüme pat diye çıkamazki göremem yani
hem öle bişeyde olsa bana kalkıpda saat 4 e eve gidecem diye tutturursun dedmezdi herhalde dimi canım yau çocukta mı bir sorun var anblamadımki bilmiyorumkismile

hımm ne güzel canım ya ama benimki sürekli yanında olmamı istiyorum diyor off ne yapıcam ben bununla
ayy ne güzel nbir süpriz olur annesine umarım bir aksilik çıkmaz

İnşallah tatlım yaa...Dün fotoğraflarına bakıyoruz bi sevişi var oğlunu.Anne işte diyorum içimden.. Onun kadar canı gönülden sevemem ben ne kadar istesemde..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…