- Konu Sahibi muhammedimingamzesiyim
-
- #91.321
merhaba pelincan, Allah tez zamanda sağsalim kavuştursun inşallah.
Hmmm benimki kibristaa.. ahh cnm yaa.. 9 ay kaldi dimi sana .. ins cabuk gecer..
27 temmuz sninki geliyo 29 temmüz benim dügünüm olucak
Hmmm benimki kibristaa.. ahh cnm yaa.. 9 ay kaldi dimi sana .. ins cabuk gecer..
27 temmuz sninki geliyo 29 temmüz benim dügünüm olucak
Amin canim insallah.ayy canım ya ne güzel 29 temmuz sıcacık yaz ayında .ALLAH bir ömür mutlu eder inşallah
edacım günaydın tatlım çok güzel bi zamanda aklına gelmişim:))
yok canım tam olarak belli değil ya bu gece çıkabilirim ya da sabah çıkarım dedi bilmiyorum yani tam olarak
ahh yarın burda olucak inanamıyorum ama biz yarın buluşamıcaz kızlar
gözün aydın canım.neden buluşamazmışsın askerin üzülürturkbayragi
saol canım darısı başına
o söyledi canım bunu
edacım günaydın tatlım çok güzel bi zamanda aklına gelmişim:))
yok canım tam olarak belli değil ya bu gece çıkabilirim ya da sabah çıkarım dedi bilmiyorum yani tam olarak
ahh yarın burda olucak inanamıyorum ama biz yarın buluşamıcaz kızlar
Hadi yaa bilmiyorumkismile
Kısmet olursa ben gidicem benmkini almaya eğer alamazsam nasıl olcak dedim..
Bizimkilere akşam geliceğimi söylerim gündüz sennle buluşuruz dedi
ya sorma ben diş fırçalarken bişeyleri düşünürüm hep bu yüzden bile işe geç kaldığım çok olur
amanın yaaa ne heyecan ne heyecan olumunekankayizsmile
niye görüşemiyceksin cnım bnm?
öğleden sonra gelirmişde belli değilmişde ben saat 4 de eve gidicem diye tuttururmuşumda yani bu çocuğa nasıl 2-3 saat yetmiyor ben anlamıyorumki yetmiyor bana diye sürekli yanımda olmanı istiyorum diyor beni anlamıyor ama
çarşamba günü buluşucam saat 9 dan akşam 6 ya kadar günüm onunla geçicek
Valla 5 dk da olsa görüşürüm tatlım benmkide bişi demez zaten.. Hatta benmkine seni alıym sürpriz yapalım sizinkilere dedim.. Bayram sonunda gelirsen eğer ben size gidiyorum diye anneni ararrım annenin karşısına birlkte çıkarız dedim.. İnşallah öyle olur yaa
hadi ya send ebenim gibisin canım:))
valla ne heyecan bu akşamda uyuyamam sanırım ben ya
öğleden sonra gelirmişde belli değilmişde ben saat 4 de eve gidicem diye tuttururmuşumda yani bu çocuğa nasıl 2-3 saat yetmiyor ben anlamıyorumki yetmiyor bana diye sürekli yanımda olmanı istiyorum diyor beni anlamıyor ama
çarşamba günü buluşucam saat 9 dan akşam 6 ya kadar günüm onunla geçicek
bu sebepten dolayı kendisi söyledi ablasınada mail atmıştım ama cevapta yazmamış yoksa süpriz yapıaktım onu karşılamaya gitcektim oda böle söleyinc evazgeçtim
Alla alla neden belli değilmiş cnm geleceği saatbilmiyorumkismile
belki süpriz yapar çalıştığın yere gelir olumunekankayizsmile
hımm ne güzel canım ya ama benimki sürekli yanında olmamı istiyorum diyor off ne yapıcam ben bununla
ayy ne güzel nbir süpriz olur annesine umarım bir aksilik çıkmaz
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?