- Konu Sahibi muhammedimingamzesiyim
-
- #91.601
evet canım haberim var söylemişti aldıkları gün..şoförmü oluyolar ozaman konuşurken kartı bitti yarım kaldı konşmamız
Merhaba kizlar iyi ak$amlar opuyorumnanaktan
sabah 4-5 arasi uyandigimdan listeyi $imdiden koyuyorum canlarim kusuruma bakmayin
kizlar aranizda listeyi yapmak isteyen varmi , ben artik eskisi kadar giremiyorum
vaktinde de koyamiyorum listeyi , hem zaten bekledigim $afak saydigim bi askerim yok ... :çok üzgünüm:
varsa yapmak isteyen biri aranizdan haber versin bana öpüyorum hepinizi görü$ürüz a.s.
Aminnn.. insallah$afak atarsa: 128 turkbayragi Sükürler olsunnn..
Maşallah yaadarısı başımıza boshayallersmile
evet canım haberim var söylemişti aldıkları gün..şoförmü oluyolar ozaman konuşurken kartı bitti yarım kaldı konşmamız
ii akşamlar ladym h.geldinkaydirigubbakcemile3 önemli değil canım
Büyük bi ihtimal öyle olacak o şöförlükte sınıf sınıfmş zaten komando olmicaklar yani
anladım canım..inşallah rahat biyer düşer kaydirigubbakcemile3 bende çok merak ediyorum aynen
ho$buldum canim benim cok özledim senide
ama cikmaliyim $imdi 5 de uyancam maalesef
"O'da" $öför senağlama ah bazen cok özledigimi anliyorum
slm kızlar nasılsınız
İnşşallah ya seninkide tabiibu günlerede şükürrr
slm kızlar nasılsınız
öyle canım.yanına gidemiyosun ama hergün arayarak o senn yanında olduğunu hissettiriyo sana bunada şükür canım..bayrama az kaldı azcık daha sabır opuyorumnanaktan
Sağlıklı oldugunu iyi oldgunu biliyorsun,bir kezde sesini duyuyorsun oyuzden bunada şükür diyorum şu tek tip olayıda biran önce çözüme ulaşsa cok iyi olacakkbenneyaptımki
mehtaaaaaaaap 02:teytey:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?