- Konu Sahibi muhammedimingamzesiyim
-
- #91.581
göndermedim canım hiç..mektup aklımdaydı ama hiç denemedim daha..
yok eskiden burda ne zaman girersem gireyim mutlaka en az bi kişi olurdu şimdi ne zaman girsem cogu zaman kimse olmuyor
kızlar bugun haberlerı ızledınız mı askerlıkle ılgılı haber vardı
Bak ne güzel yakınmıs o geliyor keşke bizimde yakın olsaydı.. ben bi kaç sey yollamak istiyorumda ne kdar zamanda gider pek fikrim yok ondan sorayım dedim nasıl görüşebiliomusun askerinle iyimi
canım keşke gidebilseydin..nekadar sürede gider bilemiyorum..aradabi görüşüyoruz canım cmrtesi aradı dün arıcaktı cepten çok gidiyo diye hergün aramıo..bugün aradı konuştuk işte..ben eviş yaptım ararım diye oda olmuyo geri aramalara kapalıymış sanırım öyle yani..sizin nasıl
Nasıl olsun 5 yılın ardından ilk defa böyle uzak kaldım bana cok zor geliyor tabi onada eminim öyledir evet cep telefonundan cok gidiyor ilk 2 gün ben dısardaydım ondan öle konusmustuk ama sonra evden konusmaya basladık senin evle ilgili sıkıntı olmuyorsa öyle yapın
oluyo canımya.rahat konuşamıyorum ben evden arayınca giren çıkan çok oluyo..ev tlfou salonda..oda gittiğinden beri cepten arıyo bugün aradı işte..dün sen hariç herkesi aradım dedi bana kırıldım tabi bunu duyunca...2-3günde bir arıyo buyüzden işte..sen geri arıyomusun peki hergün görüşebiliyomusunz??
bi kaç geri aramalı telefonda sorun varmıs sanırım sadece brtanesi çalısıyomus biz hergün konusuyoruz ben geri arayayım diyorum istemiyor o arayacakmış :) o arıyor hep yani
anladım canım negüzel işte..evle cep arasında çokmu fark varya
$afak atarsa: 128 turkbayragi Sükürler olsunnn..
Maşallah yaadarısı başımıza boshayallersmile
olmazmııııı hemde nasıl bi 15 dk konustugunda bi kart bitiyor ama 15 dk konusmak yanlış hatırlamıyorsam 8-10 arası bişeydi sinan demişti ama unuttum
enfazla 5dk konuşabiliyoruz biz canım..hayırlısı artık inş düzene girer kaydirigubbakcemile3
Girer tabi canımehliyette almışlar haberin var dimi neresi olcak acaba usta birliği günlerdir onu düşünüyorum eyvahedigeldismile hayırlısı olsun tabi öncelikle de
Merhaba kizlar iyi ak$amlar opuyorumnanaktan
sabah 4-5 arasi uyandigimdan listeyi $imdiden koyuyorum canlarim kusuruma bakmayin
kizlar aranizda listeyi yapmak isteyen varmi , ben artik eskisi kadar giremiyorum
vaktinde de koyamiyorum listeyi , hem zaten bekledigim $afak saydigim bi askerim yok ... :çok üzgünüm:
varsa yapmak isteyen biri aranizdan haber versin bana öpüyorum hepinizi görü$ürüz a.s.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?