Işte Şafak panomuz... Şafak kaç tezkereci güzeller...?

yo aslında oyle bellı bi tartışmada yok ama o surklı kavga çıkarma peşinde nedenını anlayabılmış değilim zaten sureklı telefonu kapalı konuşmyoruz mesajlaşmıyoruz :çok üzgünüm:

hayır izne geldi . çarşamba gelmiş perşembe görüştük 1 saat bide c.tesi gittim yanında kaldım pazar hastalandım eve gittim pazar gununden beri hasta değildin nye gittin kavgası var

Ama cok yazik yaa.. izne gelmis.. boyle yapmasi ii degil..
birlikte guzel vakit gecirecegine.. telefonunu kapatiyor.. pisman olur o
askeriyeye dondugu zaman.. sen kizmiyormusun?

kızıyorum tabı ama aatlerce telfonu kapalı oluyo zatn . açıncada mesajlaşmıyoruz atmıyo mesaj ben atıyorum cevap vermıyo
zatn c.tesi günü bilgisayarını karıştırıyodm eskı sevgilisiyle baya samımı resimlerini gördüm iyice fenayım yanı

ayy canim yaa.. ne sinir bozucu bir durum.. :S:S:S
konus onunlaaaa bence

konuşmaya çalışıyorum ama konuşulmuyo bıle onunla. yarın gidicem yanına bakalım nolucak
diyorum kı neden cevap vermıyosun mesajlarıma sen benı d.bakırda sınırlendırdın dıyo . onun ıntıkamını alıyo aklınca . Saçmalık ben ona hiçbişey yapmadım ordaykende . dışarı çıkabılr mıyım dedım dıye çıkmıştı kavga o askerdeymış bende 15 ay evde oturucakmışşım.ona dayanarak böyle yapıyo şmdi

pffff sinirlendim yaaa canim.. uzuluyorum boyle durumlara..
Yarin guzelcene konus onunlaaa.. boyle birsey kabul etmeyecegini soyle..
o ne telefon kapatmakmis..

bizim telefon sorunumuz askere gıtmeden öncede vardı askerdeyken hep söz verdı dıkkat edıcem sana hep haber verıcem dıye ama hala aynı yarında kavga edıcez buyuk ıhtımalle

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…