- 15 Mayıs 2010
- 3.053
- 1
- 356
- Konu Sahibi muhammedimingamzesiyim
-
- #91.721
selam devremmmm valla ben yatıltayım hala 20 gün olduu yatıorummm...şafak çürütüorummopuyorumnanaktan sen napıosun tatlıma.s.Selamm kızlar..Napıonuz bakemm
selam devremmmm valla ben yatıltayım hala 20 gün olduu yatıorummm...şafak çürütüorummopuyorumnanaktan sen napıosun tatlıma.s.
esin nasıl oldun canım daha iyimisin
slm tekirdağın incisiii
tatlım mesaj atmışsın bana tam sana mesaj atıcaktımmm çok saol canım benim ne kadar düşüncelisin arkadaşım:1hug:iyi olmaya çalışıorum canımm hala yoğun bakım dönemindeyimm görmem şu an yüzde 30 buna da şükür zamanla daha iyi olucam inşallah..bir ameliyata daha giricem...tatlım sen nasılsın askerinle kavuştunuz mu neler oldu anlat bakim çok merak ettimopuyorumnanaktanesin nasıl oldun canım daha iyimisin
slm tekirdağın incisiii
Canımm benimm iyileş sağlığına kavuş ta varsın 1 ay olsun ... İyiyim bende tatlım ne olsun bende burda şafak yiyorum ama yine yukarı çıkıcak benim şafak galiba yaa .. üff... Ayın 21 i demişti bugünde 28 inde de çıkabilirmişim diyo..Daha açıklanmamışş kesin çıkış tarihleri..Bu kadar geçe kaldığına göre 28 dir dio ya... Sinir oldumm :1ninca:
olsun canım devrem sıkma canınıı sen her şeyin hayırlısıı bak bizim 4 kasımdaa doğan güneştii izin kullandıkk hiç bir şey belli olmuoo allah sabrını verir tatlım hiç telaş etmee sinir olmaaaopuyorumnanaktan
iyiyim canım çok şükür hastaydın sende nasıl oldun iyileşmişsindir:)Merhaba tatlım..Nasılsın?
tatlım mesaj atmışsın bana tam sana mesaj atıcaktımmm çok saol canım benim ne kadar düşüncelisin arkadaşım:1hug:iyi olmaya çalışıorum canımm hala yoğun bakım dönemindeyimm görmem şu an yüzde 30 buna da şükür zamanla daha iyi olucam inşallah..bir ameliyata daha giricem...tatlım sen nasılsın askerinle kavuştunuz mu neler oldu anlat bakim çok merak ettimopuyorumnanaktan
Canımm benimm iyileş sağlığına kavuş ta varsın 1 ay olsun ... İyiyim bende tatlım ne olsun bende burda şafak yiyorum ama yine yukarı çıkıcak benim şafak galiba yaa .. üff... Ayın 21 i demişti bugünde 28 inde de çıkabilirmişim diyo..Daha açıklanmamışş kesin çıkış tarihleri..Bu kadar geçe kaldığına göre 28 dir dio ya... Sinir oldumm :1ninca:
şafak bitmedi hala desene tatlımkaydirigubbakcemile3
iyiyim canım çok şükür hastaydın sende nasıl oldun iyileşmişsindir:)
rica ederim canım merak ettim seni ondan :)
inşallah daha iyi olcaksın canım yeterki sen iyi düşün diğer ameliyatında başarılı geçer inşallah canım benm
biz yüzyüze henüz görüşemedik aralıkta kısmetse buluşcaz canım inşallah bi aksilik çımaz onun dışınıda mutluyum istediğim anda görüşmek sesiini duymak harika :)
seni çok iyi anlıorum canım bizde farklı şehirlerde olduğumuz için hiç ortak bir hayatımız olmadı bu zamana kadar..aman bea bizim şafak hiç bitmiyoki esincimmm ah ahh
ayy keşke tatlım ama yapamasski yaa...
hay allah ya ama canım geç olsun güç lmasın üzlme sen belki sürpriz yapar :)
incciimm öylee valla devremm benimki ordaa herkeslee muhabbete giriorduu 89/3lerin ilk çıkanı olcaktıı...burdaaa daa sevgiyle birlikte ben ilk çıkıcaktım ama kısmett..şimdi aşkımdan önce iki kişi varmışş kaç ay onlarla dalga geçtii şimdi onlar çok pis dalga geçiolarmış:))
seni çok iyi anlıorum canım bizde farklı şehirlerde olduğumuz için hiç ortak bir hayatımız olmadı bu zamana kadar..
seni çok iyi anlıorum canım bizde farklı şehirlerde olduğumuz için hiç ortak bir hayatımız olmadı bu zamana kadar..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?