Işte Şafak panomuz... Şafak kaç tezkereci güzeller...?

kızlar benım babam yok annemde cook ıyı bı ınsan bu gunlerımde hep bana kızım askerden gelınce falan olur dıyo babasının durumunu bılmsıne ragmen sen uzulme nasıpse kımse duramaz onunde dıyo ona kacıpda bunu yapmamam hem annesı soguk bı kadın yanı askerde olmaza tamma dusunurum ama bana cook ters bı durum buu ama ercanıda cook sevıyorum ben ne yapıcam hergecen gun dahada kotu oluyo herseyy

ercanın babsının baska kadınlarla alakası varmıs canımm

hııımm bilmiyorumkismile
tabii her anne kızının iyi bir aileye gelin gitmesini ister. sizin sevginizin üstüne çıkmış bir konu. Bu kadar acele davranmasanız askerlik bitinceye bıraksanız bu işleri olmazmı peki? erkek arkadaşınında kaçırırım laflarına bence taviz verme canım.

evet canım afdersınız ama bu soyle hanı benım annem kotu huylu bı kadın olsa onun aılseıde benı ıstemezdı benım aılem asle kabul etmez bunu babam olsa tamam hıc sorun degıl ercanın sucu yok ama o kadarda basıt degıl yarın msnde gorusucez bakalımm

evt cnm katılıorum bende sana kaçmak çok fena dağıtır seni aileni vicdan azabı duyarsın hep askerine anlatmaya çalış bu olayları sakin sakin zamanla alışır oda askerlik bitince belki babasının olayıda unutulur kardeşin kabul eder zamana bırak herşeyiopuyorumnanaktan

hayırlısı olsun tatlım üzme tatlı canını biz kuzenken bzimde nişandan önce bir sürü sorun çıktı:umursamaz:

canım senın teyzenın oglu hanı huylarının suylarını ailen bılr ama bızım sorununmuz cook buyuk benım gozumde oyle yarın msnye gırsınde gorusucez bakalımm

ailesı bı garıp zaten yaa aman offfffffboshayallersmile

canım herşey tatlılıkla olunca güzel olur.
erkek arkadaşını bu fikirden mümkün olduğunca uzaklaştırmaya çalışmaya bak.

herzaman hepimiz için Allah hayırlısını versin.

ben bugun ıs buldum bı mılyar ucretı yemek yol ıcınde ayrıcada pırımde vardı annem gondermıyo dıkıs nakıs kursuna gıt dıyoo bana

nasıl bir iş canım? annen niye istemiyor peki?

hanı evlere pazrlama gelıyolar ya oyle canım bır mlyar ucret en dusugu sıgorta yemek artı yolda onlara aıt sabah 12 aksa 11 de saatı annem gec dıye ıstemıyo ama cook ıyıdı dıkıs nakıs kursuna gıt aklım sende kalmasın dıyoo

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…