Işte Şafak panomuz... Şafak kaç tezkereci güzeller...?

kız bu güne gelmek için öldüm bittim ben nasıl iç geçirirdim bu listede olanlaraaaa ama artık bende bu listedeimmmm ve çokkk mutluyum sen gel bak sende atacaksın havanııı merak etmeeee kaydirigubbakcemile2

inşaaaaaaallaah lutfen cabuk gecsınn gunler ben coook darldıım dayanamıoooruuumm senağlama :gitme:

işteyim canım 1 satliğine geldii diye umuyorum inş.

Saolun kızlar iiki varsınız ya

Canımm insanın her istediği hayırlısı değildir herzman...
Hayatında bir ömür olmasını istediğin insan yarı yolda bırakıp gidicekse seni, ölmeden o acıyı yaşatıcaksa sana olmasının zaten bir anlamı kalmaz.. her gece dua ediyorumm hayırlısı nasılsa öyle olsun diye rabbime..
Eğer olmazsa elbet üzülüceksin..Ama unutmaki bir ömür geçiriceksin o ömrü haketmeyenle yaşamyı zaten istemezsin..Eğer kaderinde o varsa değil şimdi 10 sene sonrada olsa yinede hayatında olucaktırr... Dediğim gibi herşeyinn hayırlısı tatlımm :1hug:

işteyim canım 1 satliğine geldii diye umuyorum inş.

Saolun kızlar iiki varsınız ya

tatlım sende iyiki varsın biz aynı durumda olsak sende böyle dinlemez misin yol göstermisin
sakin ol canım üzülme ne olacağını bilmeden yaşamaktansa bir an önce sonuçlansın herşey daha iyi devam mı edeceksin ne olacaksa olsun sen böyle daha çok yıpratıyorsun kendini

Aynen öyle herşeyin hayırlısın :Saruboceq:

sana bişe diiyim mi canım öncedne hep o derdim ama artık hayırlısı olsun diyorum üzülürüm ama elbet bir zaman ama son günlerde iyice yıprandım suratımsivilcelerle doldu kilo verdim suratsız ,huysuz oldum yani hayırlısı diyorum artık

tabiki gösteririm kesinlikle üzülmesini istemem yani doğru söylüyorsun artık ya tamam ya devam olucak 5 günde girdiğim yaşadığım sorunlar beni çok yıprattı yerde miyim gökte miyim bilinmez haldeydim

hakkınızda hayırlısı ne ise onu dile canım kaderin var ise zaten ne olursa olsun olur bu iş

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…