Işte Şafak panomuz... Şafak kaç tezkereci güzeller...?

sen nısan yaperken bnm dugunum olmus olur cnnm kocacımla aynı ewı paylaasırım opuyorumnanaktan:asigim:Şenizhihoyyyt:icecream::dance::sm_cool::1hug:

yok bu sefer arayı uzatmıcaz nişandan 2 hafta sonra düğün..uzattık aldık ağzımızın payını alsanaalsanasmile ayne smileler gibi olduk alsanaalsanasmile :roflol: şimdi hemen düğün hemeeeeeeen alkisalkisalkis

amaaaaan :teytey::teytey::dance::dance::sm_cool::sm_cool:hihoyyytdelikafadulden :asigim:

hadı hayırlısssııııı cnm artık baska topıklerde bulusuruz hayal ama bırazda zaman coook olumunekankayizsmile :1closedeyes: bebısımızden bahsederız ozaman :hulya: :ecrin_bebek: zaman gecsııınde cabucak :Saruboceq::Saruboceq::Saruboceq::Saruboceq::CüvCüv:

şafak 25 dk sositososito ehehe amaan 6 olsada çıksak yaaaaa sıkıldım bugün..aşkıcım almaya gelceeek.. burayı okuyunca bi üzülüorum gidicek die ama 6 da karsımda görünce deli oluorum sositososito askerlikle ilgili konusuncada dilime takılıo şöle böle deyince amma meraklısın göndermeye heee dedi en sonunda sırnaşık şey

kızım nikahı basmışın adama ne hayal kaydirigubbakcemile3 ben bi yakalasam askerden sonra bi de ben çeksem bas len imzayı desem aklinialirimsmile

canım tadını cıkarın vala kıskandım senı bnm kocamda benı ıstenn alırdı hep of oooof yarama tuz bastın sımdı mafoldumben mafoldumben mafoldumben

:enbuyukkk:a.s.
canım tadını cıkarın vala kıskandım senı bnm kocamda benı ıstenn alırdı hep of oooof yarama tuz bastın sımdı mafoldumben mafoldumben mafoldumben

ahh senin ki geldiinde benimkii askerde olcak amaaa :umursamaz:

herkeze iyi akşamlar ben çıkıyorummmm...yarın göürüşürüüüz:içelim:

herhangi bir sonuç yok şuanda arkadaşlar.
akşam haberlerde detayları olacakmış.
zaten şuanda bi sonuçta beklenmemeli, sadece genelkurmayın görüşü öğrenilmiş olacak.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…