- Konu Sahibi muhammedimingamzesiyim
-
- #9.521
SON 3 AYDA POPOSUNA DEPÜĞÜ YİYENLER
TEZKEREYİ ALMIŞ TEZKERE GÜZELLERİM
02 haziran 2009 ZEYNEBİM03
07 haziran 2009 FİBULA
08 haziran 2009 KUJUMM
15 haziran 2009 MUKORO4
17 haziran 2009 SUKURBAĞASI
30 haziran 2009 TUĞBA_NUR1
30 haziran 2009 SALİHALİL
25 temmuz 2009 =>YEŞİL<=
28 temmuz 2009 TU.GB.AA
29 temmuz 2009 BAYANSU
28 ağustos 2009 MRS.SÖNMEZ
Kızlar kusura bakmayın moralim feci bozuk hala eşimden haber alamadım geçen her saniye işkence gibi şuanda.korkuyorum gene herzamanki gibi yüreğim ağzımda.listeler için girdim çıkıyorum kalamayacağım.dua edin bizim için nolursunuz.ona bişi olmasın iyi olsun nolur
arkadaşlar nişanlım dağıtımda eskişehir'e çıkmış havacı olarak ama tam detaylarını bilmiyorum merkez olduğunu biliyorum sadece. netten biraz araştırdım ama hıç bir bilgiye ulasamadım. sizin bi bilginiz var mı acaba?
BİTEN=369
ŞAFAK=62 TUNCELİYE SELAM YOOOKKKlmaz:yasakkelime klava:
88/3
TUNCELİ/NAZIMIYE/BİNGÖL
NERDE OLDUĞU BELLİ DEĞİLsenağlama:gitme:mafoldumben
KURBAN OLDUĞUM Bİ SES VER BE GÜLÜM NOLURSUN
ÇILDIRMAK ÜZEREYİM .İNŞALLAH İYİSİNDİR İNŞALLAH BİŞEYİN YOKTUR
RABBİM SENİ KORUSUN BANA BAĞIŞLASIN BEBEĞİM
ALLAHIMA EMANETİMSİN
MUHAMMEDİM
Kızlar kusura bakmayın moralim feci bozuk hala eşimden haber alamadım geçen her saniye işkence gibi şuanda.korkuyorum gene herzamanki gibi yüreğim ağzımda.listeler için girdim çıkıyorum kalamayacağım.dua edin bizim için nolursunuz.ona bişi olmasın iyi olsun nolur
Canım hiç korkma endişelenme merkezdedir babamın emekli olduğu 1'nci hava ikmal merkez komutanlığında yapcaktır büyük ihtimalle güzel yerdir eskişehirimiz sağ sağlim bitirip gelir inşallah a.s.
canım arkadaşım yaa üzülme gerçektende haber alamak çok kötü biliyorum ama
dua ediyorum hepsi için allahım sağ sağlim döner inşallh canını sıkma ne olur güçlü ol allah a emanet hepsi korusun onları bizlere sağ salim kavuştursun aminn:Saruboceq:
Şafak: 74 Bartın'a selamlar olsun..
Kocacığım tektanem bebekyüzlüm sensiz son 74 günüm..
teşekkür ederim ilginiz için canlarım benim.ildem çok güzel olmuş resim ellerine sağlık gülüm..ama ben hala haber alamadımmm:gitme:mafoldumben
teşekkür ederim ilginiz için canlarım benim.ildem çok güzel olmuş resim ellerine sağlık gülüm..ama ben hala haber alamadımmm:gitme:mafoldumben
evet tam olarak orasıymıs saat 10 gibi aradı biraz daha detayları söyledi ama o da tam bir şey bilmiyor. orada NATO üssü varmış diye okudum bi sitede ama ne kadar doğru bilmiyorum sizin bir bilginiz var mı acaba? branşı ingilizce olduğu için soruyorum eğer doğruysa belki daha iyi olur onun için :Saruboceq:
ben geldim...nasılsınız bakalım
az önce aşkımı aradım ,telefona bakan asker yenge dedi bana yaakaydirigubbakcemile3
şafak.......264
mehtap.......95
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?