Işte Şafak panomuz... Şafak kaç tezkereci güzeller...?

ne mutlu onlara ya bizde inşlh kavuşuruz tez vakitte sevdiğimize :) ve tabi depüğü yeriz sıraylayerimsenibenhihoyyyt:mymeka::sm_cool:

Kızlar kusura bakmayın moralim feci bozuk hala eşimden haber alamadım geçen her saniye işkence gibi şuanda.korkuyorum gene herzamanki gibi yüreğim ağzımda.listeler için girdim çıkıyorum kalamayacağım.dua edin bizim için nolursunuz.ona bişi olmasın iyi olsun nolur

Işte az kalmış olması ve hala dağlarda o şerefsizlerle çatışıyo olması mahvediyo insanı bu kadar az kalmışken nerdeyse bitti derken kaybetmek beni yıkar ..yaşayamam ben onsuz günler azaldıkça daha çok korku basıyo insanı tam 5 gündür çatışıyolarmış aramadı hala daha evvel konuşmuştuk ama çatıştık dememişti haberlerde duydum bu akşam .neden benden saklıyosun be gülüm tv den duydum daha mı iyi oldu sanki........off offffff

canım arkadaşım yaa üzülme gerçektende haber alamak çok kötü biliyorum ama
dua ediyorum hepsi için allahım sağ sağlim döner inşallh canını sıkma ne olur güçlü ol allah a emanet hepsi korusun onları bizlere sağ salim kavuştursun aminn:Saruboceq:

Canım hiç korkma endişelenme merkezdedir babamın emekli olduğu 1'nci hava ikmal merkez komutanlığında yapcaktır büyük ihtimalle güzel yerdir eskişehirimiz sağ sağlim bitirip gelir inşallah a.s.

Son düzenleme:

bitanemm Gamzeemm...
tez zamanda haberlerini alirsin ins enistenin melegim ...

Resmin üzerine tikla gamzem zemuszemus

dualarım sizinle umarım bu son ayrılığınız olur ve çektiğiniz tüm sıkıntılar son bulur tüm güzellikler sizinle olsun ıyı geceler :Saruboceq:

Canım hiç korkma endişelenme merkezdedir babamın emekli olduğu 1'nci hava ikmal merkez komutanlığında yapcaktır büyük ihtimalle güzel yerdir eskişehirimiz sağ sağlim bitirip gelir inşallah a.s.

evet tam olarak orasıymıs saat 10 gibi aradı biraz daha detayları söyledi ama o da tam bir şey bilmiyor. orada NATO üssü varmış diye okudum bi sitede ama ne kadar doğru bilmiyorum sizin bir bilginiz var mı acaba? branşı ingilizce olduğu için soruyorum eğer doğruysa belki daha iyi olur onun için :Saruboceq:

Şafak: 74 Bartın'a selamlar olsun..

Kocacığım tektanem bebekyüzlüm sensiz son 74 günüm..

bitanemm Gamzeemm...
tez zamanda haberlerini alirsin ins enistenin melegim ...

Resmin üzerine tikla gamzem zemuszemus

teşekkür ederim ilginiz için canlarım benim.ildem çok güzel olmuş resim ellerine sağlık gülüm..ama ben hala haber alamadımmm:gitme:mafoldumben

teşekkür ederim ilginiz için canlarım benim.ildem çok güzel olmuş resim ellerine sağlık gülüm..ama ben hala haber alamadımmm:gitme:mafoldumben

bitanem alacaksin en kisa zamanda ... okadar aklim senle doluydu ki dün
Rüyamda gördüm seni...
Eniste cok iyidi engeller vardi karsisinda ama sana ulasmak icin can atiodu...
ben rüyami hayira yordum öylede olacak ins..

Seviyorum seni unutma.. ve herzaman senin icin burdayiz :1hug:

Canım sakin tut kendini :1hug: bak akşama eniştem arıycak geldim ben bitanem iyiyim dicek tamam mı üzülme sen ama lmaz:

Canım o konuda inan hiç bir bilgim yok ama babamla görüştüğümde sorarım. Merak ettiğiniz yardımcı olabileceğim birşey olursa sor canm a.s.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…