D
dadluizmirli
Ziyaretçi
- Konu Sahibi muhammedimingamzesiyim
-
- #9.541
bitanem alacaksin en kisa zamanda ... okadar aklim senle doluydu ki dün
Rüyamda gördüm seni...
Eniste cok iyidi engeller vardi karsisinda ama sana ulasmak icin can atiodu...
ben rüyami hayira yordum öylede olacak ins..
Seviyorum seni unutma.. ve herzaman senin icin burdayiz :1hug:
Canım sakin tut kendini :1hug: bak akşama eniştem arıycak geldim ben bitanem iyiyim dicek tamam mı üzülme sen amalmaz:
inşallah rüyandaki gibi iyidir ildemcim.allah razı olsun duaların için.dertlerimle yük oluyorum sizede :kedi:
Melegim nee yüküü bee sacamalaa...
burda birimizin derdi hepimizin derdi bunu bizden daha iyi biliosun demi gülüm :teselli:
icini ferah tut melegim.. aricak aricak aricak iyim karicim dicek yerimseniben
ÜZÜLDÜM YAA NE OLUYOR BÖYLE ANLAMADIM GEÇENLERDE DE MYSTıCGıRL AYRILDIK DıE YAZDI BARIŞTILAR.. NE BU ŞıMDıYANı YÜZDÜNÜZ KUYRUĞUNA GELDıNıZ BıTTı SAYILIR DEDıĞıMıZ ZAMANDA OLUYOMU HıÇ YAKIŞIYOMU SıZE.ıNŞALLAH SıZDE BARIŞIRSINIZ .YANLIŞ ANLAMA NOLUR KIZDIĞIMDAN DEĞıL ÜZÜNTÜMDEN BÖYLE YAZIYORUM.KÜSMEYıN YAA BARIŞIN ıNŞALLAH SıZDE ONLAR GıBı SEN SAYMAYADEVAM ET CANIM
gamzem sayfaya baktımda muhammed aramamış gliba sen arayamıyomsun biriliği ordan sana bilgi verirler belki.hı öyle olmazmı?bilirim çok fena bi durum haber alamamak sen ulaşmaya çalış bitanem için rahatlar belki.denedinmi hiç?
bizim cidden bitti gibi. çok şey oldu ama ben ona verdiğimm sözü tutacağım.o gelene kadar saymaya devam edeceğim onu hala çok seviyorum o da hala çok seviyor ama bitmek zorunda bitmeli...ağlaya ağlaya ayrıldık...bekleyeceğim gelen kadar sözümü tutacağım...seni hala çok seviyorum herşeyim yolun açık olsun...
gamzem sayfaya baktımda muhammed aramamış gliba sen arayamıyomsun biriliği ordan sana bilgi verirler belki.hı öyle olmazmı?bilirim çok fena bi durum haber alamamak sen ulaşmaya çalış bitanem için rahatlar belki.denedinmi hiç?
bizim cidden bitti gibi. çok şey oldu ama ben ona verdiğimm sözü tutacağım.o gelene kadar saymaya devam edeceğim onu hala çok seviyorum o da hala çok seviyor ama bitmek zorunda bitmeli...ağlaya ağlaya ayrıldık...bekleyeceğim gelen kadar sözümü tutacağım...seni hala çok seviyorum herşeyim yolun açık olsun...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?