- 12 Ocak 2010
- 3.044
- 30
- 118
- Konu Sahibi muhammedimingamzesiyim
-
- #96.161
canım pissym nasılsın tatlım görüşemioruzzzz uzun zamandırrr askerin nasıll?
özledim seninle sohbet etmeyi arkadaşımmopuyorumnanaktan
yaa evet çok güzel bi renk kızın saçları uzundu kestirdi sinir oldum kaydirigubbakcemile3
ekranda daha net görünüyo o kadar güzel ki kırmızı rujla filan harika bak canım çekti kaydirigubbakcemile3
depük gecemeee bekliorum herkesiiiiikaydirigubbakcemiletatlım çok yoğunluk olduuu 1 ay raporluydum biliosunn baya telaşlı geçio günlerr tedavim devam ediooo günübirlik istanbula gidiş geliş yaptım bir de aradaaa.koşuşturmaca işte....tatlım darısı size de nasip olucak inşallah...sadece biraz sabırrolumunekankayizsmile....
canım benim bende senle sohbet etmeyi özledim.
ders çalışıyosun diye rahatsız etmek istemiyorum msnden yazmıyorum.
iyiyim cnm çok şükür şafak öldürmeye çalışıyorum işte boshayallersmile bu aralar özlem bastırdı en fenasından bilmiyorumkismile
askerim iyi yoğun canım az önce nöbetten geldi aramasını bekliyorum opuyorumnanaktan
depük gecene az kaldı canım yaaa ne heyecan valla olumunekankayizsmile
ayy siyah saçla da kırmızı ruj harika duruyoo yıllarca kırmızı ruj sürdüm:roflol:
özgeee ŞAFAK 303 :lepi: :lepi:
ben de inanamıyorum canım 200lere geldikkk artıkYa resmen inanamıyorum 200lere geldik vayy be içim fena oldu ağlamaklı oldum :sinifsinif:
iyi geceler kızlar
iyi geceler kızlaaaarrr a.s.
olumunekankayizsmileolumunekankayizsmile hoşgeldin tertibimm nasılsınopuyorumnanaktan
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?