- 17 Eylül 2010
- 2.144
- 302
- 363
- 35
- Konu Sahibi muhammedimingamzesiyim
-
- #96.361
canımm nişanlımın ailesii kilimlidee oturuolarr işten dolayıı kömür ocakları var..biz çarşıda oturcaz inşallah canım sen nerdensinn çok iyi bilirim oraları
geçmiş olsun devrem salgın var heraldee bende çok hastayım bgn biraz attım kırıklığı dikkat et kendinee canım benim askerin geliooo..ayy aynen beni düşüncesi çıldırtıoo resmennn...aşkım da bana dediki 10unda çıkıoo geliyim seni alıyım önceee sonra bize gidelim kalırsın bizde dedi ama bana pek cazip gelmediii öncee gitcekse gitsin ailesinin yanına sonra gelsin benim yanımaaa sencee napim devremm ne bilim hemen meraklı gibi gitmek istemedim açıkcası peşindennaklinialirimsmile
hoşgeldin bebeğimmm anovvv devreler toplandıııkkkkk
aynen öyle canım valla sormaaa:1ninca:selam kızlar
ne sıkıcı pazar gecesi :1ninca:
kilimliyi sevmedim canımm zonguldakı da hiç sevmedim istanbuldan gidicem birdee hiç sevmedim yanii ama olsun aşkım nerdeyse ben ordayımm..olumunekankayizsmile...ben de tam kömürün içine gidicem birdeeben sureklı merkezde oluoyrum kılımlıde guzel ama zong sevmıyorum karanın komurun ıcınde ama hayırlısı tabı canımm
artık günler ne oluor canımm...valla ben o moddayım şu an..Devremm siz artık günlerdesinizz.. Valla son 34 le bilee ne haldeyimm devamında leyla olurum herhaldee
iyi akşamlar canımopuyorumnanaktangorusuruz kızlar allah hepımızı sevdıklerımıze kavusturması dılegıyle kıbbbzemuszemus:teytey:
öle bişey mi olomuş canım ilk defa duydummohaoldumsmiledevrelerim canlar benim askeriminde şimdiveda gecesi varmış
devrelerim canlar benim askeriminde şimdiveda gecesi varmış
Devremm siz artık günlerdesinizz.. Valla son 34 le bilee ne haldeyimm devamında leyla olurum herhaldee
ooohhh ne güzel cnm yaaolumunekankayizsmile
aynen öyle canım valla sormaaa:1ninca:
kilimliyi sevmedim canımm zonguldakı da hiç sevmedim istanbuldan gidicem birdee hiç sevmedim yanii ama olsun aşkım nerdeyse ben ordayımm..olumunekankayizsmile...ben de tam kömürün içine gidicem birdee
artık günler ne oluor canımm...valla ben o moddayım şu an..
iyi akşamlar canımopuyorumnanaktan
öle bişey mi olomuş canım ilk defa duydummohaoldumsmile
:teytey::smiley-cool:devrem delimisin ya ben askerimle sözlü olucam peşinden gitmicem valla topuklarım biyerime vuru vura koşarım ardından:roflol: bence ilk sen karşıla kızzz ohh ne güzel
ay ne bilim ailesi fln yanlış anlarmı diye düşündüm ağır oliyim dedim azcıkksempatiksalakcinnidüşüniyim bari bunu 10 kasıma kadarkaydirigubbakcemile
evt bütün devreler toplandık toplandık toplandıkkdelikafadulden
benmkininide çarşamba akşamıı var kuzumm turkbayragidevrelerim canlar benim askeriminde şimdiveda gecesi varmış
artık günlerr değil tatlım yanii orda bi vurgulama hatası olmuşş sırnaşık şey siz artıkkk günlere geçtiniz hani benim daha 1 ayım var analmında :roflol:aynen öyle canım valla sormaaa:1ninca:
artık günler ne oluor canımm...valla ben o moddayım şu an..
iyi akşamlar canımopuyorumnanaktan
evt devrem aynen benim gibi -tatlicadiarzu-
şafak listesini koyayımda gönlümüz şafakkk görsün beaaa:icecream:
darısı sizlere bacım :1hug:
amin cnm amin.
Bugünlerde çok özlüyorum moralim iyi değil... :gitme:
anoooo canımmm anlatım bozukluğu yapmışsın ben zatennn yanlış anlama potansiyeli çok yüksek bir hatunummmkaydirigubbakcemile3benmkininide çarşamba akşamıı var kuzumm turkbayragi
artık günlerr değil tatlım yanii orda bi vurgulama hatası olmuşş sırnaşık şey siz artıkkk günlere geçtiniz hani benim daha 1 ayım var analmında :roflol:
sempatiksalakcinnikaydirigubbakcemile2:lepi:delikafadulden
canım benimmm olur öyle dönem dönemm bazı zamanlar çok hızlı geçer bazı zamanlarrr hiç geçmezz öle öle biticek bu günlerrolumunekankayizsmileizin ne zaman kullanıcaktınız canım sizzz?
amin cnm amin.
bugünlerde çok özlüyorum moralim iyi değil... :gitme:
Dailymotion - Sefa Topsakal - Doktor - Haber Kanalı
Kizlar neolur bunu bi dinleyinnnn...
Nasillll siz söyleyin.. :sinifsinif:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?