- Konu Sahibi muhammedimingamzesiyim
-
- #98.001
Hmmm... bende iyiyim canim.. Dun alisveris yaptim.. cok guzel ayakkabi fln aldim.. mont siparis ettim netten dün.. bugun eve gelcekmisss.. :lepi:Valla tatlımm bizim işyerindede pek bilmiyorlar Çok üzgünüm çoook
İyiyim canım ne olsun.. Sen nasılsın ?
Hmmm... bende iyiyim canim.. Dun alisveris yaptim.. cok guzel ayakkabi fln aldim.. mont siparis ettim netten dün.. bugun eve gelcekmisss.. :lepi:
hadi yaa... herkesin dogum gunu avr beaa...Güle güle kullann tatlımm.. Yakın zmanda alışveriş yapma gibi bi arzum yok.. Benimkinin doğumgünü salı günü.. Ona alıcam inşallah bişeyler..
şaafağına maşallah cnmmm :Saruboceq:a.s.Günaydin kizlar... Hayirli cumalar.. a.s.
sensible... şu alttaki takime benzer şeye bayıldım nasıl yaptın onuu???:çok üzgünüm:Asker degil caniminici sevdigim ama kavusmamiza az kaldi insAllah
Sakaf 28:Saruboceq:
Tesekkür ederim canim benim..şaafağına maşallah cnmmm :Saruboceq:
tickerfactory die bi siteden yapılıo cnmmmgözde mrb günaydın,
şu takvime benzer geri sayım aracı nasıl yapılıo biliyomusun???
bugün çıkıo yarın burda olacak cnmmm =)Tesekkür ederim canim benim..
Darisi bir an once senin basina..
Bugun gelcek demi yanina askin?
tickerfactory die bi siteden yapılıo cnmmm
bugün çıkıo yarın burda olacak cnmmm =)
Vayyyy masallahhhh.. heyecan varmi heyecannnnnnnn :lepi:tickerfactory die bi siteden yapılıo cnmmm
bugün çıkıo yarın burda olacak cnmmm =)
hayirlisi cnm.. hakkariyemi cikti?kızlar gıremıyorum nete hepınıze gunaydın benım devreler ogrenmıs usta bırlıklerının benımkı aramadı aksam hakarı yuksek ova demıstı dpgru mu bılmıyorum bı daha armadı ınsallah bugun ararda bende ogernırım hepınızı optuyorum ıyı gunler
Vayyyy masallahhhh.. heyecan varmi heyecannnnnnnn :lepi:
olmaz mı cnmmm =):teytey:
herkeslere günaydınlar a.s.
Ulu önder Mustafa Kemal ATATÜRK'ün bizlere armağan ettiği Cumhuriyet'imizin 87.yılı kutlu olsun! turkbayragi
Bugün ayrıca anneciğimin doğum günü, bizimle beraber nice sağlık ve mutluluk dolu nice senelere annem a.s.
Veeee bugün sevdiğimle nişanımızın 1. yıl dönümü :sm_cool: Canım aşkım, bitanecik askerim onlarca yıl beraber omuz omuza geçireceğimiz nice senelerimiz olsun. Seni Çoook Seviyorum :asigim:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?