Işte Şafak panomuz... Şafak kaç tezkereci güzeller...?

COGU GITTI AZI KALDI DIYENLER
( 230/81 ARASI )
:lepi: $AFAK SAYAN GÜZEL KIZLARIMIZ :lepi:

93 FLOWERB

96 0306
2008

105 DİDEM_EVO

111 BABYKE

113 BUSRAE

138 HEJAR12

125 FIDES

169 SUSU

:lepi: :lepi: :lepi: :lepi::lepi:

204 GRIMSI

202 ECEM3004

204 KARDELEN44

204 ANGELGÖZDE

204 YENGEC123

204 MAVIMAVIMAVI

207 DUYGU_C

210 NURAN07

turkbayragi:teytey:turkbayragi:teytey:turkbayragi
BİR GÜN GELECEK BİR GÜN KALACAK
turkbayragi:teytey:turkbayragi:teytey:turkbayragi

kızlar gıremıyorum nete hepınıze gunaydın benım devreler ogrenmıs usta bırlıklerının benımkı aramadı aksam hakarı yuksek ova demıstı dpgru mu bılmıyorum bı daha armadı ınsallah bugun ararda bende ogernırım hepınızı optuyorum ıyı gunler

tickerfactory die bi siteden yapılıo cnmmm

bugün çıkıo yarın burda olacak cnmmm =)
Vayyyy masallahhhh.. heyecan varmi heyecannnnnnnn :lepi:

hayirlisi cnm.. hakkariyemi cikti?
yada bilmiyormusun daha? anlamadim pek

kızlar gunaydıın nasılsınız bakım moraaller nasıl safaklar nasıl benım safagım 342 kafamçokkarıştı bıtıcek ınsallah kafamçokkarıştı

herkeslere günaydınlar a.s.

Ulu önder Mustafa Kemal ATATÜRK'ün bizlere armağan ettiği Cumhuriyet'imizin 87.yılı kutlu olsun! turkbayragi

Bugün ayrıca anneciğimin doğum günü, bizimle beraber nice sağlık ve mutluluk dolu nice senelere annem a.s.

Veeee bugün sevdiğimle nişanımızın 1. yıl dönümü :sm_cool: Canım aşkım, bitanecik askerim onlarca yıl beraber omuz omuza geçireceğimiz nice senelerimiz olsun. Seni Çoook Seviyorum :asigim:

Maşallahhh tatlım yaa..Ne güzel anlamı büyük bir günmüş senin için bugün... Daha askerinlee nice nice senelere o zman tatlımmmmmmmmmmmm :teytey:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…