Işte Şafak panomuz... Şafak kaç tezkereci güzeller...?

ŞAFAK:250/KIBRIS BİGÜN FAZLA SAYMIŞIMkaydirigubbakcemile3
GAMZE 20 GÜN SONRA LİSTENDEYİM YARILAMAYA 20 GÜN sositososito EKİME AZ KALDI DAYAN KOCACIM opuyorumnanaktan

BEN BU MESAJI DAHA ÖNCE GÖRDÜM SANKİİMMşakkıdı

ALLAH BU MESAJ GİBİ MESAJLAR GÖSTERSİN HEP YA 88 OLAYDI BETERİNDEN SAKLASIN RABBİM :Saruboceq:

amin inşallah 2 leri 1 leri görmeyi nasip etsin rabbim. darısı başına gamzecim:teselli: hayırlısıyla... çarşamba gecesi bitecek inşallah... hihoyyyt:sm_cool:

slm kızlar....

bnm dana ertesi gün hiçbişi olmamış gibi aradı ya inanabiliyomusunz...bende uzatmadım...
sanki o lafları söyleyen o değildi...
aradı napıosun hayatım diyo
ulan dalgamı geçion benle dicektim....

uff bi yandan i böle olması bi yandan kötü....
o söylediklerinde ciddimydi düşünmeden edemiyorum...

Ya canım benım ben sızı tam olarak bılmıyorum tanımıyorum ama ,

genel olarak bır askerlık psıkolojısı vardır elbet, dengesızlıkler yaratabılır, karamsarlıklar yaratabılır ozellıkle stres yaratabılır...

O bıseyler soyler ama sen ne ıcın soyledıgını, neler dusunerek soyledıgını bılemezsın...

Bu yuzden kafana cok takma onun soyledıklerını... helekı kızgınlıkla olanları hıc takma..

Hele bı gelsın.... o zaman gorusuruzsunuz herseyıı.. .sımdıden can sıkmaya degmez belkı de gelınce anlayacaksın...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…