Işte Şafak panomuz... Şafak kaç tezkereci güzeller...?

Çukurca da br asker yaralanmıs............ şu gunler cabuk gecsın noluur....

Kavusmayı ıstıyorum artık sag salımm.............................

evet canım bende isledim :çok üzgünüm:
direk aklıma sen geldinn :teselli:
Allah ım korusun eşlerimizi onları bize bağışlasın :Saruboceq:

kıslarrrr siirtte 5 asker şehit olmuşşş hakkaride 1 asker şehit olmuşş..
allah belalarını versinnn..kendi başlarını yesinler inşallah yine evlere ateş düştü...bizde hala onları insan yerine koyup meclise alalım,çeşitli haklar verelim....
yazık çok yazık...ruhaları şad olsunnnn...mafoldumbenmafoldumbenmafoldumben

allah kahretsin yaaa bitmedi bitmiyor bitmeyecek...............helikopterlerle komandolar gönderilmiş belkide muhammette gitmiştir aramadı bugün hiç.allahım hepsinede yardımcı olsun inşallah.sağsalim atlatalım inşallah.offfffffffffffffff nefret ediyorum böyle günlerden

canım çok kötü sıkıldı moral die bişi kalmadı zaten yüreğimiz ağzımızda yaşıyoruz böyle zamanlarda insan ölmeyi istiyo ölsek daha kolay olurdu sanki böyle haberleri duymazdık bilmezdik.böyle üzülmezdik canımız yanmazdı.bugün gene benim için bi felaket.gene bi işkence sesini duyana kadar

tezkere tarihimiz 20 mayısmış,aşkım doğduğu gün gelicek bana inşallahŞeniz
şafağımızı baştan hesapladık , bugün 252 olmuşuz :lepi:
bu gidişle düşe düşe bitircez şafağı yaakaydirigubbakcemile3

of ya bende o kadar ümitlenmiştim herşey bitecek artık şehit haberleri gelmicek die bitmiyo bitmiyo bitmiyosenağlama

keşkee ama benim hiç umudum yok malesef
terör örgütü silah bırakmadıkça bu muamma çözülemez
devletten silah bırakması beklenemez,onlar bu boş hayalin peşindeler
ne yazık ki çözümü zorlaştırmaktan başka bişey yaptıkları yok

napıyolarsa nasıl uzlaşıyolarsa uzlaşsınlar ben yarimi sevdiğimi istiyorum
aptalca şeyler yüzünden insanlar sevdiklerini kaybediyorlar hiç kimse kendi çocuğunu atmıyo tehlikeye olan bizim gibilere oluo senağlama

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…