Işte Şafak panomuz... Şafak kaç tezkereci güzeller...?

betüşüm sennn şafak kaçç
bizim şafaklarımız aynı sennle aynı gün gittiler eşlerimiz :uhm:
Aynı hayatım şafak 129............
gözün aydın tatlım Allah kulaqından sesini gözlerinden gözlerini ellerinden ellerini yüreğinden sevigisini eksiltmesin

Canım benım Allah razı olsun bın kere AMINN Allah hıc kımseyı sevdıgınden ayırmasın !!... hepımızıı....

ŞAFAK=250
BıTEN=197
MEHTAP=73
"BıTANEMıN SESı ÇOK KÖTÜYDÜ BUGÜN
HASTA OLMUŞ ÜŞÜTMÜŞ...BıDE VANDA MAYIN PATLAMIŞ
Bı ŞEHıT DAHA DÜŞMÜŞ.ALLAH YAKINLARINA SABIR VERSıN..."

ASIL SEN HOŞGELDİN KUZUMM..NASILSINN?opuyorumnanaktan

İYİYİM BİTANEM HOŞBULDUM ÖZLEDİM SİZZİİİİİİ NE ZAMAN BİŞİ OLSA HEP SİZE İHTİYACIM OLUYO YERİNİZ ÇOK BELLİ OLUYO BENDE ARTIK AŞKIM HASTA OLMUŞ ONA CANIM SIKKIN BİRA BİDE MEHTABI ÖĞRENİNCE ZAMAN GEÇMEZ OLDU SANDİ BEN ŞAFAK SIKIŞTIRMASINDA NAPCAM BİLMİYORUM...alkisalkisalkis

üzülme nolursun bizimordada oluyo sürekli çatışmalarda rabbim koruduktan sonra bşi olmaz inşallah canım.moralini bozma onunkide bozulmasın .iyileşmesin inşallah yatsında biyere gidemesin :Saruboceq:

amin
üzerime alınıyorumyerimseniben teşekkrler Allah cümlemizi kavuştursun sevdiklerimize

NİE BNM AŞKIMI İZNE YOLLAMIOLAR YA....
8inci ayımızdayız daha hiç izne çıkmadı...:Saruboceq:
yollamıolar işteeeee ufffffffff

OYYYYY KUZUCUM BENİM BİZDE ÇOK UĞRAŞTIK İNAN İZİN İÇİN AMA İSTEDİĞİMİZ OLDU ÇOK ŞÜKÜR NİŞANLIM KURBAN BAYRAMINDA BURDA ÇOK BÜYÜK HAYALLERİM VAR HELE Bİ GELSE 26 GÜN BENİMLE BERABER AMA NASI RAHAT RAHAT GÖRÜŞCEZ BİLMİORUM ESKİ İŞİMDEN ÇIKMASAYDIM HERGÜN ONUNLA OLABİLİRDİM AMA ŞİMDİ NASI KAÇICAM BİLMİYORUM ELİMDE OLDA GECE GÜNDÜZ HİÇ AYRILMICAM YANINDAN AMA AHHHHH NERDEEEE SANIRIM BİRAZ DAHA BEKLEMEM GEREKİCEK ONUN İÇİN...:dance:

üzülme nolursun bizimordada oluyo sürekli çatışmalarda rabbim koruduktan sonra bşi olmaz inşallah canım.moralini bozma onunkide bozulmasın .iyileşmesin inşallah yatsında biyere gidemesin :saruboceq:

mutfafta aşçı benimki ondan gidemez bi yere ama dün az daha gidiyodu mutfaktan çıkıp karakola gidivekti pusuya yatcaktı bundan sonra yalvardım deddim nolur izne kadar sık dişini sinirlerine hakim ol kimseye ters davranma izinden sonra kendine gelirsin zaten döndüğünde beş ayın kalmış olcak o zaman daha rahat geçer zaman dedim yatıştırdım biraz ama benim aşkımın sağı soluda belli olmazki...

allahım korusun hepsını.. Yakınlara sabır, cok zor...

amin canım amin ya düşünüyorumda hayatımın tek anlamı oyken hayallerimin tek sahibi oyken onsuz kalmak onu kaybetmek bi daha görememek dokunamamak bundan sonraki hayatımı onsuz geçircek olmak....ya çok zor gerçekten yaa allah o acıyı yaşatmasın kimseye inşallah...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…