- 8 Eylül 2009
- 1.320
- 1
- 156
- 44
- Konu Sahibi muhammedimingamzesiyim
-
- #10.301
OYYYYY KUZUCUM BENİM BİZDE ÇOK UĞRAŞTIK İNAN İZİN İÇİN AMA İSTEDİĞİMİZ OLDU ÇOK ŞÜKÜR NİŞANLIM KURBAN BAYRAMINDA BURDA ÇOK BÜYÜK HAYALLERİM VAR HELE Bİ GELSE 26 GÜN BENİMLE BERABER AMA NASI RAHAT RAHAT GÖRÜŞCEZ BİLMİORUM ESKİ İŞİMDEN ÇIKMASAYDIM HERGÜN ONUNLA OLABİLİRDİM AMA ŞİMDİ NASI KAÇICAM BİLMİYORUM ELİMDE OLDA GECE GÜNDÜZ HİÇ AYRILMICAM YANINDAN AMA AHHHHH NERDEEEE SANIRIM BİRAZ DAHA BEKLEMEM GEREKİCEK ONUN İÇİN...:dance:
mutfafta aşçı benimki ondan gidemez bi yere ama dün az daha gidiyodu mutfaktan çıkıp karakola gidivekti pusuya yatcaktı bundan sonra yalvardım deddim nolur izne kadar sık dişini sinirlerine hakim ol kimseye ters davranma izinden sonra kendine gelirsin zaten döndüğünde beş ayın kalmış olcak o zaman daha rahat geçer zaman dedim yatıştırdım biraz ama benim aşkımın sağı soluda belli olmazki...
senin şafak kaç nrde yapıo bide dönem kısa mı uzun mu
çok soru sordum ama yerimseniben
aman ona noluyomuş yaa otursun mutfağında bee .alla alla yaww:mymeka:klava:
yok hayatım ne demek benim şafak 250 oldu vanda özalpte iran sınırında uzun dönem yapıyo canım seninki kısa dönem heralde dimi yanlış takip etmediysem...
alkisalkisalkisalkisalkisalkisalkisalkisalkis
kapanış şarkımıda söledimmm...
hadi size i geceler kısçeler....
ebeeett alkış istiommmalkisalkisalkis
BU NASIL MELEK
evet canım kısa dönem ama hergün 1 asra bedel senağlama
[ımg]http://ticker.7910.org/as1chglfg1x0000mduybhp8mjq0bhxlvvpvtibtru7dıejfs0zdwu8.gif[/ımg]
bu nasıl melek
ya kızlar bunları nası yapıyosunuz ben daha yazıyı ortaya çekmeyi bile beceremiyorum nası yapıyosunuz yaaa
EVET CANIM ANLAYABİLİYORUM SENİ EMİN OL... GEÇER GEÇER BİZ ÖYLE DİYE DİYE 197 GÜNÜ BİTİRDİK BAK 198 DEYİZ DOĞAN GÜNEŞLERİMİZ YAKIN DEİL FAZLA AMA SENİNKİ DOĞDUĞUNDA BİZDE PLAKALARDA OLURUZ HERALDE...zemuszemus
ben sanada yaparımm merak etmee sennn
ben sanada yaparımm merak etmee sennn
canım sizi tebrik ediyorum evlenmeden asker göndermişsiniz evliyken çok zor yani senin şuan uzun dönem için çektiğinin kaç katını çekiyom tahmin edemezsin
mende istiommmmm :dilcikar: :dilcikar:
ay buda çok cici
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?