- Konu Sahibi muhammedimingamzesiyim
-
- #10.661
Aşkım geliyooo az önce aradı bayram izni onaylanmış geliyooo ay çok mutluyum ben cuma yada cumartesi burada olucakmış yuppiiiiiiiikaydirigubbakcemile2:1hug:
saglık olsun moralini hep yuksek tut oda iyi olsun ama inan doğudan asker beklemek coook cok daha zor(((((
Maşallah çok az kalmıs bende o gunleri sayarmıyım acaba gelirmi o gunler mafoldumben
cnm çok sevindim senin adına.
ben az önce konuştum nişanlımla. ağlıyordu. ne izin var nede dağıtım.
bugün belli olmuş dağıtım alanlar. en iyi anlaştığı arkdşları dağıtım almış.
hepsi iç anadolu ve batı diyo. bizimki %100 doğuymuş. 3hafta sonra söğüte gidiyormuş.
ordada 3 hafta kaldıktan sonra dağıtıma. yani 11ekim bile yalan oldu.
2ayı bulacak gelmesi. yani kurban bayramına falan ancak..
çok moralim bozuldu ya.:çok üzgünüm:mafoldumbenmafoldumben
hiç biri değilde ağlaması çok koydu. çok istiyodu beni görmek. yakın değil, bende gidemiyorum.
şafak 430:gitme:turkbayragi
çok özledim çokmafoldumben en azından dağıtım umudumuz vardı, oda yok oldu...:a015:
İzin olmayınca hasrette özlemde daha çok büyüyor bir burukluk kaplıyor içini biliyorum hepimiz aynı durumdayız aslında,neresi çıkarsa oraya gidiyolar canım benim tamamen şans diyebiliriz batı falan olması hayırlısıyla bi izne gelse sen biraz olsun özlemini gidersen çok sevinirdim dağıtımı bekliyceksin artık eylülü yarıladık zaten canım zaman çabuk geçer iyşallah da biran önce kavuşursun
Bende şırnaktan bekliyorum ve daha çokk var nasıl geçecek bilmiyorum şafak 348 :çok üzgünüm:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?