Işte Şafak panomuz... Şafak kaç tezkereci güzeller...?

SON 3 AYDA POPOSUNA DEPÜĞÜ YİYENLER

TEZKEREYİ ALMIŞ TEZKERE GÜZELLERİM

02 haziran 2009 ZEYNEBİM03
07 haziran 2009 FİBULA
08 haziran 2009 KUJUMM
15 haziran 2009 MUKORO4
17 haziran 2009 SUKURBAĞASI
30 haziran 2009 TUĞBA_NUR1
30 haziran 2009 SALİHALİL
25 temmuz 2009 =>YEŞİL<=
28 temmuz 2009 TU.GB.AA
29 temmuz 2009 BAYANSU
28 ağustos 2009 MRS.SÖNMEZ
11 eylül 2009 AYCAAAAAAAA
15 eylül 2009 DAMLA_06
15 eylül 2009 BOSHAYALLERBUNLAR

BİTEN=387

ŞAFAK=45 MANİSAYA SELAM OLSUNNalkisalkisalkis:dance:

88/3

TUNCELİ/NAZIMIYE
mafoldumbenmafoldumbenmafoldumben
ÇOK ÖZLEDİM ARTIK SENİ...BÜYÜK Bİ DİRENİŞİN SON DEMLERİNDEYİM

VE YIKILMAK ÜZEREYİM BEBEĞİM....SON GÜCÜMÜDE SENİN İÇİN

HARCIYORUM..BEN BİTMEDEN GEL OLURMU CANIM KOCAM

ALLAHIMA EMANETİMSİN

MUHAMMEDİM

Ya Rabbi, rıza-ı şerifin için okumuş olduğum Kur&#8217;an-ı kerimden hasıl olan ecir ve sevabı evvela, sevgili ve şerefli Peygamberimiz Muhammed aleyhisselamın aziz, mübarek ve muazzez ruh-u şerifelerine,

Ve bütün Peygamberlerin (aleyhissalatû vesselam) aziz, mübarek ve muazzez ruh-u şerifelerine,

Ve bütün Eshab-ı kiramın, Ehl-i beyti nebevinin ve ezvac-ı tahiratın, hassaten Hazret-i Ebu Bekri Sıddıkın, Hazret-i Ömer-ül Farukun, Hazret-i Osman-ı Zinnureynin, Hazret-i Ali-yüI Mürtezanın ve Aşere-i mübeşşerenin, Eshab-ı Bedir&#8217;in ve Eshab-ı Uhud&#8217;un ve Biat-ı Rıdvanın ve Hazret-i Âişe-i Sıddıka validemizin ve Hazret-i Hadice-tül kübra validemizin ve Hazret-i Fatıma-tüz Zehra validemizin, sevgili Peygamberimizin mübarek annesi Hazret-i Âmine ve mübarek babası Hazret-i Abdullah&#8217;ın ve Hazret-i Hasan ve Hazret-i Hüseyin&#8217;in aziz, mübarek ve muazzez ruh-u şerifelerine,

Tabiin ve tebe-i tabiin, bütün müctehidlerin ve bütün müfessirlerin ve bütün âlimlerin ve salihlerin ve velilerin, turuk-i aliyyenin, sofiyye-i aliyyenin ve silsile-i aliyyenin ve hassaten İmam-ı a&#8217;zam Ebu Hanifenin, Seyyid Abdülkadir-i Geylaninin, İmam-ı Muhammed Gazalinin ve Ebu Bekri Sıddıkın ve Şah-ı Nakşibend Behaeddin-i Buhari, Ubeydullah-i Ahrar, İmam-ı Ahmed Rabbani, Muhammed Masum-i Faruki, Mazhar-i Can-ı Canan, Seyyid Abdullah-ı Dehlevi, Mevlana Halid-i Bağdadi, Seyyid Taha-yı Hakkari, Seyyid Fehim-i Arvasi, Seyyid Abdülhakim-i Arvasi ve Hüseyin Hilmi bin Said Efendinin aziz ve mübarek ruh-u şerifelerine ayrı ayrı hediye eyledim, vasıl eyle ya Rabbi!

Yine hasıl olan ecir ve sevabı; İmam-ı Malik, İmam-ı Şafii, İmam-ı Ahmed bin Hanbel, İmam-ı Ebu Yusuf, İmam-ı Muhammed Şeybani, İmam-ı Züfer, Ebu Mensur-ı Maturidi, Ebül-Hasen-i Eşari, Ahmed Rıfai, Seyyidet Nefise, Abdülvehhab-ı Şarani, Halid bin Zeyd Eba Eyyub El Ensari, Murad-ı Münzevi, Mehmed Emin Tokadi, Abdülfettah-ı Akri Bağdadi, Aziz Mahmud Hüdayi ve bütün Osmanlı Sultanlarının ve Türk Sultanlarının ve Selaheddin-i Eyyubi ve Timur Han'ın aziz ve mübarek ruh-u şerifelerine ayrı ayrı hediye eyledim, vasıl eyle ya Rabbi!

Anne, baba ve kardeşlerimizin, kayınpeder, kayınvalide ve bütün dedelerimizin, ninelerimizin, hala, teyze, amca, dayı ve sair akrabalarımızdan olup ahirete göç edenlerin ve diğer bütün ehl-i imanın ruhlarına ve Ehl-i sünnete hizmet edenlerin bütün geçmişlerinin ruhlarına hediye eyledim, vasıl eyle ya Rabbi! Âmin!

Ya Rabbi, günahlarımızı affet, kusurlarımızı bağışla, dualarımızı sevdiklerinin hürmetine kabul eyle!

Ya Rabbi, ahir ve akıbetimizi hayreyle! Son nefesimizde kelime-i tevhid söylememizi nasip eyle! Ölmüşlerimizi af ve mağfiret eyle!

Ya Rabbi, bizi şeytan ve düşman şerrinden ve nefs-i emmaremizin şerrinden muhafaza eyle! Evimize iyilikler, hayırlı ve bereketli rızıklar ihsan eyle! Ehl-i İslama selamet ihsan eyle! Din düşmanlarını kahr ve perişan eyle! Kâfirlerle cihad etmekte olan müslümanlara imdad-ı ilahiyyen ile imdat eyle!

Ya Rabbi, hastalarımıza şifa, dertlilerimize deva ihsan eyle!

Riyadan, nifaktan, şikaktan, her türlü hastalıktan, kazadan, beladan, tembellikten, acizlikten, zelil olmaktan, zulüm görmekten, azdıran zenginlik ve azdıran fakirlikten, şeytan ve nefsin şerrinden, düşman galebesinden, kötü huydan, bid&#8217;at işlemekten, dalalete düşmekten, ihlassız amelden, her çeşit günahtan, küfre girmekten, erzel-i ömürden, ölürken gelecek fitnelerden, dinimize, dünyamıza zarar verecek şeylerden bizleri koru!

Hakiki iman, güzel bir ahlak, şükredici bir kalb, zikredici bir dil, kaza ve kadere rıza gösteren hayırlı bir ömür, az yemek, az uyumak, az konuşmak, az gülmek ve çok hizmet etmeyi, kabir azabından ve ahiret dehşetinden kurtulmayı, ömür boyu rızana uygun iş yapmayı, şehit olarak ölmeyi ve son nefeste ehl-i sünnet itikadına uygun bir iman ve tevbe nasip eyle.

Ya Rabbi, kendi sevgini, sevdiklerinin sevgisini, sevgine kavuşturacak amellerin sevgisini nasip eyle! İlmimizi, ihlasımızı, kabiliyetimizi artır, muratlardan, muhlaslardan olmamızı nasip eyle, cömert ve isar sahibi kullarından eyle.

Ana babamıza ve evlatlarımıza ve akraba ve ahbabımıza ve bütün din kardeşlerimize hayırlı ömürler ve güzel huy, akl-ı selim ve sıhhat ve afiyet rüşdü hidayet ve istikamet ihsan eyle ya Rabbi! Âmin.

aminnnnnn güzel duayı bizimle paylaştığın için sağol canım

Evet göz açıp kapıyıncaya aslında bi bakıyosun geçmez dediğin ay bitmiş bile,inşallah bizde son günleri mutlu bi şekilde sayarız ki bu günler gelicek eminim:teselli:

aynen canım. hep diyorum zaten. tek sorunumuz zaman...
oda istesekte istemesekte geçiyor. allah başka dert vermesin bizlere.:Saruboceq:

Şafak 18 "ÇANKIRI"

ömRümmm..
aşk sesinle doğar
yan yana iki yastıkta iki baş,
birbirine dönük yüz olmak seninle.
ve gözlerin
sırlı, efsunlu aynalar gibi...
o aynada seyretmek gün bitimi son sureti,
bilemezsin ne büyük lutüf şimdi...

:1hug:

canım allah kavuştursun kıbrıs çok uzak gidilmiyo dimi benimde sevgilim kıbrısta şükür azalttık biz baya 44 bugün bizim neresinde kıbrısın?

selam tatlım.. benim nişanlımda kıbrıs'ta.. çok gitmeyi arzu ettim ama malesef gidilecek yer değil.. yurtdışı kapısından geçtiğin için 2saatin havalimanında geçiyor zaten.. cep telefonu kullanman zaten yasak, kullansanda türkiye hatlarını kullanamıyorsun.. kıbrıs hatlarına talim.. oda yurtdışı hattı geçiyor.. dayanmıyor kontör bize.. ama yine de çok şükür her gün konuştuk.. aman neler çektik biz bu kıbrıs'tan anlatamam..
izmir'deydi acemiliği günü birlik sabah gidip akşam dönmüştüm uçakla, sürpriz yapmıştm.. burada mümkün değil.. zaten gelme sakın diye de uyardı. burası çöl gibi diyor.. taksiler 100ytlden az değil.. hepsi mercedes.. toplu taşıma olayı yok.. saatte bir belli yerlere.. herkesin altında araba varmış.. askeri sevmiyor halkı, tepkili.. çarşıya çıksan dert, çıkmasan dert.. sende perişan olursun buralarda gelme sakın dedi.. bir tek taburda ki portakal bahçelerini beğeniyordu..
benimki kıbrısta önce hududtta karakolda yaptı.. sonra lefkeye geçti şimdi ise zümrütköyde.. ilk gittiğinde de başka bir taburdaydı yerini bile unuttum..
son bir haftasnda da yine lefkeye dönecekmiş.. mektup gönderiyorum başka yerlerden topluyor canım benim yaa.. yerim değişti yine diye telefon açıyor..
ama az kaldı..

şafak 31

biz uzun dönem yaptık.. sizde uzunmu yaptınız yoksa kısa dönem mi?

Son düzenleme:

Ey Kainatı yoktan var eden, her şeyi emrimize yar eden Ulu Allah!

Lutfun ile bize bahşettiğin bunca nimetlere karşı layıkıyla şükürden aciziz. Bu aczimizin ifadesi ile ellerimizi açtık, boynumuzu büktük, yalnız sana ibadete ediyor ve yalnız Sen'den yardım diliyoruz. Dualarımızı kabul eyle Ya Rabbi!

Ey bütün dertlere şifa bahşeden Rabbimiz! Hasta gönüllerimizi iyileştir, dertli kullarına deva, hasta kullarına şifalar ihsan eyle Ya Rabbi! Bütün işlerimizin akibetini hayırlı eyle. Bize dünyada ve ahirette iyilik ve güzellikler ver. Bizleri cehennem azabından koru Ya Rabbi!

Ya ilahel alemin! Korkmayan kalpten, işitilmeyen ve kabul olmayan duadan, doymayan nefisten ve fayda vermeyen ilimden sana sığınırız. Ölümün şiddetinden ve sıkıntısından, cehennem ve kabir azabından, gevşeklik ve ihtiyarlıktan, zenginliğin ve fakirliğin fitnesinden Sana sığınırız. Bütün hata ve günahlarımızı yıkayarak, arınmış bir kul olarak huzuruna çıkmayı bizlere nasip eyle Ya Rabbi! Aç gözlülükten, dünyaya meyletmekten, uzun ömür peşinde koşmaktan bizleri muhafaza buyur Ya Rabbi!

Ya Rabbi! Şu anda huzurunda büyük bir ümitle sana el açan, vatanına, milletine hizmet için, vatanına kurban olsun diye eline kına yakılan yiğitlerin, mehmetçiklerin, annelerin, babaların, kardeşlerin, eşlerin, çocukların, akrabaların, sevdiklerin, komşuların yapmış oldukları duaları kabul eyle, kalplerindeki güzel ve halis istekleri Sen makbul eyle.

Hep birlikte, büyük bir coşkuyla askere uğurladığımız sevdiklerimizi, vatanına, milletine bağlı olarak yetişmelerini ve sağ salim olarak yurtlarına dönmelerini nasip eyle...

Askerlerimizin istikballerini parlak, kıyamet gününde yüzlerini ak eyle Ya Rabbi! Halk içinde imanlarıyla itibarlı, millet ve memleketimize faydalı olmalarını müyesser eyle Ya Rabbi!

Ey Rabbimiz! Dinimizi, Kur'an'ımızı, ırzımızı, namusumuzu, iffetimizi, şerefimizi, ordumuzu, yurdumuzu muhafaza eyle. Memleketimize göz diken düşmanlara ve memleketin kötülüğüne çalışanlara fırsat verme Ya Rabbi!

Dinimize yardım edenleri iki cihanda aziz eyle, her türlü hizmetlerinde muvaffak eyle Ya Rabbi! Senin yolundan, Kur'an yolundan, İslam'ın yolundan bizleri ayırma Ya Rabbi!

Bu aziz vatanı korumak, İslam'ın sancağını dalgalandırmak için cepheden cepheye koşan ve bu uğurda canını feda eden bütün şehitlerimizin ruhunu şad eyle Ya Rabbi!...

Bugün burada, canı, gözü gibi büyüttüğü fidan gibi delikanlıları, genç yiğitleri yetiştiren ve gururla, iftiharla, dualarla başı dik, alnı açık, gururla, göğsünü gere gere askere uğurlayan annelerin, babaların, emeği geçenlerin kalplerinden geçen duaları da kabul eyle.

Askerliğiniz mübarek, yolunuz açık olsun. Güle güle gidin, güle güle gelin. Allah'a emanet olun. turkbayragi

HAYIRLI SABAHLAR ŞAFAK SAYAN GÜZELLER...DÜN GıREMEDıM HEPıMıZıN GEÇMıŞ KADıR GECESı MÜBAREK OLSUN..RABBıM ıNŞALLAH BıZLERı AFFEDıLENLER VE DUALARI KABUL EDıLENLER ARASINA YAZMIŞTIR...Bı SONRAKı KADıR GECESıNE HAYIRLISIYLA ULAŞABıLMEYı NASıP ETSıN ALLH'IM...
ŞAFAK=244
BıTEN=203
MEHTAP=88

şafak.....244
aşkım izin kullanmasak mı diyo şimdi de
gelmek güzel de gitmek zor ,onun yerine bi ay erken gelirim diyofisfisfis

walla balım aynı sorun bizdede var.eğerki sizin az kaldıysa bence kullanmasın dahada kötü oluyo gidişi en azından 1 ay erken gelir senin ki

ama bizde hiç öle değil ustabirliğine gittikten sonra tek izin kullanıcakmış ve hepsinide 1 kerede kullancakmış mecburen bu olayda kötü bizim için ama nişanlanma söz konusu olduğu için mecburen gelecek canım off off ya 25 gün düşünsene o kadar zaman burda olcak sonra ben onu 5 ay bidaha nasıl bekliyeceğim yaa tamda alışmışken püffffff:gitme:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…