Işte Şafak panomuz... Şafak kaç tezkereci güzeller...?

şafak 29
geçivermedi bi türlü bu eylül bir türlü.. en uzun aydı sanki... kalp çarpıntımı şimdiden hissediyorum.. 17 ekimde, havalimanında çıkışını beklerken sığmayacak yüreğim herhalde bedenime.. şimdiden bıraksam kanatlanıp uçacak sana doğru.. hep o anın rüyasını görüyorum.. hep aynı rüya.. bir senedir gözlerinden ayrıyım.. öylesine özlemişim..
ALlah bir daha ayrılık yaşatmasın sevdalım...

amin cnm. napalım öle yada böle geçecek zaman. katlanacağız artık..

canım yaaaa kıyamam sana :teselli:
ne şanslı sevdikleriniz böyle bir özlemle beklendiklerini bilselerdi....akannehir
kavuşacaksınız inş bi daha da ayrılmıcaksınız allah izin verirse :Saruboceq:

sağol canım inşallah hiçbirimize ayrılık yaşatmaz bir daha RAbbim..
senin eşinde kıbrısta yaptı dimi?? neresindeydi? birde uzun dönemmi canım?

bu kıbrısta ki askeri kampla ilgili bilginiz varmı kızlar?? gittimi sevdikleriniz? benim ki gidicem haftaya diyoda.. oda tam bilmiyor ne olduğunu aslında..

özlemim kamp dedikleri 1 haftalık tatil kaydirigubbakcemile2
merak etme yani belirli sayıda askeri 1 hafta deniz kenarına götürüyolar tabi o da yine ordu usulü. düdük sesiyle denize girileceeek gir 2. düdük sesiyle çıkılacaak çık sırnaşık şey
bi hafta kafa dinleyecek yani..ama yine eğitimi sporu falan var.. sadece hafifletilmiş.

kıbrıs güzelyurttaydı bnm eşim canım kısa dönemdi son bi ayında gitti o da kampa bi hafta.ama belli bi bölük falan değil. komutan seçiyomuş pek isteye bağlı değil yani.genelde aynı takım aynı bölüğü değil parça parça götürüyolarmış arkadaş olanlar ayrı düşüyomuş bazen o zaman da tadı çıkmıyo demişti beyim. ama yine de kafa dinliyomuşsun zaten eylülde olsak bile orda havalar hala çok sıcakmış.
hala görüşüyor ama uzun dönemden arkadaşları var zaten orda kullandığı hattını uzun dönem bi arkadaşa vermiş mesajlaşıyolar arada.

Aşkım..Mis kokulum..
Bi gelsende mis kokumu doyasıya içime çeksem,sarılsam sana kollarında sıcacık uyusam..
Ne geçmez günlermiş şafak hiç atmıyo sanki aynı yerde öylece bekliyoruz gibii..
Seni Çooook seviyorum kocacım..
Şafak: 54 Sakarya..

hm bu kamp olayını merak ediyordum bende.. pek keyifli olduğunu söylenemez o zaman.. çadırlarda kalıyormuşuz ve bir hafta boyunca su ve banyo yokmuş dedi de nişanlm.. su sıkıntısından dolayı.. 5 sn falan izin veriyorlarmş sanırım suyu kullanmak için
oda tam bilmiyor.. ama son günlerin stress var çok sıkıldı komutanla kamp için konuşacağım diyordu..
benmde nişanlm güzelyurttaydı ilk zamanlarında.. sonra karakol'da hudutta görev aldı.. orada uykusuz nöbetler psikolojisini bozdu lefkeye gönderdiler.. şimdide zümrütköy'de.. sonra yine lefkeye gidecekmiş..
biz cep telefonunu da kullanamadık fazla..oranın hattı sorun, kontörü sorun zaten.. konuşmak namümkün.. en iyisi telekom.. sesini duyuyorum yüreğim ferahlıyor opuyorumnanaktan

yok canım ya benimki hiç anlatmaz ki öyle şeyleri üzüleceğim diye benimki gitmez zaten paşa garsonu ya gazinoda nöbeti bile mutfakta tutuyo:))

canım senin askerin rahatmış, ne güzel.. kampta o kadar rahat edemem diye hiç girişmemiştir

Son düzenleme:
özlemim evet canım kamp çok da matah bişiy sayılmaz.:1closedeyes:
su ve tuvalet porblemi varmış
su az olduğu için.kafamçokkarıştı
duş sorun hakkaten 5-10 sn veriyolarmış üstündeki kumu gideremiyomuşsun zaten hava sıcak duş hak getire denize girersen ne ala.
tuvalet desen kumsala kurulmuş 2 baraka ve onca kişi olunca metrelerce sıra tabiki.
bnm eşim de çok titizdir kafayı yemişti bu mahrumiyete. bitlencektik diyo yani.sırnaşık şey

bnm eşim manisadan direkt güzelyurta düştü hepte ordaydı.bi ara o da çok sıkılmıştı canım hatırlıyorum askeriyede mantık aranmaz insan dayanamıyor istedikleri mantıksız işlere diyordu.ilaç kullanmya başlamıştı çok daralınca bi ay hava değişimine gönderdiler.mirmirmirmir
eşim çok duyarlı biridir haksızlığa hiç gelemez komutanlar uzun dönemlere ağır davranıyolarmış haksızılığa ses çıkaramayınca çok içine atmış garibim.
kısa döneme oralarda poşet derler sanki askerlik yapmıo gibi beğenmezler ama üniversite mezunu olduğu için dayak yokmuş ama hakaret çok fazlaymış anaya bacıya küfür..
sırf katil olmıyım anama sana laf gelmesin diye yapmayacağım şeyleri yaptım burda derdi.
uzun dönemlere hem küfür hem dayak varmış. tabi komutana göre değişiyo çok kötü şeylere şahit oldum der ama anlatamazdı özlemim:1no2:

canım ya içim acıdı biranda.. benim ki de izmir'den düştü kıbrıs'a.. bende hep sorarım nişanlıma halini durumunu; "çok iyiyim çok iyiyim.. önemli olan senin iyi olman" derdi.. benimde istemeden bazen üstüne gittiğim anlar oldu malesef.. geçenlerde dedi "ben burada yaşadıklarımı sana yansıtmıyorum" die. geldğimde anlayacağım herşeyi diyor..
"omuzum çıkmıştı geçen hafta, akannehir telefonla seninle konuşurken acısından tutamıyordm ahizeyi ama hissettirmedim" dedi.. sordum söylemedi nasıl olduğunu.. tek öğrendiğim bu oldu.. hiçbirşey anlatmıyor bana malesef.
aynı senin eşinin dediğin gibi burada küfür işitmemek için herşeyi yapıyorum yoksa askerliğim bitmez dedi.. sürekli hem gece hem gündüz nöbeti verdiler sesi çıkmadı.. gece 1-3, sabah 7-9 , birde öğlen nöbetleri.. "kuleye yarım saat - 40 dakikada ancak çıkıyorum.. uykusuzluğu, ayakta uyumanın nedemek olduğunu da burada öğrendim" diyordu.. sonra psikolojisi bozuldu ikinci taburunu istedi.. (sana yakın olmak için istedim dedi bana.. tekirdağ falan çıkarda kolay gidip gelirim yanına diye.. psikolojisinin bozulduğunu ben farkındayım malesef.. o bunun üstünü kendince örtüyor) sürgün ettiler sonra işte.. kıbrıstan yine de çıkamadı.. oradan oraya gidip geliyor.. mafoldumben

Son düzenleme:

canlarım yaa neler çekiyolar işte.. allah üstlerine merhamet versin.tamam ana kucağı değil asker ocağı değil derler ama askerlerimz de bi ana evladı.. yapmasınlar bu kadar.zaten sevdikleri insanlardan ayrı kalmanın özlemi yanında ayıptır söylemesi fizyolojik ihtiyaçları var.hep erkekler bi arada.nereye kadar.biriken enerjileri sinir bozukluğu yapıyormuş askeriye yemeklere şap atmaktan başka bi çare düşünse yaa.eşim neler duydum neler gördüm aklın durur bunların için de bi de evliler var nasıl dönüp eşleriyle birlikte olcaklar bilmiyorum dedi.anlattı da hem tiksindim hem hallerine üzüldüm.

canm bilmiyorum gelince neyi nasıl anlatacak.. benim kinin psikolojisi çok bozuldu.. farkındayım.. idare ediyorum, sabır ediyorum.. o da kendince belli etmemek için, merak etmeyeyim diye anlatmıyor.. ama yaşadıklarını, gördüklerini bilemiyorum.. özelden de olsa eşinden bildiklerini, gördüklerini biraz anlatsan..

Son düzenleme:
bugün doğum günüm..
sabah mesajınla uyandım aşkım.. öyle mutluydum ki
aşkım beni düşünmüş kalkmış mesaj atmış
sensiz geçirmek zorunda kaldığım 2. doğum günüm bugün
gece içim öyle burkuldu ki
yarın uyancam ne diye uyancam ki.. aşkım yoksa kimse yok dedim
ağladımm
ağladıkça yokluğuna daha çok sarıldım
dayanamadım saat 2 gibiydi penceremi açtım.. soğuk hava çarptı yüzüme
şarkımızı dinledim önce
yine ağladım
'burda olsaydınlı' cümlelere başladım kendi kendime
çok içim acıyodu..
yastığı bastıra bastıra daha çok ağladım
niye yoksun ki niye dedim..
boğazıma düğümlendi bişiler
kalbimin orta yerinde bi taş vardı sanki
sıkışıyodu yüreğim
16 gün diye sayıklarken uyumuşum
uyandım kalktım ilk yanaklarımda ki ıslaklığı hissettim
bide mesajını okuduğumdaki kalp çarpıntımı
içim hala acıyo.. bi yerden çıkııp aşkım dicekmişsin gibi
hala gözlerim dolu dolu
ama bitmek üzere artık son raddesindeyim özlemin
son direnişler
son tükenişler..
son ağlamalar...
herşey sana sarılınca son bulucak
bugünlerin acısını o zaman çıkarıcaz
seni çoook ama çook özledim engel tanımayan yasağım..
özlemiyle taş bastığım bağrım..
kimi zaman kalp ağrım kimi zaman aşka çağrım
seni seviyorumm
sen hep benimlesin bugün biliyorum.. beni düşünüyosun
bende seni düşünüyorum aşkım

Şafak 16 "BURSA"

TEZKERECİ DEVRE

Başkale

tatlım istnbuldan burası 12 saat sürüo sanırım otobüsle turkbayragi

uff ya uzunmuş be canım:bbo: bide benimkisi baklan diye bir kasabadaymış ayriyetten orayada araba gerekiyomuş yani anlıyacağın sanırım gidiş yok bana onu görmeye

seninki nerde asker canım bizim şafak 320 lerde felan şu 300 ler bi bitse
sonra izine gelse sonra nişanlansak ahh ah:Saruboceq:
kısmet inşallah olur dualarınızı bekliyorum öpüyorum canıma.s.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…