Işte Şafak panomuz... Şafak kaç tezkereci güzeller...?

Şafak 120 ...

Rabbım senı ve tum askerlerı mubarek gunler hurmetıen korusun..
Bızlerı feraha cıkarsın, aydınlıga kavustursun.. Tum ınancımla ve dualarımla donmenı beklıyorum Canım..
Zaferım...

Nihayet beklenen yemin töreni Cuma günü tam bir fiyaskoyla gerçekleşti.Perşembe akşamı izin vereceklerini,beraber dönebileceğimizi söyleyince sevinçten havalara uçtuk.Sabah 4 de yola çıktım,9da Isparta'daydım.Tören bitti,nizamiyeye,izin kağını imzalayıp,oğlumu alıp çıkacağımı hayal ederken ,izinlerin iptal edildiği anons edildi.Bütün millet şok..klava:.Herkes isyanlarda.İnsanlar nerelerden.ne şartlarla gelmiş.Yapacak birşey yok.Gözyaşları ,isyan duygularıyla teslim aldım oğlumu.Oysa ne hayallerle gitmiştim.Sonuçta doya doya sarılıp,öpüp kokladım.İki gün yedirip,içirip gezdik,dinlendi,Bu kadar da görebildiğime şükrettim.
İnşallah hepimiz sevdiklerimize tez vakitte kavuşur,hasretlik duygusunu hiç yaşamayız.
Nice bayramlarda hep beraber oluruz.Herkesin bayramı kutlu olsun.a.s.

ah be canım sende haklısın aslında
hepimiz aynı eziyeti çekiyoruz ama işte kimininki daha farklı kimininki daha zor
geçiyo evliyken daha zordur eminim bunu biliyorum.yakında bende kısmetse nişanlım olarak bekliyeceğim onu bundan sonrada bende yaşayacağım o zorluğu:sinifsinif:

Şafak 121..

Rabbım senı ve tumunu korusun !..

slm kızlar 6 ay aradan sonra burdayım
uzun zaman sonra gelebildim nihayet :1rolleyes: okul için yurtdışına gitmişdim ve geldim ama sanmayın ki bu arada şafak saymadım çok zordu hem ailemden hem sevdiğimden ayrı şafak saymak iki katı zor çok zor geçti günlerim...
ama hamd olsun bugünümüze şafağımızı yarıladık
Biten:ne siz sorun ne ben sölim
kalan:142
hakkari çukurca ya bendende slmlar olsun
bu arada alıntı yaptım :roflol: aynı yerde askerlerimiz o yüzden hepimizin askerleri hayırlısıyla gelir inş..sağsalim :Saruboceq:

slm kıslarrr

ŞAFAK 166
MEHTAP 67ZONGULDAK'A SLMMM

kıslarr bugün çok kötüyüm bnm babam ben 9 aylıkken vefat etmiş bugün mezarlığa babama ziyarete gittik.mafoldumbenama o kadar çok üzüldüm kiii anlatamam..ben babamı hiç hatırlamıorumm hiç göremedimm lütfen siz babanız hayattayken kymetini bilin..ne kadar kötü olursa olsunn baba başınızda olsun gerisi önemli diilmafoldumbenmafoldumbenmafoldumben

cnm babam seni hiç görmesemde hatırlamasamda çok seviorumm çok özlüorummm hep allaha dua ediorum bi kerecik rüyamda göriyim diye ama olmuo hiç göremiorummmmafoldumben
mafoldumbenmafoldumbenALLAH GÜNAHLARINI AFFETSİN MEKANINI CENNET EYLESİNNN BABAMmafoldumben

Başın sağolsun canım, kabri nur içinde olsun inşallah..

amin canım benim içim acıdı ya nasıl yazmışsın böyle:çok üzgünüm:
Allah sabır versin size de

turkbayragiturkbayragiturkbayragi
Müjdemi isterimmmmmmm

SEBEB-ı HAYATIM GELDıııııı

Ömrüm geldiiiiii
sevdiğim geldi kızlarrrrrrrrrr
dün bana süpriz yaptı geldiiiii....
mutluluktan ağlayıp duruyorum
hihoyyyt hihoyyyt :lepi: :lepi: zemuszemus zemuszemus zemuszemus

herkesin bayramı kutlu olsun kızlarrr
allah sevdiklerimizle mutlu huzurlu bayramlar geçirmemizi nasib etsin inş.
bi daha ki bayramlarda askerlerimizde yanımızda olsun inşallah..:Saruboceq:

canım benim seni çok iyi anlıyorum başın sağolsun benimde babam yaşamıyo
12 yaşımdayken kaybettim onu bi yerde babasız büyüdüm diyebilirim..
ama artık insan alışıyo ister istemez her ne kadar alıştık desekte alışılmıyo tabi oda lafın gelişi yani canım seni alıyorum. mekanı cennet olsun babalarımızın allah onları bağışlasın:Saruboceq: bizde pazartesi mezar ziyeretine gitcez kısmetse:sinifsinif:

hadi gözün aydın zuzum allah bizede nasip etsin
birdaha ayırmasın sizi canım:Saruboceq:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…