- Konu Sahibi muhammedimingamzesiyim
-
- #10.881
şafak 120 ...
Rabbım senı ve tum askerlerı mubarek gunler hurmetıen korusun..
Bızlerı feraha cıkarsın, aydınlıga kavustursun.. Tum ınancımla ve dualarımla donmenı beklıyorum canım..
Zaferım...
Allah hepimizin yardımcısı olsun
ama imrenilecek pek bişimiz yok bir nedeni tuncelide olması
ikincisi evli olmamız biz uzun istedik kısa çıktı sen msnde yüzünü görüyon ben yanına gidersem görebilirm o gelmio gelmicekte çarşıya çıkamıyo sağlık problemleri var hastaneye göndercekler ama kabul etmicek çünkü yollar onlar için çok tehlikeli zaman bir şekilde geçiyor ama hayati bi endişe insanın ömrünü bitiriyo bak sen daha evlenmemişsin çok kısmetlisin aslında
evliyken çok zor bunu anca yaşayan bilir mafoldumben hala imreniyormusn :)
Şafak 121..
Rabbım senı ve tumunu korusun !..
slm kıslarrr
ŞAFAK 166
MEHTAP 67 ZONGULDAK'A SLMMM
kıslarr bugün çok kötüyüm bnm babam ben 9 aylıkken vefat etmiş bugün mezarlığa babama ziyarete gittik.mafoldumbenama o kadar çok üzüldüm kiii anlatamam..ben babamı hiç hatırlamıorumm hiç göremedimm lütfen siz babanız hayattayken kymetini bilin..ne kadar kötü olursa olsunn baba başınızda olsun gerisi önemli diilmafoldumbenmafoldumbenmafoldumben
cnm babam seni hiç görmesemde hatırlamasamda çok seviorumm çok özlüorummm hep allaha dua ediorum bi kerecik rüyamda göriyim diye ama olmuo hiç göremiorummmmafoldumben
mafoldumbenmafoldumbenALLAH GÜNAHLARINI AFFETSİN MEKANINI CENNET EYLESİNNN BABAMmafoldumben
slm kıslarrr
ŞAFAK 166
kıslarr bugün çok kötüyüm bnm babam ben 9 aylıkken vefat etmiş bugün mezarlığa babama ziyarete gittik.mafoldumbenama o kadar çok üzüldüm kiii anlatamam..ben babamı hiç hatırlamıorumm hiç göremedimm lütfen siz babanız hayattayken kymetini bilin..ne kadar kötü olursa olsunn baba başınızda olsun gerisi önemli diilmafoldumbenmafoldumbenmafoldumben
cnm babam seni hiç görmesemde hatırlamasamda çok seviorumm çok özlüorummm hep allaha dua ediorum bi kerecik rüyamda göriyim diye ama olmuo hiç göremiorummmmafoldumben
mafoldumbenmafoldumbenALLAH GÜNAHLARINI AFFETSİN MEKANINI CENNET EYLESİNNN BABAMmafoldumben
turkbayragiturkbayragiturkbayragi
Müjdemi isterimmmmmmm
SEBEB-İ HAYATIM GELDİİİİİİ
Ömrüm geldiiiiii
sevdiğim geldi kızlarrrrrrrrrr
dün bana süpriz yaptı geldiiiii....
mutluluktan ağlayıp duruyorum
hihoyyyt hihoyyyt :lepi: :lepi: zemuszemus zemuszemus zemuszemus
slm kıslarrr
ŞAFAK 166
turkbayragiturkbayragiturkbayragi
Müjdemi isterimmmmmmm
SEBEB-İ HAYATIM GELDİİİİİİ
Ömrüm geldiiiiii
sevdiğim geldi kızlarrrrrrrrrr
dün bana süpriz yaptı geldiiiii....
mutluluktan ağlayıp duruyorum
hihoyyyt hihoyyyt :lepi: :lepi: zemuszemus zemuszemus zemuszemus
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?