- 29 Nisan 2007
- 6.171
- 6
- 358
- Konu Sahibi muhammedimingamzesiyim
-
- #11.001
çok aşırı değil ozamanki gibi ama genede yavaş yavaş ağrıyo kesemedim bi türlü bazen geçiyo bi ara gene giriyo.tam geçmedi yani ama genede iyi
annemdeydim yeni geldim daha bu gece yola çıkacaklar ankaraya hastaneye gidiyo ameliyat olmak için.onun yanındaydım .şimdi anca oldu listeler
verdim de sen görmemişsin nergiscim yok öyle bişi .öyle olsaydı benim şafağım 37 değil 27 olurdu öyle bişi yok yaniN€RGİS;9258601 .!.:gamze gecmiş olsun canım yaaa ben sana bi soru sormuştum daha cevabını alamadım. dağda olan askerler 10 gün önce teskerelerini alıyomuş doğru mu böle bişi varmı ?
N€RGİS;9258601 .!.:gamze gecmiş olsun canım yaaa ben sana bi soru sormuştum daha cevabını alamadım. dağda olan askerler 10 gün önce teskerelerini alıyomuş doğru mu böle bişi varmı ?
gamzecim geçmiş olsun merak etme sen anneni iyi olur hayırlısıyla biliyosun benim annemde safra kesesinden amilyat olmuştu aynı yani düzelir çabukcana sen nasıl oldun daha iyimisin?
gamzecm tatlım geçmiş olsun.. acil şifalar canım..
şafak bugün 23.. her biten gün bizi daha çok yaklaştırıyor.... az kaldı..
gazme çok geçmiş olsun tatlım allah acil şifalar versin...
gamzecim geçmiş olsun
inşallah annecin de hemen iyileşir
Çok geçmiş olsun. Allahım acilen şifasını versin inşallah.a.s.
günaydın herkese
şafak 421turkbayragi
gamzem annene acil şifalar diliyorum.geçmiş olsun canım..
gecmis olsun gamze, ameliyatin hepsi zor bende 5 gun once nefes sorunundan dolayi oldum hala yatyorum ne kadar iyiyim desede insanin bu donemlerde ilgiye cok ihtiyaci oluyor annenizi yalniz birakmayin. insallah güzel gecer ameliyat
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?