Işte Şafak panomuz... Şafak kaç tezkereci güzeller...?

günaydın güzeller opuyorumnanaktan
şafak 35
ne eylülmüş bitmedi gitti...

tatlım evet ya yaşadığım en uzun aydı.. hala bitmedi...
ekimde ne yapıcaz acaba??? benim 16 günde oradan var.. :) artık günler 4 misli uzun geliyor sanırım..

veeeeeeeeee bugün şafak 22 zemuszemus hihoyyyt
ay bu ne heyecan anlatamam.. bıraksam sanki yüreğim uçup gidecek kıbrısa kadar..
opuyorumnanaktan

evet yahu neredeyse bitirdik bu günleri çok şükür hislerime öylesine derinden tercüman olmuşsun ki.. her telefon sesin de aynı heyecanı hisseder oldum.. bende 1 sene oluyor göremedim yüzünü.. msnde gördüm 1-2 kez.. görüyorsun ama uzanamıyorsun.. uzaklığı hissettirmekten başka bir yararı olmuyor bana.. acı saplanıyor içime..
canım geçecek bugünler sabırla, güçle.. bitireceğiz hepberaber en güzel şekilde inşallah..

canım senin askerinin durumu nasıl bu ara?? benim ki çok alıngan, çok stressli.. yanlış anlıyor bazen beni.. üzüntü duyuyorum bu durumdan.. şafak sıkıştırıyor diyor bana sonra da.. :1no2:

Son düzenleme:

ya işte benim ki aynı böyle.. dediğn gibi önceden böyle bir durum yaşamaıyorduk.. endişe ediyorum diyor.. sürekli sakındırmak istiyor.. anlatsam da anlamıyor zaten.. tüm algıları kapalı sanki.. bende ister istemez olumsuz etkileniyorum tabi.. biraz daha hoşgörü ve anlayış beklediğimi söylüyorum.. keza kendimde gücüm yettiğince hoşgörülü davranmaya gayret ediyorm.. kırılmamaya çalışıyorum..
umarım günlerimiz bittiğinde bu adanın etkisinden tamamen kurtuluruz tatlım..

Son düzenleme:
ah canım kıyamam.
senin için daha zor olucak.
ama hayırlısıyla atlatıcaz inş.
allah başka engel koymasın önümüze. zaman bu istesekte istemesekte geçiyo sonuçta.
tek ihtiyacımız sabır canım.
allah kavuştursun şimdiden.

saol cnm yha düşüne düşün ekafayı yicektm 2 sene nişanlı kladık bi hafta ayrı kalamadık hep görştk şimdi 15 ay gözmde 15 sene gibi gelio ama atlatıcaz napalım hem özlem sevgiyi aşkı daha kuvvetlendirioo gelince daha güsel olucak herşey allah tüm asker yolu bekleyenlere kavuştrsun eşlerini

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…