- Konu Sahibi muhammedimingamzesiyim
-
- #11.441
ay canım vermiyo numarayı ben arıyorum diyo 2 gün aramasa merak ediyorum işte inat beninmkide öle napalım hele arkadaşlarınınkini asla vermez dedim ya aşırı kıskanç diye değişik bi tip benimki yani :)))aman canı isterse arasın napim söledim zaten çok dert etmiyorum artık düşünmemeye gayret ediyorum ne kadar hekediyo sewgimi gelince göreceğiz ... kırdı biraz beni düzelir inşallah..
canım ne güzel 2 heyecan ardarda sewdiğin geldiğinde yenersiniz bir olup merak etmee:))
ona hiç bişey demiyorum canım ya kıyamıyorum hayırlısı olsun bakalım hakkımızda yarın çarşı izni var göreceğim msn de bakalım tavırları nasıl olacak artık bazı şeyleri ondan bekliyorum gelene kadar sabredeceğim bakalım gelinceolmadı oturur konuşurum olursa olur olmazsa herkes yoluna ne yapalım çok sewiyorum onu ama artık sabrım tükeniyor seninde dediğin gibi benimde heyecanım gitti düzelir inşallah
inşallah hayatım bizimki geldiğinde düzelecek tam anlamıyla yani bana öyle geliyo
inşallah çabuk ayıkır bizimkide:) çocuk gibi azarlamaktan vazgeçer beni yoruldum çünkü
elinden gelse odaya kapatıp bide kilit vuracak üstüme sewdiği için yapıyor biliyorum ama
of neyse yarın düzelir yüzünü görünce yumuşarım bende :))
canım kıyamam çok geçmiiş olsun seninki haklı biraz benim olcak kesin kilidi vururdu üzerime walla dikkat et hayatım kendine kendinden çok seni düşünüyordur oda haklı kendince endişe eder tabiki umarım izlemez haberleri söyleme bari zehirlendim felan diye sen iyisin dimi şimdi bi şeyin yok çok geçmiş olsun tatlım ya nasıl bir ülkede yaşar olduk ...
bazen gururmu duymalıyım türklüğümden bilemez oldum türk türke karşı alalah sonumuzu hayır etsin...
aynen aynen.. benm çalışmama bile muhalefet oldu.. 6 yıldır buradayım.. vakıftayım.. kendide biliyor tanıyor.. ama yok taksim'deyim ya... istemiyor.. yanımda olamadığı için rahat etmiyormuş içi.. endişe ediyorum senin için diyor.. bide bugün haberleri izleyince yine kriz çıkacak.. savaş yaşandı burada bugün yine.. atılan gaz bombolarından zehirlendim bi ara bende.. neyse ki arkadaşlar yetişti hemen.. gözlerim ve ciğerlerim yandı resmen.. malesef etkilenmemek elde değil..
eh ne de olsa burası istanbul.. alıştık gaz bombaları ile karşılaşmaya..
tabi ki ona söylemeyeceğim bunları..
şmdi bizde uzakta olduklarından ve askerlik psikolojisinden dolayı hassaslar.. gelince herşey düzelecek canım.. az daha sabır..
N€RGİS;9486438 .!.:canım cok gecmiş olsun. Allah sonumuzu hayır etsin :Saruboceq:
bende daha 420 lerdeyim bilmiyorum hiç saymadım daha çok war diye mafoldumben
kars- sarıkamış:teselli:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?