Işte Şafak panomuz... Şafak kaç tezkereci güzeller...?

o zaman canm sende kıskançlığa, hasrete vuracaksın sana ulaşıcağım istediğimde diye şart koşacaksın.. :) valla zaten ada almış seni, birde ben ulaşamayacağım istedğimde.. daha bir eziyet.. ama bu kadar sabr etmişsin geriye bişey kalmamş artık..
canım son günlerin stressine çok dikkat et.. biliyorsn daha geçen gün biz de yaşadık.. son günler çok stressli geçiyor.. dört duvar arasına sığamıyorlar.. saçmalıyorlar farkında olmadan :) sonra anlayacaktır hatasını.. bu hassas dönemde biraz daha sabır göstermemiz gerekiyor.. geldiğinde sence acısını çıkartırsın benim gibi yerimseniben
sevgiler canm,

Son düzenleme:

canım hani şafak sıkıştırıyorlar diyorlar ya.. işte son günlerde dikkat edilesi bir konu.. öyle bunalmıştır ki oda.. en yakında kim var?? - sen
dolayısıyla sana yansıyor olumsuzlukları da.. azıcık daha sabır tatlım.. biliyorsun beni de bir kaç gün evvel epey deli etmişti.. ama çabuk uyandı.. farketti hemen hatasını.. öemli olanda bu zaten.. geçici bir süreç bu tatlım..
güzel haberlerini bekliyorum ona göre yerimseniben

aynen aynen.. benm çalışmama bile muhalefet oldu.. 6 yıldır buradayım.. vakıftayım.. kendide biliyor tanıyor.. ama yok taksim'deyim ya... istemiyor.. yanımda olamadığı için rahat etmiyormuş içi.. endişe ediyorum senin için diyor.. bide bugün haberleri izleyince yine kriz çıkacak.. savaş yaşandı burada bugün yine.. atılan gaz bombolarından zehirlendim bi ara bende.. neyse ki arkadaşlar yetişti hemen.. gözlerim ve ciğerlerim yandı resmen.. malesef etkilenmemek elde değil..
eh ne de olsa burası istanbul.. alıştık gaz bombaları ile karşılaşmaya..
tabi ki ona söylemeyeceğim bunları..

şmdi bizde uzakta olduklarından ve askerlik psikolojisinden dolayı hassaslar.. gelince herşey düzelecek canım.. az daha sabır..

Son düzenleme:

AMın canım Allah sonumuzu hayır etsin.. poliste çok acımasızdı malesef.. başımızdan aşağı bombalar yağdı resmen.. toz dumandık.. bende sakındım vakıftan çıkmadım gürültü başlayınca.. ama bombalardan biri binamızın kapısına geldi.. yayılan dumanlar tüm pencelerden içeri sızdı.. astım hastasıyım zaten.. kriz yaşadım ilk o anda.. ama ALlahtan tek değildim, sokakta değildim.. toplarlndım, dinlendim. atlattım çok şükür. o anın tarifi yok malesef.. bir gürültü, bir karmaşa.. dumanlardan dolayı ölü bile varmış diye haberler geldi.. Helikopterler havalarda uçuşuyor sabahtır, burası savaş alanına döndü yine.. umarım izlemez haberleri.. bir krizde biz yaşıcaz yoksa.. dışarda ki cehennemi akşam izlicem bende artık.. ne kadarı nasıl yansıdı bilmiyorum..
güzel niyetlerin için teşekkür ederim canım..
yarın güzel bir gün olması temennisiyle;
iyi akşamlar canım..

Son düzenleme:

canım cok gecmiş olsun. Allah sonumuzu hayır etsin :Saruboceq:

Uzun bir yol var Aramızda
Bir ucunda sen bir ucunda Ben
Bir Ateş yanıyor Bağrımda
Ateşi Sen dumanı Ben
Umut dolu gözyaşlarım
Ağlatan Sen ağlayan Ben
Hasretlik Söyler Şarkımızı
Söyleten Sen Söyleyen Ben
Aşkımızı Dile Getiren mektupla
Kağıdı Sen kalemi Ben
Ayrıyız Şimdi Birbirimizden
Askerde Sen Uzakta Ben
10 ocak gel artık yarimi görmek istiyorum ona sarılıp koklamak doya doya öpmek bağrıma basmak istiyorum

Son düzenleme:
bende daha 420 lerdeyim bilmiyorum hiç saymadım daha çok war diye mafoldumben
kars- sarıkamış:teselli:

BENİM EŞİMDE ACEMİLİĞİ BİTİNCE İLK KARS SARIKAMIŞSA GİTTİ ORDA 2-3 AY KALDIKTAN SONRA TUNCELİYE GÖNDERDİLER.SARIKAMIŞ GÜZEL CANIM HİÇ OLMAZSA NETE ÇIKABİLİYOLAR.ÇARŞILARI VARDI.HEMDE O KADAR DA TEHLİKELİ DEĞİL ORDAYKEN İÇİM RAHATTI.BENİM ŞAFAĞIM ŞUANDA 25 İNŞALLAH SENDE BU GÜNLERİ GÖRÜRSÜN CANIM...:Saruboceq:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…