Işte Şafak panomuz... Şafak kaç tezkereci güzeller...?

FAZLA GAZA GELİPTE BİDON GİBİ OLMA SONRA:roflol:

yok şimdi iiyim böle klacam çok zayıftım kupkuru bişidim omuzuma yatıyodu kemiklerim bnatıyomuş kafasını kaldırıyodu şimdi ii onun işine gelir böle nere el atsa azıcık mazıcık bişiler geli ertık eline...delikafaduldenkaydirigubbakcemile3

herkese günaydın....
ve şafaaak 12 :teytey::teytey:

bitiyormuş meğer bu günler.. bitiyormuş... ay çok heyecanlandım.. haftaya ctesi kavuşuyoruzz... kaydirigubbakcemile2

ne mutlu sana canım.
sonunda kavuşuyorsunuz.
allah bizede göstersin ogünleri.

amin canım..
teşekkür ederim.. Asker yolu bekleyen herkese kavuşmayı nasip etsin Rabbim..
ya bende burada hep vuslata erişenleri hep kutlar ve darısı başımıza derdim.. geldi bu günler çok şükür.. geçmiyor geçmiyor sanırdım.. şuan sanki bu satırları ben değil başkası yazıyormuş gibi geliyor.. :) şaşkınım.. göreceğim o ana kadar inanamayacağım bitttiğine sanırım :)

o anın planını kuruyoruz şimdi.. havalimanına geldiği saati bir tek ben biliyorum.. kimseye söylemedi.. soranlara da söylemiyor.. dış hatlar kapısından içeri girdiği o anı heyecandan ölmezsen fotoğrafını çekeceğim.. sonrada koşarak sarılıcam.. sonrada kahvaltı yapmaya gideceğz.. kaydirigubbakcemile2 umarım hava günlük güneşlik olur :Saruboceq: akşama doğru da akraba ziyaretlerine sıra gelicek.. bir hafta istanbulda kalıp sonrada ailesinin yanına mardin'e gidecek.. yine şafak sayıcam.. ama bir haftacık.. ailesi, annesi de yolunu gözlüyor benim gibi.. (önce istanbula geliyor diye azıcık sitem etmişler ama biz bugünleri hakettik özlemim diyor opuyorumnanaktan) zaten döndükten sonrada hep beraberz kısmetse.. evimizi hazırlıcaz artık.. ay heyecandan kalbim duracak.. opuyorumnanaktan

Son düzenleme:

nekadar güsel hayaller,planlar. hepsi gerçeklerşir,o bir haftayı engüsel şekilde geçirirsiniz inş. opuyorumnanaktan

:sinifsinif::sinifsinif: çok özleim kocamı inşallahh bu günler çabuk geçer şu ekim ide bitirsek n egüzel olcakkk aylarrr çabukk geçin :Saruboceq:
şafak :155 imdat imdat

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…