- Konu Sahibi muhammedimingamzesiyim
-
- #11.401
FAZLA GAZA GELİPTE BİDON GİBİ OLMA SONRA:roflol:
kzlar bişey sorcam
gelince eşinizi ya da nişanlılarınızı nasıl karşılamayı düşünüyorsunuz biraz fikir sahibi olmak istiyorum
ay ben çok fena oldum yaa bugünkü konuşmadan sonra...:roflol:
yok cnm bnm hepsini kullanmadık ama 10 gün kullandık saten 10 gün filan vardı galiba aramızda bide 10 daha izin kullanınca fark 20 oldu:çok üzgünüm:
ne mutlu sana canım.
sonunda kavuşuyorsunuz.
allah bizede göstersin ogünleri.
amin canım..
teşekkür ederim.. Asker yolu bekleyen herkese kavuşmayı nasip etsin Rabbim..
ya bende burada hep vuslata erişenleri hep kutlar ve darısı başımıza derdim.. geldi bu günler çok şükür.. geçmiyor geçmiyor sanırdım.. şuan sanki bu satırları ben değil başkası yazıyormuş gibi geliyor.. :) şaşkınım.. göreceğim o ana kadar inanamayacağım bitttiğine sanırım :)
o anın planını kuruyoruz şimdi.. havalimanına geldiği saati bir tek ben biliyorum.. kimseye söylemedi.. soranlara da söylemiyor.. dış hatlar kapısından içeri girdiği o anı heyecandan ölmezsen fotoğrafını çekeceğim.. sonrada koşarak sarılıcam.. sonrada kahvaltı yapmaya gideceğz.. kaydirigubbakcemile2 umarım hava günlük güneşlik olur :Saruboceq: akşama doğru da akraba ziyaretlerine sıra gelicek.. bir hafta istanbulda kalıp sonrada ailesinin yanına mardin'e gidecek.. yine şafak sayıcam.. ama bir haftacık.. ailesi, annesi de yolunu gözlüyor benim gibi.. (önce istanbula geliyor diye azıcık sitem etmişler ama biz bugünleri hakettik özlemim diyor opuyorumnanaktan) zaten döndükten sonrada hep beraberz kısmetse.. evimizi hazırlıcaz artık.. ay heyecandan kalbim duracak.. opuyorumnanaktan
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?