- Konu Sahibi muhammedimingamzesiyim
-
- #11.501
ben 11 aydan beri sallamamaya çalışıyorum cnm ama o gittiğinden beri bana demediği çirkin laf kalmadı nefret ediyorum pis sevgini istemiyorum si..git git sen başkasını bulursun gibi bir sürü şey ve hala bunların üstüne benim aramamı bekliyor benden ona ait olan herşeyimi göndermemi istedi aldıklarını gönderirimde içimdekiler ne olucak...
canııııımmmm hadi gözün aydın teklere düştünüz sonunda 9 bugün :)) bitti tatlım artık ya
için kıpır kıpırdır şimdi:)) bizim şafak 22 bugün az kaldı yaa dün güzeldi tatlım desteğin için
saol son günlerin çok zor olduğunnu artık sabrının bittiğini söylediyanımda ol diyo başka
bişey demiyo hiç bişey demedim artık beni çok kırdığını söyledim gelince itinayla telafi
edecekmiş söz verdi:)
artık şafak saymıyorum...ayrıldık dün gece nefret ediyorum senden istemiyorum pis sevgini dedi pis sevgimle ona 3 yılımı verdim...şafak doğan güneş artık...
24 günüm kaldı canım mayısın 1inde çıkıyo inşallah.daha gelmedi yani.sen nasılsın hiç görünmüyon be nacidem
cnm bnmya.çok üzüldüm gerçekten. koskoca 3 sene. çok zor senin için.
inş düzelir aranız.bikaç gün içinde arar belki,pişman olur.
peki nerde askerlik yapıyor. zor mu askerliği.
Şafak 407turkbayragi
mehtap 22opuyorumnanaktan
handancım anlayacaktır hatasını elbet.. bırak arama bi kaç gün.. hasretle geçen günlerin yarattığı sıkıntılar bunlar.. hepimiz yaşıyoruz malesef... son günlere doğru da iyice şafakta sıkıştırıyor.. sen dikkat et canm bu günlere.. duyma ne derse.. geç gitsin.. bırak yaptığı hatayı düşünsün, anlasın.. arasın.. sevgiler,
hakkaride yapıyor cnm askerliğini bugün 126 şafak ama zor değil topçu kendisi arada nöbet tutarsa o genelde bilgisayar başında ama net çarşı filan yok 8 aydır sadece telefonda görüşüyoruz iznede gelemiyor zor evet anlıyorum ama bu ne ilk nede son bu ağıza alınmıcak o kadar ağır laflar var ki özlemimin üstüne birde bunlar eklenince dayanamıyorum dayansamda o artık istemiyormuş pis sevgimi :gitme:
teşekkür ederim kızlar desteğiniz için :gitme: :gitme:
hakkaride yapıyor cnm askerliğini bugün 126 şafak ama zor değil topçu kendisi arada nöbet tutarsa o genelde bilgisayar başında ama net çarşı filan yok 8 aydır sadece telefonda görüşüyoruz iznede gelemiyor zor evet anlıyorum ama bu ne ilk nede son bu ağıza alınmıcak o kadar ağır laflar var ki özlemimin üstüne birde bunlar eklenince dayanamıyorum dayansamda o artık istemiyormuş pis sevgimi :gitme:
teşekkür ederim kızlar desteğiniz için :gitme: :gitme:
N€RGİS;9516513 .!.:kasımın 1 inde mi demek istedin gamzem:)))))
N€RGİS;9516513 .!.:kasımın 1 inde mi demek istedin gamzem:)))))
öyledir nergiscim,onun da niyeti yoktur şafağı uzatmayakaydirigubbakcemile3
hem mayıs bizim ayımız olacak inşallah:lepi:
şafak.......222
biten...... 228
mehtap.......66 YOZGATkaydirigubbakcemile
evet hiç kaçmıyor walla ..allah korusun walla dayanamam mayısa kadar felan çok hastayım negis boğazlarım indi gripte var aklım başımda değil hiç kendimde değilim ondan hiç farketmedim bile .yatıyom şimdikkkmafoldumben
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?