Işte Şafak panomuz... Şafak kaç tezkereci güzeller...?

Amaannn canım ne sen sor ne ben söleyim yeni birşey değil 1ay dır sinyal veriyodu işde oldu bitti..
Sebebsız valla bende bılmıyorummm 5 sene hopp çöpeee 10 ay bekledığmle kaldım valla..

Amaannn canım ne sen sor ne ben söleyim yeni birşey değil 1ay dır sinyal veriyodu işde oldu bitti..
Sebebsız valla bende bılmıyorummm 5 sene hopp çöpeee 10 ay bekledığmle kaldım valla..

canım o beş sene öyle senin dediğin gibi hoop çöpe gidemez kanuşup anlaşmaya çalışın arada yaşanmış bir sürü anı var..

şafak 100 kocacımı ıslatcaklar bugün
inş. üşütüp hastalanmaz

benim kinide ıslatmışlardı.. üstünü de iyice kumlamışlar.. telefon videosu ile çekmiş arkadaşları.. koşturuyorlardı onu sağa sola :) bide kaçmıyorum kaçmıyorum diyor.. çok komik bir anı.. banada gödnerdi saklıyorum :)
havalar daha soğuk sayılmaz.. hasta olmaz inşallah eniştemiz, tatlım merak etme..
burdan sonrası artık daha bir heyecanla geçecektir.. su gibi geçsin günleriniz tatlım.. yerimseniben

Gamzecımm lısteden cıkar benı ...Ben artık beklemıyorumm ayrıldık bızz... Bana qelmıycek saymanında bı anlamı yokk ..buraya kadarmıs..

canm umarım düzelir.. hepimizin yaşadığı askerlik psikolojisinden farksız olmamasını temenni ediyorum.. hayırlısı olsn canım..

gamzecim geçmiş olsun.. iyi bak kendine tatlım.. acil şifalar.. a.s.

ben barıştım kızlar süperim zemuszemus kardeşini ona ait olan eşyaları alıcağını düşünerek geldiğini beklerken elinde çiçeklerle ve benim sevdiğim çikolatalarla geldi hemen ardında telefon etti özür diledi nerdeyse yüz kere ama dedim bu seferki çok ağır geldi dedim ki gerçekten öle oldu 3 gündür ne yaptığımı bilmiyordum oda bir daha olmıcak diyerek söz verdi umarım bir daha bu denli üzülmem kırılmadım mı kırıldım incindim ama seviyorum çok hemde senağlama bnmle aynı duruma düşen arkadaşa tavsiyem bir anda silip atma emin ol senden başka kimsesi yok orda nazı tek sana geçiyor anlıcaktır elbet hatasını ben arkadaşları dinledim iyi geldi sende dinle kk kızlarını tek teşekkürler kızlar buraı terapi gibi kaydirigubbakcemile3

şafak 125... rabbim tez zamanda sağsalim kavuştursun bizi :Saruboceq:
nazarlardanda korusun hepimizin aşkını

cnm nasıl sevindim anlatamamzemuszemus. gerçekten orda bizdn başkası yok.
her dk kafalarında biz varız. inş tekrarlanmaz canım...:1hug:

çooooook sevindim hihoyyytmesajını her gördüğümde güzel bi haber vermen duasıya açıyordum
bidaha olmaz inş. canım Rabbim bir ömür mutluluk huzur versin :1hug:

inşallah canım sağol on gün önce biran önce ıslatsalarda
bende iki basmaklı sayılara geçsem diyodum çok şükür geldi işte
ıslanma günü:jeyyar: inş. geldiği günüde görecem birde ben ıslatacam onu kaydirigubbakcemile5kaydirigubbakcemile3

kızlar nezmandsır yazamıyordum erkek arkadasım sırnaka cıktıgı için bunalımlıydım en son yazdığımda.Allaha şükürler olsun okadar rahat ki günde yeri geliyor 3 saat konuştuğumuz oluyor. ve hergün çok şükür sürekli konuşabiliyoruz. oyüzden günler bizim için çabuk geçiyor. ama yinede biz gün saymamaya karar verdik.:kedi: çünkü saydıkça günler geçmiyor bizim için. o yüzden nezamndır bu topiktede yazamadım. arasıra hesaplayınca bizim için daha zevkli oluyor aa ne çabuk ilerlemiş diyebiliyoruz. bugün baktımda aşkımla 90 günü devirmişiz zemuszemus sadece izne nekadar kaldığığnı geri sayım yapıyoruz
burda bana destekçi olam tüm arkadaşlarıma tekrar teşekkür ederim.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…