- Konu Sahibi muhammedimingamzesiyim
-
- #11.521
Gamzecımm lısteden cıkar benı ...Ben artık beklemıyorumm ayrıldık bızz... Bana qelmıycek saymanında bı anlamı yokk ..buraya kadarmıs..
Amaannn canım ne sen sor ne ben söleyim yeni birşey değil 1ay dır sinyal veriyodu işde oldu bitti..
Sebebsız valla bende bılmıyorummm 5 sene hopp çöpeee 10 ay bekledığmle kaldım valla..
Gamzecımm lısteden cıkar benı ...Ben artık beklemıyorumm ayrıldık bızz... Bana qelmıycek saymanında bı anlamı yokk ..buraya kadarmıs..
Kşke elimde olan birşey olsaydı ...Kısmet değilmişşş
şafak 100 kocacımı ıslatcaklar bugün
inş. üşütüp hastalanmaz
evet hiç kaçmıyor walla ..allah korusun walla dayanamam mayısa kadar felan çok hastayım negis boğazlarım indi gripte var aklım başımda değil hiç kendimde değilim ondan hiç farketmedim bile .yatıyom şimdikkkmafoldumben
ben barıştım kızlar süperim zemuszemus kardeşini ona ait olan eşyaları alıcağını düşünerek geldiğini beklerken elinde çiçeklerle ve benim sevdiğim çikolatalarla geldi hemen ardında telefon etti özür diledi nerdeyse yüz kere ama dedim bu seferki çok ağır geldi dedim ki gerçekten öle oldu 3 gündür ne yaptığımı bilmiyordum oda bir daha olmıcak diyerek söz verdi umarım bir daha bu denli üzülmem kırılmadım mı kırıldım incindim ama seviyorum çok hemde senağlama bnmle aynı duruma düşen arkadaşa tavsiyem bir anda silip atma emin ol senden başka kimsesi yok orda nazı tek sana geçiyor anlıcaktır elbet hatasını ben arkadaşları dinledim iyi geldi sende dinle kk kızlarını tek teşekkürler kızlar buraı terapi gibi kaydirigubbakcemile3
şafak 125... rabbim tez zamanda sağsalim kavuştursun bizi :Saruboceq:
nazarlardanda korusun hepimizin aşkını
ben barıştım kızlar süperim zemuszemus kardeşini ona ait olan eşyaları alıcağını düşünerek geldiğini beklerken elinde çiçeklerle ve benim sevdiğim çikolatalarla geldi hemen ardında telefon etti özür diledi nerdeyse yüz kere ama dedim bu seferki çok ağır geldi dedim ki gerçekten öle oldu 3 gündür ne yaptığımı bilmiyordum oda bir daha olmıcak diyerek söz verdi umarım bir daha bu denli üzülmem kırılmadım mı kırıldım incindim ama seviyorum çok hemde senağlama bnmle aynı duruma düşen arkadaşa tavsiyem bir anda silip atma emin ol senden başka kimsesi yok orda nazı tek sana geçiyor anlıcaktır elbet hatasını ben arkadaşları dinledim iyi geldi sende dinle kk kızlarını tek teşekkürler kızlar buraı terapi gibi kaydirigubbakcemile3
şafak 125... rabbim tez zamanda sağsalim kavuştursun bizi :Saruboceq:
nazarlardanda korusun hepimizin aşkını
benim kinide ıslatmışlardı.. üstünü de iyice kumlamışlar.. telefon videosu ile çekmiş arkadaşları.. koşturuyorlardı onu sağa sola :) bide kaçmıyorum kaçmıyorum diyor.. çok komik bir anı.. banada gödnerdi saklıyorum :)
havalar daha soğuk sayılmaz.. hasta olmaz inşallah eniştemiz, tatlım merak etme..
burdan sonrası artık daha bir heyecanla geçecektir.. su gibi geçsin günleriniz tatlım.. yerimseniben
canm umarım düzelir.. hepimizin yaşadığı askerlik psikolojisinden farksız olmamasını temenni ediyorum.. hayırlısı olsn canım..
gamzecim geçmiş olsun.. iyi bak kendine tatlım.. acil şifalar.. a.s.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?