- Konu Sahibi muhammedimingamzesiyim
-
- #1.121
SEVDAMIN GÜNEŞİ , GÖZÜMÜN NURU
HERŞEYİM BİRTANEM ASKERDE ŞİMDİİİ
GÖZÜMÜN BEBEĞİ , CANIMINİÇİ
HERŞEYİM BİRTANEM ASKERDE ŞİMDİ
AĞLAMA NE OLUR DÖNER DİYORLAR
O DA SENİN İÇİN AĞLAR DİYORLAR
ECEL VURSA BİLE ŞEHİT DİYORLAR
HERŞEYİM BİRTANEM ASKERDE ŞİMDİ
O BENİM SEVDALIM NÖBETTE ŞİMDİ :a015: :a015: :a015:
benimkide denetlemede.....senağlama
aramıyodu 4 gündür meğer denetleme varmış yemin ederim ayakta uyuyorum diyo tam yatıyoz uyumaya dalıyoz paldır küldür dalıyolar kalkın iştimaya gece atışına hemen giyiniyoz 5 dk da sonra buz gibi karın üzerine yat atış yap 2 saatlik uykuyla duruyorum 4 gündür diyor bugün 3-5 nöbeti varmış.allahım ne zor şey askerlik yaa kıyamam ki nasıl kıyarım ben onu uyurken uyanır die öpmeye kıyamazdım.adamlar dingonun ahırına dalar gibi dalıp hayvan gibi uyandırıyolar çok sinirim bozuldu wallaklava:senağlama
aramıyodu 4 gündür meğer denetleme varmış yemin ederim ayakta uyuyorum diyo tam yatıyoz uyumaya dalıyoz paldır küldür dalıyolar kalkın iştimaya gece atışına hemen giyiniyoz 5 dk da sonra buz gibi karın üzerine yat atış yap 2 saatlik uykuyla duruyorum 4 gündür diyor bugün 3-5 nöbeti varmış.allahım ne zor şey askerlik yaa kıyamam ki nasıl kıyarım ben onu uyurken uyanır die öpmeye kıyamazdım.adamlar dingonun ahırına dalar gibi dalıp hayvan gibi uyandırıyolar çok sinirim bozuldu wallaklava:senağlama
nasılsız kızlar bende dün sabah 7 de askerimin yanına gitmem lazımdı uçağı kaçırdım bir sonrakine bindim ama 12 de orda oldum zaman kaybı oldu.ayağımın tozuyla şimdi geldim eve ÇOK KÖTÜYÜM senağlamasenağlamasenağlamaçok zor oldu ayrılık görmemek daha iyimi anlamadım boğuluyorum sıkıntıdan başa döndüm yine içim çok acıyor nefes alamıyorum sanki sizimle paylaşmak istedim arkadaşlar benim halimden sadece siz anlarsınız çünkü
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?