Işte Şafak panomuz... Şafak kaç tezkereci güzeller...?

kaydirigubbakcemile2 kıslarrrr bugün safak 34 kocısımın askerlık yaptıgı yerr ayy 34 de geldık yaaa bıtecek ısallh hala ınannamıyorum ama İSTANBUL İSTANBUL İSATNBUL
[/URL][/IMG]

HARBIYE ORDU EVİ 87/4 :lepi:

SEVDAMIN GÜNEŞİ , GÖZÜMÜN NURU
HERŞEYİM BİRTANEM ASKERDE ŞİMDİİİ
GÖZÜMÜN BEBEĞİ , CANIMINİÇİ
HERŞEYİM BİRTANEM ASKERDE ŞİMDİ
AĞLAMA NE OLUR DÖNER DİYORLAR
O DA SENİN İÇİN AĞLAR DİYORLAR
ECEL VURSA BİLE ŞEHİT DİYORLAR
HERŞEYİM BİRTANEM ASKERDE ŞİMDİ
O BENİM SEVDALIM NÖBETTE ŞİMDİ
:a015: :a015: :a015:

topiğin tezkere güzelleri(poposuna tepüğü vurmak üzre olduklarımız hehehehe)sırnaşık şey:dance:

1.seahorse=5 amasyaya SELAM :hooray:

2.bujimenekşe=33 içel e SELAM

3.GGÖZEN=34 istanbula SELAM

4.bebix=38 kayseriye SELAM

5.salihalil=62 tunceliye SELAM

6.avukat_adayı_aslı=72 batmana selam

7.desert06rose=73 şırnak a SELAM

8.p_nr=76 ığdıra selam

benimkide denetlemede.....senağlama
aramıyodu 4 gündür meğer denetleme varmış yemin ederim ayakta uyuyorum diyo tam yatıyoz uyumaya dalıyoz paldır küldür dalıyolar kalkın iştimaya gece atışına hemen giyiniyoz 5 dk da sonra buz gibi karın üzerine yat atış yap 2 saatlik uykuyla duruyorum 4 gündür diyor bugün 3-5 nöbeti varmış.allahım ne zor şey askerlik yaa kıyamam ki nasıl kıyarım ben onu uyurken uyanır die öpmeye kıyamazdım.adamlar dingonun ahırına dalar gibi dalıp hayvan gibi uyandırıyolar çok sinirim bozuldu walla klava:senağlama

yapcak bişimiz yok canım sabret o günlerde geçicek...neler geçmioki.. tabi zorlarlar bu zamanlarda bizde çok zorlanmıştık geçmez dediğimiz günler bak şimdi nasıl geçti...Allah sabrını verio alışıo onsuzluğa bi saatten sonra.. bana sanki tanıdığımdan beri hep askermiş gibi gelio mesela hiç sivil hayatındayken ne yapardık parça parça anımsıyorum o da gerçek deilmiş rüyaymış gibi... :çok üzgünüm:

askerlik böle işte.acıma fln yok...hayatlarında görmedikleri eziyetleri görüyolar..Çok üzgünüm çoook
sevdicegimmm şafak 84 bugünsositososito

Canım Karsta hava soğuk değilmi benim eşim 1 saat nöbet tutuyor mesela 11 12 ya da 3 4 gibi ağrıyla kars yakın yani karsta soğuktur ki erzurumda eşimin arkadaşı askerlik yapıyor onlarda 1 saat tutuyormuş

nasılsız kızlar bende dün sabah 7 de askerimin yanına gitmem lazımdı uçağı kaçırdım bir sonrakine bindim ama 12 de orda oldum zaman kaybı oldu.ayağımın tozuyla şimdi geldim eve ÇOK KÖTÜYÜM senağlamasenağlamasenağlamaçok zor oldu ayrılık görmemek daha iyimi anlamadım boğuluyorum sıkıntıdan başa döndüm yine içim çok acıyor nefes alamıyorum sanki sizimle paylaşmak istedim arkadaşlar benim halimden sadece siz anlarsınız çünkü

Kıyamam ben sana canım benim :teselli: keşke öbür hafta gitseydin sabah 7de. zor olmuştur aslında görmemek galiba en iyisi ben çarşı izninden giderken bile çok kötü oluyorum nette. değilki yanına gidicem gelicem heralde bgn kaldırırdınız benim cenazemi. izine gelicek 1 buçuk ay sonra filan benim eşim inan geleceğinden çok nasıl döneceği beni düşündürüyo anlıyorum seni üzülmeeesenağlama bugünlerde geçtiğinde dönüp bakıcaz vay be dicez askerliği bile yedik

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…