- 28 Haziran 2007
- 2.135
- 1.288
- 333
- Konu Sahibi muhammedimingamzesiyim
-
- #11.741
canım bitti çok şükür gece uyuyamazsın artık paylaşıyorum tatlım heyecanını
çok mutlu oldum senin adına darısı başımıza artık :))))
Özlemim
Allah kavuştursun cnm...kmbilir ne zor günler geçirmissndir neler çekmissndr ama sevginz herşeyin üstesinden gelmiştir...bida hiç ayrılmayın inş hep mutlu olun..ben daha 400 deyim yolun çok başındayım dualarını eksik etme artık tatlım bizden opuyorumnanaktan
aşkımla konuştuk az önce 100den düşün arkadaşlar var yeni gelenler oldu onlar daha yeni
başlıyo kıyamam onlara diyo onların şafağını sayıyo aşkım benim bizimki çook az kaldı 4
gün sonra tek rakamlardayız kıkır kıkır nası gülüyo telefonda sesini neşeli duyunca benimde keyfim yerine geldi yaaeylül bitmek bilmemişti ama ekim daha çabuk geçti sanki allah
bu heyecanı hiç almasın yüreğimizden :))
ve şafak 1 :) bitirdik çok şükür.. yarın bu saatte yanıbaşındayım paşamın..
Allahım çok şükür bu günleri de nasip ettin sonunda.. hiç bitmeyecek sanırdım başlarda.. hele ilk günlerde ne ağladım bir ay.. geçmez bu günler diye.. saymadım çoğu günleri başlardayken.. küstüm istanbula.. küstüm onsuz geçen günlere... küstüm deniz'e.. onu benden aldılar diye.. tam 460 gün vardı aramızda.. birde uçsuz bir umman.. ama bitti işte.. halen şaşkınım.. mutluyum..
burada birbirimizin gücünden güç aldık.. mutluluğu ile mutlu oldk.. heyecanına ortak olduk.. destek olduk.. en önemlisi bir aile olduk.. hepinize sonsuz teşekkür ediyorum.. hayırlı tezkereler diliyorum..
içinizde ki güç ve sabır hiç eksilmesin..
opuyorumnanaktan
ESKİŞEHİR de sizi kocamn kocaman kucaklıyor a.s
bir an önce kavuşmanız dileğiylee:Saruboceq:yerimseniben
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?