Işte Şafak panomuz... Şafak kaç tezkereci güzeller...?

günaydın kızlar.
nişanlım şöförlükten çıkmış dün.iç hizmete falan bakıcam diyo.
belki söğüttede kalabilirmiş.
en fazla yemek,bulaşık,temizlik,yat kalk sürün derler onlarıda yaprım diyo. yeterki zmn geçsin sana kavuşayım diyomafoldumben
şafak 400
mehtap 15

özlem gözünüz aydın canım yediniz şafağı:lepi:

ay canım çok teşekkür ederim valla inanılmaz heyecanlıyım.. yüzümde güller açıyor zaten günlerdir :) bir mutluyum, bir şarkılar söylüroum danslar ediyorum içim kıpır kıpır.. sığmıyor yüreğim içime.. braksalar uçacağım kıbrıs'a doğru sanki. :) ama kanatlarım yok denemiyorum :) :dance:
darısı başınıza olsun canım benim..

benim daha safak baslamadı aralıkta baslayam safak saymaya ama gitmesine 30gün varrr ahh kocam ahhh bi gidip gelse hayırlısıylaa...........allah sabır versin aske güzelleineeeee

walla bebeeem çok şanslı nişanlın bak benimki şöför sabah akşam yatması belli değil yemesi belli değil düşün yani canım benim
her dakka dışarıda şöförlük başa bela be canım
zavallı aşkım zaten ne nete girebiliyo ne çarşısı var bide son olay telefonu olmayan biri ihbar etmiş bunları 19 kişide telefon var demiş ve telefonları olmayan 2 kişiyide sölemiş zaten şimdi bide bu olay canımı sıktı bi :a015:telefonumuz vardı onuda elimizden alıyolar sanki ne olcak geberdiler klava:

kesin kndnde yok diye böle bi gıcıklık yapmıştırklava:
söğüttede ustalarda varmış tlf. hatta bitane toprak bulmuş.
ne zmn istersen gel görüş demiş.bide bnmkini koruma altına falan almış.
şuan baya bi rahat işi.nette öle okumuştum bi, ustalardan birini bulup sırtınızı dayadınızmı sizden rahatı olmaz diyodu.
sanırım doğruymuş..
azönce kayınpederim geldi.konuştuk öle biraz.ben ona olma dedim ama dinlememişti.
çıkması iyi oldu dedi.gecesi gündüzü belli değil şöförlüğün,biyerine bişe olsa senden biliyolar ki zaten çoğu araç eski,onları kullanmak araba kullanmaya benzemez dedi.

aşkım izine gelmişti gitti 2 gün önce şimdiden özledim. çok zor oldu ayrılmak. sanki askerliğe ilk başladığı günki gibi oldum yaa offf nezaman temelli gelecek ne zaman bida gidecek korkusu olmicak içimde... oooff. oofff... ha bu arada kafama takıldı bişi sorcam kızlar. şafak tablosunu ben 460 gün diye hazırlamıştım. ama nişanlım tam 460 gün olmadığını söledi.. kaç gün yapıyolar tam olarak?? ona göre sayalım yanii

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…