Işte Şafak panomuz... Şafak kaç tezkereci güzeller...?

kıslarrrr serdarım yarın gidiooomafoldumben o kadar kötü bişi ki onunla çok güzel yedi gün geçirdim ama bittimafoldumbenmafoldumben yarın sabah gidioooooo çok özlicemmmm çokkkkkmafoldumbenmafoldumben

canım sıkma canını Allahın izniyle sana sağ salim geri gelcek hem de hiiç gitmicekk kaydirigubbakcemile5

Biten:330 Şafak:100 HღU.. zemuszemus zemuszemus zemuszemus rabbim tek rakamlarada düşmeyi nasip etsin :Saruboceq:

amiiiin amiiiin bir an önce inşallah :Saruboceq:
ama nedense şu son 2 ay nasıl geçti anlamadım ben :lepi:

şafak 74 turkbayragi
bu haftada bitseydi hihoyyyt

ay kullanıcı resminizi yeni gördüm bayıldım valla kaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3

ii akşamlar kızlaar nasılsnız...Bi günü daha bitirdik sonunda onlara biraz daha yaklaştık süper bişi bu duygu yaa...
"AŞKIMMMM ÇOK ÖZLEDıM BEN SENıııı...KOKUNU,GÜLÜŞÜNÜ,ELLERıNı HERŞEYıNı ÇOK ÖZLEDıM...SENı ÇOOOOKKK SEVıYORUM BıTANEM..."

sağolun arkadaşlar çok teşekkür ederim burası çok güsel bi yer ya buraya yazıorum sizde cevap yazıp destek oluosunuz ya özlemim hafiflio sanki hepiniz çok sağolun opuyorumnanaktanŞeniz

ŞAFAK 128

ARTIK ÇOK AZ KALDI CNMIN ıÇı BU GÜNLER GELSıN DıYE DUA EDıYODUK GELDı ŞıMDı DE PLAKALARA Bı DÜŞSEK DıYE DUA EDıYORUZ RABBıM O GÜNLERıDE GÖSTERıCEK ıNŞALLAHH:Saruboceq:

ALLAHIM SENı KORUSUNNN:Saruboceq:

sende sağol canım hepimiz aynı durumdayız paylaşarak azaltmaya çalışıyoruz sıkıntılarımızı:1hug:

aynen öle cnm bnm ama burası gerçekten çok farklı çünkü burada hepimiz birbirimizi çok ii anlıoruzz aynı şeyleri yaşıoruzz inşallah allah sevinçlerimizide hep birlikte yaşamayı nasib etsinnn:Saruboceq:

ay yok canım ben almim sırnaşık şey kendi şafağımı zor sayıyom sizinkinide yazınca sanki ikiye katlanıo :gitme: hemm seninki daha güzel oluo opuyorumnanaktan

hade be ben hayatta karışmam becerebiliyormuyum diye baktım
ya exceli iyi bilen biri varsa liste işi çok kolaylaşıcak aklımı basıma toplayamıyorum yoksa kaçmazdı benden:jeyyar: öle bişi yapardım ki sadece ggerektiğinde isim eklenirdi ama malesf o kadar sabrım yok senağlama

Amin..
evet canım sana katılıyorum bende baktım çevremdeki kimse beni anlamıyo teselli edecm diye daha fazla sinir edio dedim bakım bi benimle aynı dertte birileri vardır mutlaka onlarla geçirim bu zamanı :1hug:

ÇOĞU GİTTİ AZI KALDI

ŞAFAĞI YARILADIK

DİYENLER
(230/81 ARASI)

♥ ♥ 82 ARORA ♥ ♥

♥ ♥ 93 ÖZLEMOFOF ♥ ♥

♥ ♥ ŞIRNAK 100 DSH ♥ ♥

♥ ♥ ŞIRNAK 100 HAANDAAN ♥ ♥

♥ ♥ zonguldak 101 MELTEMRE ♥ ♥

♥ ♥ kuzeyırak 109 ÇİTLEMBİK ♥ ♥

♥ ♥ şırnak 121 MOON_610 ♥ ♥

♥ ♥ 126 CANDY67 ♥

♥ ♥ 132 UMUTEFE ♥ ♥

♥ ♥ 159 ZUZU88 ♥ ♥

♥ ♥ 175 İLDEMMM ♥ ♥

♥ ♥ 177 NERGİS ♥ ♥

♥ ♥ 194 BALPAREM ♥ ♥

♥ ♥ 196 MÜHÜRLÜ KADERİM ♥ ♥

♥ ♥ 201 EMOSSSSS ♥ ♥

♥ ♥ 209 ASEVER ♥ ♥

BİR GÜN GELECEK BİR GÜN KALACAK
BİR GÜN GELECEK BİR GÜN KALACAK...

Son düzenleme:
ÇOĞU GİTTİ AZI KALDI

ŞAFAĞI YARILADIK

DİYENLER
(230/81 ARASI)

♥ ♥ 92 ÖZLEMOFOF ♥ ♥

♥ ♥ ŞIRNAK 99 DSH ♥ ♥

♥ ♥ ŞIRNAK 99 HAANDAAN ♥ ♥

♥ ♥ zonguldak 100 MELTEMRE ♥ ♥

♥ ♥ kuzeyırak 108 ÇİTLEMBİK ♥ ♥

♥ ♥ 125 CANDY67 ♥ ♥

♥ ♥ ŞIRNAK 127 MOON_610 ♥ ♥

♥ ♥ 131 UMUTEFE ♥ ♥

♥ ♥ 158 ZUZU88 ♥ ♥

♥ ♥ 174 İLDEMMM ♥ ♥

♥ ♥ 174 NERGİS ♥ ♥

♥ ♥ 193 BALPAREM ♥ ♥

♥ ♥ 195 MÜHÜRLÜ KADERİM ♥ ♥

♥ ♥ 200 EMOSSSSS ♥ ♥

♥ ♥ 208 ASEVER ♥ ♥

BİR GÜN GELECEK BİR GÜN KALACAK...

son 3 ayda poposuna depüğü yiyenler

tezkereyi almış tezkere güzellerim

11 eylül 2009 aycaaaaaaaa

15 eylül 2009 damla_06

15 eylül 2009 boshayallerbunlar

17 eylül 2009 pembe-beta

17 eylül 2009 joeyfun

19 eylül 2009 azradilan

2 ekim 2009 arora (mehtap)

4 ekim 2009 dadluizmirli

4 ekim 2009 bıdışşş

17 ekim 2009 özlemim

17 ekim 2009 butterfly

27 ekim 2009 moon_610 (mehtap)

30 ekim 2009 mesture

30 ekim 2009 nisan yağmuru(mehtap)

31 ekim 2009 esperanza

01 kasım 2009 muhammedimingamzesiyim

02 kasım 2009 izmirperisi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…