Işte Şafak panomuz... Şafak kaç tezkereci güzeller...?

CANIM GÖZÜN AYDIN ALLAH BİR DAHA AYRILIK VERMESİN ÇOK SEVİNDİM SİZİN ADINIZAkaydirigubbakcemile5

Çok teşekkür ediyorummmopuyorumnanaktan
inş. hepiniz biran önce kavuşun
çoooook ama çok özelll sevinçlerin karıştığı bir duygu

izmir perisi gizemcim allah bidaha ellerinizi birbirinden ayırmasın bu son olsun güzelim..

teşekkür ediyorum canım.. inş. senindee

tüm asker yolu bekliyenlerin allah biran önce tez zamanda kavuştursun
Size SEVDİKLERİNİZLE SONSUZ MUTLULUK DİLİYORUM ÖMÜR BOYU

ii akşamlar kızlar nasılsınız bi gün daha bitti yaa bu yüzler hızlı mı geçio ne nasıl geçti anlamıyorum yaa bide öle güzel zamana denk geldiki tam kış hava erkenden kararıyo falan gün hemencecik bitiyo yani...

tatlım senidemi gönderiyoruz oh ne güzel yaa topiğimiz eksiliyo ama aynı zamanda şenleniyoda sizin kavuşmalarınızla ne güzel yaa bu gece çabucak geçer inşallah bi an önce yarın olurda kavuşursun sevdiğine canım şimdiden gözünaydın...:1hug:

kıslarrrr serdarım yarın gidiooomafoldumben o kadar kötü bişi ki onunla çok güzel yedi gün geçirdim ama bittimafoldumbenmafoldumben yarın sabah gidioooooo çok özlicemmmm çokkkkkmafoldumbenmafoldumben

kıslarrrr serdarım yarın gidiooomafoldumben o kadar kötü bişi ki onunla çok güzel yedi gün geçirdim ama bittimafoldumbenmafoldumben yarın sabah gidioooooo çok özlicemmmm çokkkkkmafoldumbenmafoldumben

canım benim üzülme inş. gelecek ve birdaha gitmicek bunu düşün zaman hızla akıp gitsin ve sevdiklerimize kavuşalım inşaallah

canım benim yaa çok bişey kalmadı artık esas dönüşüne. atlattığımız zamanlara bi bak kalan ne ki :teselli: deme böyle :gitme:

oooo gamzecim eşin gelmiş hayırlı uğurlu olsun Allah başka ayrılık yaşatmasın:Saruboceq:

geldi şımardın demi unuttun hemen geçrdiğin günleri ya bulmuş küsüo delimisn kız sen
saç meselesimi bu kadar uzadı :mymeka:

canım gözün aydınnnn

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…