- 18 Ağustos 2008
- 8.571
- 182
- 163
- Konu Sahibi muhammedimingamzesiyim
-
- #12.261
CANIM GÖZÜN AYDIN ALLAH BİR DAHA AYRILIK VERMESİN ÇOK SEVİNDİM SİZİN ADINIZAkaydirigubbakcemile5
izmir perisi gizemcim allah bidaha ellerinizi birbirinden ayırmasın bu son olsun güzelim..
Çok teşekkür ediyorummmopuyorumnanaktan
inş. hepiniz biran önce kavuşun
çoooook ama çok özelll sevinçlerin karıştığı bir duygu
teşekkür ediyorum canım.. inş. senindee
tüm asker yolu bekliyenlerin allah biran önce tez zamanda kavuştursun
Size SEVDİKLERİNİZLE SONSUZ MUTLULUK DİLİYORUM ÖMÜR BOYU
kıslarrrr serdarım yarın gidiooomafoldumben o kadar kötü bişi ki onunla çok güzel yedi gün geçirdim ama bittimafoldumbenmafoldumben yarın sabah gidioooooo çok özlicemmmm çokkkkkmafoldumbenmafoldumben
kıslarrrr serdarım yarın gidiooomafoldumben o kadar kötü bişi ki onunla çok güzel yedi gün geçirdim ama bittimafoldumbenmafoldumben yarın sabah gidioooooo çok özlicemmmm çokkkkkmafoldumbenmafoldumben
melekçim hergün giremem artık canımmm listeleri siz yapacaksınız artıkın fırsat buldukça bende yaparım gene..
ebrucum haklısın herşey yolunda gitseydi eğer 1 ay girmezdim ama küsüz benim herüfle ..konuşmuyommmmmmm onunlaaa
izmir perisi gizemcim allah bidaha ellerinizi birbirinden ayırmasın bu son olsun güzelim..
handancım şaka yapıyorum canım liste listedir güzeldi seninkide onunkiside ellerinize sağlık
canım üzülme yaa geriye ne kaldıkı geçicek biticek bi dahaki gelişinde artık bırakıp gitmicek bunu düşün canım bu son ayrılığın inşallah,unutma...
melekçim hergün giremem artık canımmm listeleri siz yapacaksınız artıkın fırsat buldukça bende yaparım gene..
ebrucum haklısın herşey yolunda gitseydi eğer 1 ay girmezdim ama küsüz benim herüfle ..konuşmuyommmmmmm onunlaaa
handancım şaka yapıyorum canım liste listedir güzeldi seninkide onunkiside ellerinize sağlık
Günaydın kızlar nasılsınız...opuyorumnanaktan
ŞAFAK=196
BİTEN=251
MEHTAP=42
ŞAFAK 1 turkbayragiturkbayragi
:sm_cool::sm_cool:
Adana seni benden kopardıı vee Adana geri veriyor
duygularımı anlatıcak sözzz yokkk
Çok mutluyum
458+10 gün cezayı bitiriyoruz yanii 468 günüüüü :sinifsinif:
ŞAFAK 1 Adana'ma Aşkıma selamlar...
İzmir kokunu özledi HERŞEYİM
Seni Seviyorum
Allah'ım herkesi biran önce kavuştursun :Saruboceq:
Zaman inş. hepiniz için çabuk geçer:Saruboceq:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?