- Konu Sahibi muhammedimingamzesiyim
-
- #12.481
AHH CANIM ARKADAŞIM YAA KIYAMAM BEN SANA NE OLDU BE CANIM ÖFF ŞU ASKERLİK KISA DÖNEM OLSAYDIDA BARİ BİZDE AZDA OLSA RAHAT ETSEYDİK YA ERKEN KAVUŞSAYDIK NE OLURDU:1no2:
ya bu askerlik nasıl bişi yaaa vatan borcu peki bizim emeklerimizin, üzüntülerimizin hesabını kim ödicekkk...gençliğimiz gidio beeee...........
ya bu askerlik nasıl bişi yaaa vatan borcu peki bizim emeklerimizin, üzüntülerimizin hesabını kim ödicekkk...gençliğimiz gidio beeee...........
BEN ÇIKIYORUM KIZLAR KENDİNİZE İİ BAKIN İİ GECELER YARIN GÖRÜŞÜRÜZ...:gitme:
BEN ÇIKIYORUM KIZLAR KENDİNİZE İİ BAKIN İİ GECELER YARIN GÖRÜŞÜRÜZ...:gitme:
ii geceler arkadaşlarrrr hepimiz rüyamızda sevgililerimizi görelim inşallaaahhhh:Saruboceq:
iyi geceler kızlar giremedim kaç gündür malum muhammet efe geldi hatta şuanda bile beni deli etmekle meşgul kapat diye diye başımın etini yiyor bi tripler bi tripler deli oluyorum döndü arkasını yattı en iyisi bende gidemmm yoksa bu saatte kavga çıkaracakkk....benim yanıma gelmek dururken nete giriyon diyo..iyi geceler kızlar öptüm sizi ....bikaç gün daha sıkın dişinizi yakında sıkılır nasılsa benden iyice ozaman gene burda olurumm iyi geceler a.e.o
iyi geceler kızlar giremedim kaç gündür malum muhammet efe geldi hatta şuanda bile beni deli etmekle meşgul kapat diye diye başımın etini yiyor bi tripler bi tripler deli oluyorum döndü arkasını yattı en iyisi bende gidemmm yoksa bu saatte kavga çıkaracakkk....benim yanıma gelmek dururken nete giriyon diyo..iyi geceler kızlar öptüm sizi ....bikaç gün daha sıkın dişinizi yakında sıkılır nasılsa benden iyice ozaman gene burda olurumm iyi geceler a.e.o
hiç kimse canım,ben razıyım herşeye ama o öle olmasın yaa karşımda yıkılmış vaziyette durmasın bi yandan anlatsın bana içini döksün rahatlasın içine atmasın hep diorum bi yandanda onu le görmeye dayanamıyorum...offff şu mehtap bi gelseeee herşey daha güzel olucak eminim...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?