Işte Şafak panomuz... Şafak kaç tezkereci güzeller...?

AHH CANIM ARKADAŞIM YAA KIYAMAM BEN SANA NE OLDU BE CANIM ÖFF ŞU ASKERLİK KISA DÖNEM OLSAYDIDA BARİ BİZDE AZDA OLSA RAHAT ETSEYDİK YA ERKEN KAVUŞSAYDIK NE OLURDU:1no2:

BUGÜN NETTE KONUŞTUK CANIM BAŞLARDA GAYET GÜZELDİ SONLARADA BU BAŞLADIHERŞEYİ ÇOK ÖZLEDİM DİE EN ÇOKDA SENİ ÖZLEDİM DEDİ SONRA SIRALAMAYA BAŞLADI ONU YAPMAYI ÖZLEDİM BUNU YAPMAYI ÖZLEDİM DİE..Bİ BAKTIM YAŞLAR GÖZÜNDEN DAMLADI DAMLICAK SONRA ÇIKTI HEMEN BEN ARTIK ÇIKIYIM DEDİ GİTTİ ÖLE AMA ÇOK KÖTÜ OLDUM YAA TUTLDUM KARŞIMDA ONU ÖLE GÖRÜNCE,HERŞEYE KATLANIRIM TAHAMMÜL EDERİMDE ONU ÖLE GÖRMEYE DAYANAMIYORUM CANIM BEEE...senağlama

ya bu askerlik nasıl bişi yaaa vatan borcu peki bizim emeklerimizin, üzüntülerimizin hesabını kim ödicekkk...gençliğimiz gidio beeee...........

evliliğimin 158 gününü çaldılar benden işten geç gelince kızıyodum patronuna 1 saat fazla ayrılığa tahammül edemezken evliliğiimin en güzl dönemlerini aldılar vatan borcu tamam ya karıcıklarına olan borçları mafoldumben

ya bu askerlik nasıl bişi yaaa vatan borcu peki bizim emeklerimizin, üzüntülerimizin hesabını kim ödicekkk...gençliğimiz gidio beeee...........

hiç kimse canım,ben razıyım herşeye ama o öle olmasın yaa karşımda yıkılmış vaziyette durmasın bi yandan anlatsın bana içini döksün rahatlasın içine atmasın hep diorum bi yandanda onu le görmeye dayanamıyorum...offff şu mehtap bi gelseeee herşey daha güzel olucak eminim...

iyi geceler kızlar giremedim kaç gündür malum muhammet efe geldi hatta şuanda bile beni deli etmekle meşgul kapat diye diye başımın etini yiyor bi tripler bi tripler deli oluyorum döndü arkasını yattı en iyisi bende gidemmm yoksa bu saatte kavga çıkaracakkk....benim yanıma gelmek dururken nete giriyon diyo..iyi geceler kızlar öptüm sizi ....bikaç gün daha sıkın dişinizi yakında sıkılır nasılsa benden iyice ozaman gene burda olurumm iyi geceler a.e.o

ya sıkılmayın birbirinizden iyi ol
bize ilkin o yeter hemn bi iş bulup başlasın sen öle gel aramıza
seni çok seviyorum ii vede mutlu vede huzurlu olursun inşaallah :1hug:a.s.

SİZ KEYFİNİZE BAKIN :lepi: :kedi:

günaydın bayanlar herkese huzurlu bi gün olur inşallah bu gün ama ben,im sabah sabah canımı sıktılar kaynana aradı daha yataktayken temizliğe çağırıyo... offfff ben nişanlıyken böleyse evlenince nolur bilmem çamaşırları makineye atıp bitince çıkarıp asmayı bile bana yaptırır o zaman heralde neyse akşam geç gelebilirim aranıza haberiniz olsun listeler nerde kaldı demeyin sonra hadi öptüm hepinizi görüşürüz akşama....Şeniz

oy kuzucum benim kız de get kocanım yanına manyah biz kaçmıyoz daha burdayız bi doysun kocan sana sen hemencecik doymuşsun heralde kaçıp gelion buraya delü keyfine bak yavrum sen gelirsin daha bi dur, sizde Allaha emanet olun canım Allah bozmasın ağzınızın tadını...kaydirigubbakcemile:asigim:

canım sanırım hepimiz aynıyız bu aralar,çok varmış gibi geliyo bana niyeyse
mehtabı dört gözle bekliyorum,artık öteye atıp durmasınlar dayanamıcam mafoldumben

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…