- Konu Sahibi muhammedimingamzesiyim
-
- #12.461
etmemmi her zman canm buyur gel opuyorumnanaktan
N€RGİS;9972166 .!.:sağol canım sen de iyi ki varsın ve iyi ki benim arkadasımsın:
GÜNAYDIN CANIM NOLDU NEDEN ARTTI MEHTAP KOMUTAN TARİHİMİ DEĞİŞMİŞ,BU ARADA BEN SENİN ŞAFAĞI DEİŞTİM AMA Bİ SORUN ÇIKTI SENİKİNİ YAZARKEN TEKRAR DÜZELTMEYİ UNUTMUŞUM HERALDE BU AKŞAM DÜZELTİRİM CANIM MEHTAP İÇİNDE BU KADAR ÜZÜLME 10 GÜN ÖNCE 10 GÜN SONRA FARKETMEZ ARADA Bİ HAFTA VAR SADECE ÖNEMLİ OLAN GELMESİ HEM GİDERKEN 10 GÜN DAHA AZALMIŞ OLCAK ŞAFAK...opuyorumnanaktan
N€RGİS;9972179 .!.:canım neden mehtap arttı kii
komutan öyle istemiş canım denetimlere göre ayarlamış sanırım
ümmücüm eline sağlık canım.sorun değil bu komutan şafağı da arttırıcak nasılsa
ben sabrediym diyorum da içime ata ata bi hal oldum
aman düşünmesin,kırmıym,incinmesin diyorum ama dün bi konuda aynılarını göremedim onda.küsüm ona konuşmıcam bi süre hatasını anlaması lazım
MÜHÜRLÜ KADERİM galiba şafak panosunu artık sen yapıyosun benim şafağı yanlış saymışım benmafoldumben benimki bugün itibariyle 122 düzeltebilir misin :sinifsinif:
ŞAFAK:122
Safak :169 ARDAHAN
Askm nerdesn ya mafoldumben sana cok ihtiyacim var.. herkez cok üstüme geLio dayanamiyoRum artik bikdim .. bi an önce geLde cekip aL beni bunLarin icinden .. herkezden herseyden nefret ediyoRum resmen .. herkez cikarci oLmus.. herkez benciL.. herkez insafsiz vicdansiz..
tek dogRum oLan sen cok uzaksin suan bana.. dayanamiyoRum.. nefes alip vermekde zorLaniyorum kafayi yicem .. sensizLik cok koyuor bana be kocacim mafoldumben
gücüm tükeniyoR .. ben tükeniyoRumm ..
yeter artik yeter ... mafoldumben
onsuz geçen 8 buçuk ayın en berbat günlerinden birini yaşıyorum bugün herşeye katlanırım sanıyodum kendimi ama insan sevdiğini yıkık görmeye dayanamıyo en zayıf noktam bütün taşların döküldüğü bütün duvarların üstüme yıkıldığı tek şey onun böyle kötü olduğunu bilmek görmek,düşünmek bile beni mahfetmeye yeterken karşımda öyle yıkık görmek öldürüyo beni üzülme ne olur bitanem bu günlerde biticek hepsi sadece bi ani olarak kalcak bize üzülme nolur seni çoook seviyorum nefesimm...mafoldumben
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?