- Konu Sahibi muhammedimingamzesiyim
-
- #12.861
allah bağışlasın adı ne?
şafak * 365 *sarıkamış:gitme:
ALLAH KAVUŞTURSUN BİTANEM HOŞGELDİN...:teselli:
sağol cnm en son 398 de kalmıştım
ama bundan sora fırsat buldukça yazacam şafağımı gamze kawuştu darısı başımıza inş..
muhammed ali canm sennk?
Aşkındır beni yaşatan
Beni hayata bağlayan
Atma beni ölümlere
Atma beni zulümlere
Götür beni gittigin yere
Sensiz ben nefes alamam
Buralarda hiç duramam
Tek başına yalnız kalamam
Senin kokunu özlerim
Hep yollarını gözlerim
Götür beni gittiğin yere
Biten:342 Şafak:88 HღU...
valla canım filmi izlemeye cesaret edemedim açıkcası heleki şu son zamanlarda izlemesem daha iyi olur neden bilmiyorum ama 100 den sonra daha kötü oldum ya geçmiyor zaman ve zor zamanlar atlatıyoruz özlüyorum durduk yere ağlıyorum üstümde bür hüzün var dagıtamıyorum patlama derecesindeyim ve zaman geçmiyor ya geçmiyor mafoldumben senağlamahandancımmm süper dimi bizde serdarım izne geldiğinde gittik filme valla filmde en çok o sahne etkiledi beni hepsi beraber o şarkıyı sölüo ya içim acıdı yaaamafoldumben
bende bugünlerde hep bu şarkıyı dinliommmmmafoldumbenmafoldumbenmafoldumben
ferhat göçerde güsel sölemişşşş klipde süper olmuşşş izleyince ağlamamak mümkün diill...mafoldumbenmafoldumben
benimkini adı tarık yasin canım
valla canım filmi izlemeye cesaret edemedim açıkcası heleki şu son zamanlarda izlemesem daha iyi olur neden bilmiyorum ama 100 den sonra daha kötü oldum ya geçmiyor zaman ve zor zamanlar atlatıyoruz özlüyorum durduk yere ağlıyorum üstümde bür hüzün var dagıtamıyorum patlama derecesindeyim ve zaman geçmiyor ya geçmiyor mafoldumben senağlama
bencede gitme handancımm daha kötü olursun bende serdarla beraber gittim yanımdayken bile çok kötü oldummmmafoldumben özleminden oluo işte handanımm az kaldı allhın izniyle biraz daha sabır arkadaşım bak ben daha 100den bile düşemedimmmmafoldumbenmafoldumben
öle canım tek dilediğim o zaten sabır rabbim banada sevdiğimede sabır versin tüm bekleyenlere askerlere versin :Saruboceq: ama inan yazarken bile gözlerim dolu dolu tam10 aydır görmüyorum dokunamıyorum koklayamıyorum mafoldumben
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?